POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Gazze'de can kaybı 37 bin 834'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 37 bin 834'e yükseldi
Misafirlik kanlı bitti: Cinsel taciz cinayeti!
Misafirlik kanlı bitti: Cinsel taciz cinayeti!
98. Gazi Koşusu için geri sayım!
98. Gazi Koşusu için geri sayım!
Atatürk'ün fotoğrafını yakan lise öğrencileri için karar
Atatürk'ün fotoğrafını yakan lise öğrencileri için karar
4 Haziran 2024 Salı - 18:10

İzmir'in en iyi kamp alanları!

İzmir doğanın içinde vakit geçirmek ve daha uyguna tatil yapmak isteyenler için cennet gibi! Sizler için İzmir'de kamp yapabileceğiniz noktaları listeledik.

İzmir in en iyi kamp alanları!

İzmir doğanın içinde vakit geçirmek ve daha uyguna tatil yapmak isteyenler için cennet gibi! Sizler için İzmir'de kamp yapabileceğiniz noktaları listeledik. 

İzmir Karagöl Tabiat Parkı, Menemen

İzmir Karagöl Tabiat Parkı, Menemen

Yamanlar Dağı’nın eteklerinde bulunan Karagöl Tabiat Parkı, İzmir’e yaklaşık 35 km uzaklıkta bulunuyor. İzmir körfez manzarasında dik ve zorlu bir yolu aştıktan sonra ulaşabileceğin bu tabiat parkında söğüt, kızılçam ve karaçam ağaçları arasında kamp yapabilirsin. Krater gölünün büyüleyici manzarasında piknik de yapmak mümkün. Alanda ateş yakmaya izin yok, ancak mangal kiralayabilirsin. Detaylı bilgi almak için Karagöl web sayfasını ziyaret edebilirsin. 

İzmir Karagöl Tabiat Parkı İmkanları

Restoran

Duş

Tuvalet

Teos Sanat Kampı, Seferihisar 

Teos Sanat Kampı, Seferihisar

Seferihisar / Sığacık tarafında bir kamp alanı arıyorsan Teos Sanat Kampı’nı değerlendirebilirsin. Yılın her günü açık olan kampı ister hafta sonu ister hafta için ziyaret edebilirsin. Hafta içi günlerde daha sakin olduğunu söyleyebiliriz.

Sığacık merkeze hayli yakın bir konumda bulunduğu için olanaklara erişmek kolay. Yeme içme konusunda problem yaşamazsın. Buzdolabı ve elektrik gibi imkanlarından da faydalanabilirsin. İster kendi çadırında ister kamptan kiralayabileceğin çadırda kamp yapabilirsin. Akşamları ateş başında keyifli bir ortamı olduğunu söyleyebiliriz. Zeytin ağaçları arasında eğlenceli bir çadır kampı yapmak istersen (@teossanatkamp) sayfasına bir göz at deriz.

Teos Sanat Kampı İmkanları

Tuvalet

Duş

Wifi

Kafe

Elektrik

Ekmeksiz Tabiat Parkı, Seferihisar

Ekmeksiz Tabiat Parkı, Seferihisar

Kamp alanları arasında bir yanı orman, bir yanı deniz olan bir yer bakıyorsan rotanı Ekmeksiz Tabiat Parkı’na çevirebilirsin. Önceden söyleyelim, burada herhangi bir işletme ve tuvalet imkanı bulunmuyor. Doğayla başbaşa kalmak istersen burayı tercih edebilirsin. Bu sebeple uzun süreli konaklama için uygun olduğunu söyleyemeyiz. Geceleri denizin sesini dinleyip yıldızları izleyerek uyumak için ideal.

Pissa Koyu Kamp Alanı, Bademli

Pissa Koyu Kamp Alanı, Bademli

Dikili’de bulunan Pissa Koyu Kamp Alanı da Ekmeksiz gibi deniz kıyısında yer alıyor. Cam gibi bir denizi olan Pissa Koyu’nun incecik kumlarında denizin ve güneşin tadını çıkarabilir, çevresinde trekking yapabilirsin. Tuvalet, yeme-içme gibi olanaklardan yararlanabilmek için zeytin ağaçlarının arasında bulunan ücretli kamp alanını tercih edebilirsin. Hafta sonları daha çok tercih edilen bir yer olduğu için hafta içi gelirsen sessiz ve sakin bir ortamda keyifli şekilde kamp kurabilirsin.

Pissa Koyu Kamp Alanı İmkanları

Tuvalet

Yeme-içme

Otopark

Hamzabükü Kamp Alanı, Karaburun

Hamzabükü Kamp Alanı, Karaburun

Karaburun’da ücretsiz kamp yapılabilecek bir yer arıyorsan Hamzabükü’nü tercih edebilirsin. Herhangi bir tesisin bulunmadığı bu koyda çadır kurmak istersen rüzgara karşı önlemini almanı tavsiye ederiz. Yani çadırını yere mutlaka sabitle demek istiyoruz 

Yiyecek içecek neye ihtiyacın varsa önceden temin ederek burada keyifli ve huzurlu vakit geçirebilirsin. Ayrıca Karaburun, olta balıkçılığı için hayli uygun bir lokasyon. Balık tutmayı seviyorsan burada şansını deneyebilirsin. Gidiş yollarının çok iyi olmadığını da önceden söyleyelim, ona göre değerlendir. 

Hamzabükü Kamp Alanı İmkanları

Tuvalet

Hipo Camp, Gümüldür (Menderes)

Hipo Camp, Gümüldür

Hipo Camp, büyük bir çam ormanının içerisinde yer alan ücretli bir kamp alanı. Orman kampları arasında en çok imkana sahip olan yerlerden birisi diyebiliriz. Denizin kıyısında şehir merkezine de yakın mesafede bulunan kamp alanında zeytin ağaçları arasında kamp yapabilmek mümkün. Gümüldür taraflarında kamp yapabileceğin bir yer arıyorsan buraya bir göz atmanı öneririz. Tabii sezonda hayli kalabalık oluyor, hizmet konusunda değerlendirmeyi sana bırakıyoruz. 

Hipo Camp İmkanları

İnternet

Otopark

Tuvalet

Duş

Yeme-içme

Elektrik

Dereköy Kamp Alanı, Kemalpaşa

Dereköy Kamp Alanı, Kemalpaşa

Burası denizden uzakta, ancak göl kenarında yemyeşil ağaçların içerisinde bulunan bir kamp alanı. Torbalı – Kemalpaşa yolu üzerinde bulunan Dereköy Kamp Alanı, ismini aldığı köye yaklaşık 1.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İhtiyaçlarını burada giderebilirsin. Doğanın içerisinde herhangi bir tesis olmadan kamp deneyimi gerçekleştirmek istersen burayı tercih edebilirsin. Üstelik sessiz sakin bu kamp alanında trekking de yapabilirsin. 

Kalemlik Orman Kampı, Menderes

Kalemlik Orman Kampı, Menderes

Kalemlik Orman Kampı, Menderes Özdere mevkiinde bulunuyor. Burası da hem ormanı hem denizi tek bir kamp alanına sığdırabilmiş geniş bir kamp alanı. Dilersen karavan, çadır, bungalov gibi farklı konaklama seçeneklerini de değerlendirebilirsin. Her öğün yemek bulabileceğin bu kamp alanında kızılçam ağaçları arasında keyifli yürüyüşler gerçekleştirip ağustos böceklerinin tatiline eşlik eden seslerini dinleyebilirsin. 

Kalemlik Orman Kampı İmkanları

Yeme-içme

Elektrik

Tuvalet

Duş

Restoran

 
'FETÖ Türkiye'ye getiriliyor' iddiasına açıklama!
 
İzmir'de sıcak hava bunalttı, kışlık şemsiyeler çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir, Mavi Gözlü Dev'i unutmadı
Usta şair Nâzım Hikmet ölümünün 61’inci yılında Kültürpark’ta anıldı. ...
İzmir'in hayalet köyü Lübbey'e nasıl gidilir?
Lübbey Köyü, İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı olan ve "hayalet köy" olarak ...
İzmirli ünlüler kimler?
İzmir'de doğup büyümüş ya da ismi İzmir ile özdeşleşmiş isimler. 'İzmirli ...
 
Şirince Köyü: Tarih ve doğanın buluştuğu bir cennet
İzmir'in turistik ve tarihi değerleri arasında yer alan Şirince Köyü, ...
İzmir'e ilk defa geliyorsanız bunları yapmadan dönmeyin!
İzmir'e ilk defa gelen biri için harika önerilerle dolu bir rehber hazırladık. ...
İşte İzmir'de Haziran 2024 boyunca düzenlenecek etkinlikler!
İzmir'de Haziran 2024 boyunca birçok etkinlik düzenlenecek. Kentte düzenlenecek ...
 
İzmir'de gezmeniz gereken müzeler listesi!
İzmir tarihi alanları, doğal güzellikleri ve turistik beldeleri ile ünlü ...
Aliağa'da öğrencilerden hayran bırakan final
Aliağa Belediyesi Sanatevi’nin (ASEV) 2023-2024 eğitim dönemi dans ve ...
Usta şair Nazım Hikmet Kültürpark’ta anılacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, usta şair Nâzım Hikmet’in aramızdan ayrılışının ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri