POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Seçil Erzan davasında yeni gelişme
Seçil Erzan davasında yeni gelişme
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
4 Haziran 2024 Salı - 15:40

İzmir'in projeleri Ankara masasında!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret eden İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Ticaret Odası olarak yürüttükleri projelerle ilgili tüm taleplerinin olumlu karşılandığını belirterek, “Bakanlığımız, İzmir’in kentsel dönüşümün merkezi olması konusunda çok kararlı. Bizler de çalışmalarımızı bu yönde sürdürerek, kentimizin dönüşümü için elimizden geleni yapacağız” dedi.

İzmir in projeleri Ankara masasında!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Ziyarete, İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Mahmut Atilla Kaya, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cemal Elmasoğlu ve Emre Kızılgüneşler, İzmir Ticaret Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri ile Genel Koordinatör Pınar Karayılanoğlu katıldı.

İZMİR’İN PROJELERİ KONUŞULDU

İzmir’e ivme kazandıracak projeler için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade eden İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Sayın Bakanımızla, İzmir Ekonomi Güzelbahçe Kampüsü’nün imar planı ve Balçova kampüsümüzün geleceğiyle ilgili plan tadilatlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Cemal Gürsel Kışlası’nın Milli Emlak’tan devri ve imarı için görüştük. Konuyla ilgili son görüşmeyi Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler ile yapacağız. Görüşmede ayrıca, İzmir merkez ilçelerinde mühendislik hizmet almamış yapıların ada bazında kentsel dönüşümün sağlanması ve kent merkezinde sağlıksız koşullarda hizmet vermeye çalışan çarşı ve sitelerdeki iş yerleri ve aynı zamanda yeni işyeri alanlarının yaratılması için mera vasfını yitirmiş arazilerin imar dönüşümlerini sağlayarak arsa yaratılması konusunda görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

ÖZGENER’DEN TEŞEKKÜR

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin kentsel dönüşüm konusunun özellikle altını çizdiğini belirten Özgener sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Bakanımız Özhaseki tüm taleplerimizi büyük bir hassasiyetle dinledi ve Bakanlık olarak gerekli desteği vereceklerini iletti.  Ayrıca Bakanlığımızın kentsel dönüşüm konusundaki hassasiyetini ve bu konuda atılacak adımlarda verecekleri destekleri de gördük. Kendisi İzmir’in en önemli konusunun kentsel dönüşüm olduğunu vurguladı. Orta Anadolu’da İzmir ve İstanbul’un kentsel dönüşümün merkezi olması gerektiğini ifade etti. Dünya Bankası kredisinin İzmir’deki kentsel dönüşüm planlamalarında daha etkin kullanımı konusunda farkındalık yaratmamız gerektiğini söyledi. Bu verimli görüşme için, Başta T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki olmak üzere tüm Bakanlık bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz” 

 
Buca’nın özel çocukları Başkan Duman’ı ziyaret etti
 
AK Parti: Esnaf Birliği'nin otoparkına dokumayın!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir binası önü eylem alanı!
Genel-İş ve Belediye-İş üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı şirketler ...
Otogazda indirim, motorinde zam!
Brent petrol fiyatlarında dalganlanmayla, benzin ve motorin fiyatları ...
Bakanlık’tan İzmir’de fiyat denetimi
Ticaret Bakanlığı ekipleri İzmir, Aydın, Balıkesir ve Tekirdağ'daki marketlerde ...
 
Yorgancılar: İzmir'de yatırımcı var, arsa yok!
İzmir'in sanayici ve yabancı yatırım potansiyeli açısından büyük bir üretim ...
TÜİK mayıs ayı enflasyonunu açıkladı
Mayıs ayı enflasyonu belli oldu. Enflasyon mayıs ayında aylık bazda yüzde ...
ENAG mayıs ayı enflasyon verilerini açıkladı
Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) mayıs ayına ilişkin enflasyon verilerini ...
 
Gözler enflasyonda: Beklenti ne yönde?
Mayıs ayı enflasyon rakamları bugün açıklanacak. Enflasyonun doğalgaz ...
İzmir'de en ucuz kiralık evler hangi ilçede?
Endeksa’ya göre İzmir’de kiralık konut fiyatlarının en düşük olduğu ilçe ...
Merkez Bankası'ndan kredi kartı uyarısı
Yüksek kredi kartı limitlerinin harcamaları artıracağını ve ödeme noktasında ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri