POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Metroda doğan bebek ömür boyu bedava seyahat edecek
Metroda doğan bebek ömür boyu bedava seyahat edecek
CHP'den AYM'ye 'tasarruf tedbirleri' başvurusu
CHP'den AYM'ye 'tasarruf tedbirleri' başvurusu
10 Eylül 2024 Salı - 12:12

İzmir'de zafer gecesi: Kerem yine 3'ledi, Narin unutulmadı!

Futbolda A Milli Takım'ı 2 yıl sonra ağırlayan İzmir, 9 Eylül'de düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümüne denk gelen UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'taki İzlanda maçında muhteşem ev sahipliği yaptı. Kapılarını 2020 yılında açan Gürsel Aksel Stadı, ikinci milli maçından da alnının akıyla çıktı. Stadı tıklım tıklım dolduran İzmirli ve Ege'nin dört bir yanından futbolseverler, 90 dakika boyunca ay-yıldızlı futbolculara müthiş destek verdi.

İzmir de zafer gecesi: Kerem yine 3 ledi, Narin unutulmadı!

Futbolda A Milli Takım'ı 2 yıl sonra ağırlayan İzmir, 9 Eylül'de düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümüne denk gelen UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'taki İzlanda maçında muhteşem ev sahipliği yaptı. Kapılarını 2020 yılında açan Gürsel Aksel Stadı, ikinci milli maçından da alnının akıyla çıktı. Stadı tıklım tıklım dolduran İzmirli ve Ege'nin dört bir yanından futbolseverler, 90 dakika boyunca ay-yıldızlı futbolculara müthiş destek verdi. Gürsel Aksel Stadı, binlerce bayrakla bayram yerine döndü. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra Türkiye'de ilk kez İzmir'de sahaya çıkan millilerimiz, müthiş bir futbolla sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Grupta iki maçta 4 puanla zirveye çıkan ay-yıldızlı ekibimizde 90 dakika sonrası taraftara övgü yağdıran İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella, İzmir'in kurtuluşu 9 Eylül'de kazanmanın önemine vurgu yaptı. Montella, "Bu galibiyetle bu özel güne katkıda bulunduğumuz için çok mutluyuz. Sadece İzmir için değil, tüm Türkiye için önemli bir gün. Otelden stada kadar taraftarımız bizi desteklediler, bu galibiyette onların da payı var" ifadelerini kullandı. Birçok yorumcu da İzmir'deki milli atmosfere değinerek kente daha fazla milli maç verilmesi gerektiğini dile getirdi.

NARİN UNUTULMADI

İzmirli futbolseverler, Türkiye-İzlanda milli maçında Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cinayete kurban gittiği ortaya çıkan 8 yaşındaki Narin Güran'ı da unutmadı. Tribünlerdeki futbolseverler maçın ilk dakikasında tüm Türkiye'yi yasa boğan Narin cinayetini protesto edip tezahürat yapmazken, ardından, "Narin ölmedi kalbimizde yaşıyor" ve "Çocuğa uzanan eller kırılsın" diye hep bir ağızdan haykırdı.

KEREM'İN UĞURLU STADI

Galatasaray'dan geçen hafta Portekiz ekibi Benfica'ya 12 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan milli yıldızımız Kerem Aktürkoğlu, Gürsel Aksel Stadı'nda kariyerinde ikinci kez hat-trick yaptı. Galatasaray'a transfer olduğu ilk sezon olan 2020-2021'de takımının Göztepe'yle aynı statta 17 Nisan 2021'de oynadığı deplasman maçında 3 gol birden atarak yıldızlaşan Kerem, dün de aynı statta milli formayla ilki başardı. İzlanda ağlarına eşine az rastlanır bir performansla 3 gol birden gönderen 25 yaşındaki futbolcu, kariyerinin 26'ncı milli maçında 9 gole ulaştı. Kerem ay-yıldızlı formayla son golünü Avrupa Şampiyonası'nın ilk maçında Gürcistan'a atmıştı. İzmirliler Kerem'in yanı sıra ülkemizi dünya devi Real Madrid'de temsil eden Arda Güler, Juventus'ta oynayan Kenan Yıldız başta olmak üzere tüm futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundu. (DHA)

 
Kalbindeki delik 43 yıl sonra kapatıldı
 
Onuachu olmadı, Göz-Göz'de hedef sambacı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka Anadolu Efes'i de devirdi!
Basketbol Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı kovalayacağı yeni ...
İzmir'de Kerem Aktürkoğlu şov: 3 puan bizim!
Uluslar Ligi’nde Türkiye, ikinci maçına İzlanda karşısında çıktı. Maçı ...
Göztepe'de Tijanic belirsizliği!
Süper Lig'de ilk 4 haftayı yenilgisiz 6 puanla 6'ncı sırada tamamlayan ...
 
Altay'da Murat tarih yazıyor!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'taki ikinci maçında deplasmanda Sincan Belediyesi ...
Altay'da Murat tarih yazıyor!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'taki ikinci maçında deplasmanda Sincan Belediyesi ...
Menemen FK dolu dizgin başladı
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Futbol Kulübü sezona çok ...
 
Karşıyaka'da gündem transfer
 TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'taki sezonun ilk maçında taraftarı önünde ...
Bucaspor 1928 evinde fırsat tepti
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezona deplasmanda Erbaaspor'u 2-1 yenerek ...
Filip Kostic adım adım Fenerbahçe'ye
Fenerbahçe, Juventus forması giyen Filip Kostic'i kiralık olarak kadrosuna ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri