POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Seçil Erzan davasında yeni gelişme
Seçil Erzan davasında yeni gelişme
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
2 Haziran 2024 Pazar - 20:28

İzmir’de CHP ve AK Parti arasında Eskinazi tartışması

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’ın Ege İhracatçılar Birliği Başkanı Jak Eskinazi’yi hedef alan sözlerine tepki gösteren CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, “Eskinazi bu toprakların insanıdır bu topraklar için var gücüyle çalışır ve yalnız değildir” dedi. İnan’dan Polat’a kontra geldi. İnan, “Akrabalarını belediyelerde işe koymaktan kafasını kaldıramayan Mahir bey, soykırımcı bebek katili İsrail'i savunmak sana mı düştü?" sözleriyle yanıt verdi.

İzmir’de CHP ve AK Parti arasında Eskinazi tartışması

GERÇEKİZMİR - Ege İhracatçılar Birliği Başkanı Jak Eskinazi geçtiğimiz günlerde kendisine suikast yapılmak istediğini ve Emniyet güçlerinin 7 kişiyi gözaltına aldığını açıkladı. 

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunarak, Eskinazi’ye sert tepki gösterdi.

UTANMAN VAR İSE…
AK Partili İnan, “Jak seni tehdit eden haydutlar umurumuzda değil. Her vatandaşımıza nasıl önlem alınıyorsa sana da öyle alınmış.

İki üç hayduttan tehdit aldığında korumasız gezemiyorsun. Ama Gazze’deki bebekler korumasız olduğu için parçalanıyor, öldürülüyor, katlediliyor. Konsolosu olduğun katil devlet büyük bir soykırım yapıyor.

Bu vahşet ile ilgili tek bir cümlen olmadığı gibi sabah akşam hükümetimize eleştiriler getirip çarşaf çarşaf manşetler attırıyorsun…. Utanman var ise bu katliamcılara sessiz kalmazsın!” dedi.



POLAT’TAN TEPKİ: ESKİNAZİ YALNIZ DEĞİLDİR
İnan’ın Eskinazi’yi hedef alan sözlerine CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’tan tepki geldi. Polat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “AKP’nin ergen milletvekili yine kendi sorumluluğunu örtmek için şov yapmış, eğer derdi gerçekten Filistin’de ki masumlar olsaydı önce İsrail’le ticareti kesmeyen ağababalarına iki kelam ederdi. Daha dün İsrail’e petrol satan bir firmayı protesto edenlerin evlerinin basılmasına ses çıkarırdı. İsrail’e yakıttan,bomba hammaddesine kadar her türlü savaş desteğini veren iktidarın vekili utanmadan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını sadece İsrail’in Fahri Konsolosu olduğu için tehdit edebiliyor, hedef gösterebiliyor. Onun dilinden söyleyelim biz de “sende utanma olsa vatandaşı hedef göstereceğine İsrail’le ticareti kesmeyenlere iki çift laf ederdin. Jak Eskinazi bu toprakların insanıdır bu topraklar için var gücüyle çalışır ve yalnız değildir” ifadelerini kullanmıştı.



İNAN’DAN POLAT’A KONTRA: SAVUNMAK SANA MI DÜŞTÜ?
İnan’dan CHP’li Polat’a yanıt geldi. İnan,sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımda  “İşgalci İsrail'e zalimliğini haykırdık, cevap Mahir bey’den geldi. Akrabalarını belediyelerde işe koymaktan kafasını kaldıramayan Mahir bey, soykırımcı bebek katili İsrail'i savunmak sana mı düştü? Buyur git Adalet Divanı'na tutuklama kararı verilen Netanyahu'nu savun, İsrail'e daha şirin gözükürsün! Biz dışarıda İsrail ile içeride İsrail destekçileriyle mücade etmeye devam edeceğiz. Senin gibileri daha fazla rahatsız edeceğiz bunu bil.  Varsın soykırım şebekesinin sözcülüğüne soyunan Mahir bey rahatsız olsun” ifadelerini kullandı.
 

 
Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye imzayı attı
 
İzmir'de nerede piknik yapılır?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnan’dan Eskinazi’ye ‘suikast’ çıkışı: Utanman varsa…
İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Ege İhracatçılar Birliği Başkanı ...
AK Parti'nin kongre takvimi netleşiyor
AK Parti'nin Kızılcahamam'da düzenlediği 31'inci İstişare ve Değerlendirme ...
CHP'nin Belediyeler Birliği Başkan Adayı belli oldu!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı için ...
 
CHP'den belediyelere genelge!
CHP Genel Başkan Özgür Özel'in talimatı doğrultusunda, CHP'li belediyelere ...
Özgür Özel'den 'Selahattin Demirtaş' kararı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2016 yılından bu yana Edirne Cezaevi’nde ...
Seçim değerlendirmesi: Beklentinin farkındayız!
AK Parti Kızılcahamam'da kampa girdi. Ağırlıklı olarak seçim sonuçlarının ...
 
Efes Selçuk'ta danışma kurulu mesaisi... Sengel: Yerelde iktidar yetmiyor!
CHP Efes Selçuk İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, ...
AK Parti'den yeni 'uyutma' açıklaması!
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Ülkemizin kuduz riskiyle karşı ...
TBMM'de 'mikrofon' krizi: Aslanoğlu'ndan Bakan'a destek, Akar'a tepki!
CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu TBMM’de yaşanan 'mikrofon' krizi sonrası ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri