POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fidan Londra'ya gidiyor: Kritik Ukrayna zirvesi!
Fidan Londra'ya gidiyor: Kritik Ukrayna zirvesi!
ABD Dışişleri: Zelenski özür dilemeli!
ABD Dışişleri: Zelenski özür dilemeli!
Kandil'den açıklama: Ateşkes ilan ettiğini duyurdu!
Kandil'den açıklama: Ateşkes ilan ettiğini duyurdu!
Trump: Zelenski dönmek istiyor ama bunu yapamam
Trump: Zelenski dönmek istiyor ama bunu yapamam
1 Mart 2025 Cumartesi - 11:32

Karabağlar'da personel alacakları için 93 milyonluk kredi talebi!

Karabağlar Belediyesi Mart ayı meclisi ilk birleşiminde 93 milyon TL'lik kredi talebi gündeme gelecek. Personellerin geriye dönük alacakları ve bunlardan doğacak SGK ve vergilerin ödenebilmesi için Başkan Kınay kredi kullanma yetkisi isteyecek.

Karabağlar da personel alacakları için 93 milyonluk kredi talebi!

GERÇEKİZMİR - Karabağlar Belediyesi Mart ayı meclisi ilk birleşimi 4 Mart Salı günü gerçekleştirilecek.

Salı günü toplanacak Karabağlar Meclisi’nde kredi talebi meclis üyelerinin oyuna sunulacak.

Gündemde yer alan maddeye göre personelin geriye dönük alacaklarının ve bu alacaklardan dolayı oluşacak SGK ve vergilerin ödenebilmesi için en fazla 93 milyon 1 bin 144 TL olmak üzere Belediye Başkanı Helil Kınay’a kredi kullanma yetkisi verilmesi meclise gelecek.

Söz konusu önerge şöyle; Belediyemizin %100 sermayesine sahip olduğu İzmir Karabağlar Belediyesi İnşaat Temizlik Tanıtım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile hizmet alım sözleşmesi çerçevesinde çalıştırılan personele ilişkin geriye dönük işçi alacakları ve bu alacaklardan dolayı oluşacak SGK ve vergilerin, Belediyemiz mali yapısını bozmadan ödenebilmesi ve Belediyemizin mali yapısının güçlendirilmesi amacıyla bu çerçevede yasal sınırlar içerisinde en fazla 93.001.144,03-TL olarak alınacak kredinin sağlanması ve kullanılması, borçlanmanın yapılması, kredi süresi ve geri ödeme koşullarının belirlenmesi, kredi anlaşmaları üzerinde değişiklik yapılması ve kullanılacak olan kredi için gerekli garanti ve teminatların verilmesi ile bu işlerle ilgili her türlü sözleşme, taahhütname, protokol ve temlik sözleşmelerinin düzenlenmesi veya imzalanması, alınacak kredi karşılığında gerektiğinde iller bankasından teminat mektubu alınarak kamu veya özel bankalardan kredi kullanılması, kredi ile ilgili her türlü yazışmalarda mnferiden işlem yapılabilmesi için 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 68/e maddesinde yer alan koşulların yerine getirilmesi kaydıyla Karabağlar Belediye Başkanına yetki verilmesi hk. 

 
Altay lige tutunmak için kazanmak zorunda!
 
Göztepe Samsun'dan hesap kesecek!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altın Bilezik İstihdam Merkezi, EGEKAF 2025'te!
Bornova Belediyesi, iş arayanlarla işverenler arasında köprü kuran Altın ...
'Çocuk dostu kent İzmir' hedefine doğru!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu ...
Temiz Körfez için tarihi adım: 4. fazda Nisan sonu işlem tamam!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Çiğli İleri Biyolojik Atıksu ...
 
Bornova'dan İspanya'da yeşil gelecek adımı!
Bornova Belediyesi, sürdürülebilir ulaşım ve su yönetimi konularında Avrupa’daki ...
Tugay Enerji Verimliliği Çalıştayı'nda konuştu: Sizleri cesur olmaya davet ediyorum
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Muğla’da düzenlenen Enerji ...
Karakayalar Pazar Yeri hizmete açılıyor
1 Mart Cumartesi günü Karakayalar sakinleriyle buluşacak pazar ve yaşam ...
 
Alaçatı Ot Festivali için geri sayım… Teması belli oldu
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, bu yıl "Toprak, Zaman ve Tat" teması ...
Bayraklı’da dolu dolu Ramazan programı!
Bayraklı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçenin altı farklı noktasında ...
Başkan Görkem Duman: 2025 Buca’nın açılış yılı olacak
Askıda yemek uygulaması, kent lokantaları gibi sosyal demokrat çalışmaları ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Merak edenler varsa anlatayım...
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri