POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
Motosiklet festivalinde kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı
Motosiklet festivalinde kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı
31 Aralık 2017 Pazar - 09:50

İzmir’in yükselen değeri Bayraklı

Hayat geçirdiği sosyal ve fiziki projelerle adından söz ettiren ve örnek bir belediye haline gelen, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında gerçekleştirdiği etkinliklerle ses getiren Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz yıl da insanların hayatlarını kolaylaştıran birçok projeyi hayata geçirdi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kurulduğumuzdan bu yana tüm mahallerimize eşit hizmet götürüyoruz. Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratıyoruz” dedi.

İzmir’in yükselen değeri Bayraklı

İzmir’in yeni ilçelerinden Bayraklı, kentin merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sosyal belediyecilik kapsamında doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanında olan, onların her türlü sorunuyla yakından ilgilenen Bayraklı Belediyesi, bu alanda hayata geçirdiği projelerle de örnek oluyor.

Belediyenin yaptığı fiziki yatırımlarla da ilçenin çehresinde gözle görülür değişiklikler yaşanıyor. Mahalle bazında imar revizyon planlarında değişikliğe giden Bayraklı Belediyesi, kendiliğinden dönüşüm için önemli adımlar atarak bir ilkin de altına imza attı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 2009’dan bu yana sayısız projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “İlçemizdeki birçok soruna neşter vurduk. Birinci ağızdan duyduğumuz sorunları anında çözüme kavuşturuyoruz. Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıran, ihtiyaçlara göre projeler üretiyoruz. Yeni kurulan bir belediye olarak geçen süreçte önemli işlerin altına imza attığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Kuruluş aşamasını hızlı bir şekilde tamamlayan, projeleriyle örnek alınan, küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratan bir belediye olduk. En önemlisi de Cumhuriyet Bayramları’nda gerçekleştirdiği etkinliklerle adından söz ettiren, cumhuriyet ve Atatürk değerlerine sahip çıkan, halkımızın geniş katılımıyla Cumhuriyet Bayramlarını kutlayan bir belediye olmayı başardık. Bayraklı Cumhuriyetin kalesi oldu” dedi. 

27 SEMT MERKEZİ, 15 KÜTÜPHANE, KÜLTÜR MERKEZLERİ…
Başkan Karabağ, g önemli projelerin altına imza attıklarını belirterek, “Geçtiğimiz süreçte diş polikliniği sayımızı 7’ye, kütüphane sayımızı 15’e, semt merkezi sayımızı 27’ye çıkardık. Yeni hizmet binamızı kısa sürede tamamlayarak burada hizmet vermeye başladık. Manavkuyu Mahallemizde dev kültür ve spor merkezi, Postacılar mahallemiz için de bir kültür merkezi projemiz var. Nafiz Gürman Mahallemizde Cemevi projemizin temelini attık, inşaat sürüyor. 8 yılda ilçemize çok sayıda park ve yeşil alan kazandırdık. Osmagazi Mahallemiz’deki hizmet binamız engelliler merkezi olarak hizmet vermeye başladı. Hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezi projemizi tamamlayarak hizmete soktuk. Fen İşleri şantiye binamızı inşaatını da bitirdik. Alt yapı çalışmalarımızı önemli ölçüde tamamladık. Dar gelirli vatandaşlarımıza destek olmaya, çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Kısacası sağlıktan kültüre, spordan sanata kadar belediye olarak her yerde varız. Doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

 
Başkan Piriştina'dan sürpriz ziyaret
 
CHP'li Eski Başkan ve İl Yöneticisi'nin acı günü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Piriştina'dan sürpriz ziyaret
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina yeni yılı karşılama heyecanını ...
Başkan Selvitopu'nda vefa ziyareti
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlardaki huzurevlerinde ...
Karşıyaka 2017'de yatırıma doydu!
Karşıyaka Belediyesi, 2017 yılında toplam 28 milyon liralık yatırıma imza attı.
 
Başkan Soylu: 2018 Menderes'in yılı olacak
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, yeni yıl mesajında 2018’in Menderes’in ...
Yazar Evi'nde yılın son konuğu Uluşahin
Konak Belediyesi’nin İzmirli Yazar Tarık Dursun K.’nın adını taşıyan Karataş ...
İzmir'in 2017 yatırım raporu: 2.5 milyarı geçti!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2017’de 2,5 milyar liranın üzerinde yatırım ...
 
Belediyeye gönderilen paketten para çıktı!
Belediye Başkanı Uyar: Olay derhal tutanak altına alınmış ve bu tespit ...
İzmir'de büyük yangının izleri siliniyor
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) İzmir'in Bayındır ...
İzmir'in 30 yıllık pazarı son kez açıldı!
Bayraklı ilçesinde 30 yıldır her cumartesi günü açılan Özkanlar semt pazarı, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri