POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tartıştığı 2 kadını vurup intihar etti
Tartıştığı 2 kadını vurup intihar etti
Dışişleri'nden İsrailli bakana tepki
Dışişleri'nden İsrailli bakana tepki
14 yaşındaki çocuğun tüfekle oyunu kanlı bitti
14 yaşındaki çocuğun tüfekle oyunu kanlı bitti
Beyaz torusun sahibi açığa alındı
Beyaz torusun sahibi açığa alındı
26 Temmuz 2024 Cuma - 09:03

İzmir'de tek: Güzelbahçe 15-0 oldu!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, seçimde meclis üyesi sayısını 15-0 yapacağız demişti, Başkan Günay verdiği sözü tuttu. 

İzmir de tek: Güzelbahçe 15-0 oldu!

Cumhuriyet Halk Parti Belediye Meclis üyesi sayısını 15 yapacağı sözünü veren Başkan Mustafa Günay sözünü yerine getirdi, İYİ Partili Meclis Üyesi Aylin Kitapçıoğlu’nu Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katarak 15 meclis üyesiyle İzmir’de rekor kırmış oldu.

‘Söyledik ve yaptık’

31 Mart Yerel Seçimlerinde Güzelbahçe Belediye Başkanı seçilen Mustafa Günay, seçim sürecinde meclis üyesi sayısını 15-0 yapacağı sözünü vermiş ancak 14 CHP, 1 İYİ Parti Meclis üyesi ile seçim tamamlanmıştı. Güzelbahçe’de 15-0 yapacağını söyleyen Başkan Mustafa Günay, “Seçimden beri hep aynı şeyi söyledim. 15-0 yapacağız. Güzelbahçe farkını ortaya koymalı ve koyacak demiştik. Seçimde çok çalıştık, ama 14 meclis üyesini alabilmiştik. Görüşmelerimiz sonucunda İYİ Partili meclis üyemiz Aylin Kitapçıoğlu’nu Cumhuriyet Halk Partisi saflarına aldık. Artık Güzelbahçe Belediyesi Meclisi sadece Cumhuriyet Halk Partisi grubundan oluşacak. İzmir’de tekiz, Türkiye’de de nadir ilçelerden biriyiz. Daha çok çalışacağız, daha çok hizmet vereceğiz. Omzumuzdaki yük daha da büyüdü. Cumhuriyet Halk Partili bir belediyeyiz, 15 Meclis üyesi Cumhuriyet Halk Partisi’nden bu da bize tarihi bir sorumluluk yüklüyor. Hiç kimseyi ayırt etmeden, tüm vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek şöyle konuştu, "Bu umut, genel seçimlere Türkiye ittifakının da bir meşalesi olur umarım. Hem Türkiye'de hem Güzelbahçe'de siyasi bir tarihi dönüm noktasına şahit oluyoruz. Bir kentte sadece tek bir partinin tüm meclis üyelerini aldığı şeye şahit oluyoruz. Yaklaşık 100 günde tarihi süreçle şahitlik ettik. En onurlusu bence Anıtkabir'de Güzelbahçe'nin belediye başkanının isminin o anı defterinde yazmasıydı ve resmi törenle çelenk koymamızdı. Ama ikinci en onurlu tavırda Sayın meclis üyemiz Aylin Hanım'ın bize katılarak Güzelbahçe'de CHP'nin 15 meclis üyesinin tamamının Güzelbahçe'yi yönetmesi oldu. Bu aynı zamanda neyin göstergesi? Bu, ilçe başkanlığı kongresinde yaptığım bir konuşma. Seçim döneminde de yayınlamıştık. Vicdanında Atatürk'ten yana, Cumhuriyet'ten yana tavır alan herkes eninde sonunda bir gün CHP'ye, ailesine katılacak demiştik. Aylin Hanım'da hep ailesiyle hem dostlarıyla gönlünde ve vicdanında hep Atatürk'ün yattığını biz biliyorduk zaten. O da bugün bize katılarak çok umutlu bir şey sergiledi bize. Bu umut, genel seçimlere Türkiye ittifakının da bir meşalesi olur umarım. Bir kıvılcımı olur. Bu ateşi bugün güzel bahçeden yakmış oluruz."

Konuşmaların ardından CHP Güzelbahçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Pilor CHP’ye geçen Aylin Kitapçıoğlu’na rozetini takarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 


 

 
Gençler 'Uluslararası Yaz Üniversitesi'nde buluşacak
 
Çeşme'de can pazarı: Sahil güvenlik kurtardı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de gün batımında Körfez turları başladı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin simgelerinden tarihi Bergama Vapuru ...
Demir’den 100 gün raporu, ‘kesinti’ çıkışı, ‘pozitif ayrımcılık’ çağrısı
Torbalı Belediye Başkanı Demir, geride kalan 100 gündeki hizmetlerini ...
Buca’da sanatın merkezi olacak… Yeni çehre kazanıyor
Buca Belediyesi, Kaynaklar’daki Gölet Tesisleri bünyesinde bulunan amfi ...
 
Başkan Duman’dan ‘uyutma’ tepkisi
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM ...
Aşure bereketi Konak’ta paylaşıldı
Konak Belediyesi’ninGültepe Atatürk Meydanı’nda düzenlediği Geleneksel ...
Yiğit’ten katılımcı yönetim hamlesi
Balçova Belediyesi, vatandaşla birlikte yönetim anlayışını içeren “Söz ...
 
Tugay'dan 'dönüşüm için radikal karar' sözleri: 5 yıl içinde yapacağım!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk’ta TMMOB Şehir ...
Narlıdere'de personele kreş desteği
Narlıdere Belediyesi, belediye personelini sevindirecek önemli bir karar ...
Çiğli'de ücretsiz İngilizce kursu başladı!
Çiğli Belediyesi, yabancı dil okuma, yazma ve konuşma becerilerini geliştirmek ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri