POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
18 Ekim 2017 Çarşamba - 14:48

Karabağlar'ın yeni pazar yeri yola çıktı!

Karabağlar Belediyesi’nin modern ve yaşanabilir bir kent için tasarladığı Yaşar Kemal Mahallesi Kapalı Pazaryeri temel atma töreninde konuşan Başkan Selvitopu, belediye olarak birçok projeyi devam ettirdiklerini hatırlatarak “Karabağlar Belediyesi dar bir bütçesi olmasına rağmen yatırımlarına kararlılıkla devam edecek. Hiçbir zaman yatırımlardan vazgeçmeyeceğiz Temel hedefimiz Karabağlar’da halkla doğrudan bütünleşmeyi sağlamak” diye konuştu.

Karabağlar ın yeni pazar yeri yola çıktı!

Karabağlar Belediyesi, Yaşar Kemal Mahallesi’nde hizmet verecek çok amaçlı modern pazaryerinin temelini attı. Temel atma törenine CHP PM Üyesi Özkan Yıldız, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Mahalle Muhtarı Nezir Olur’un modern kapalı pazaryeri için Başkan Selvitopu’na teşekkür ettiği konuşmasının ardından Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin  Selvitopu, ülkemizde yaşanan acılı olaylardan dolayı yaralanan polislere şifa, maden faciasında ölenlere Allah’tan rahmet ve 2 gündür hastanede tedavi gören CHP’nin önceki dönem Genel Başkanı Deniz Baykal’a da bir an önce sağlığına kavuşmasını dileyerek konuşmasına başladı.

Yaşar Kemal Mahallesi’nde yaşanan eksiklikleri peyderpey gidermenin kendi görevleri olduğunu söyleyen Selvitopu,  “Yaşar Kemal Mahallesi’nde pazaryeri yoktu. Biz de bir an önce projelendirdik. Yaklaşık 1.300 metrekarelik alanda pazaryerimiz kurulmuş olacak. Çok işlevli pazaryeri olacak. Mahallenin ihtiyacına göre çeşitli etkinliklerde kullanılabilecek. Örneğin düğün yapmak isteyenler de burada düğün yapabilecekler” diye konuştu.

Projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz
Karabağlar Belediyesi olarak projeleri anlatan ve tek tek hayata geçireceklerini ekleyen Selvitopu,  “Kibar Mahallesi’nde hem pazaryeri hem kültür merkezi devam ediyor. Önümüzdeki yıl bitecek. Tahsin Yazıcı Mahallesi’nde kültür merkezi inşaatı da devam ediyor. 2018 de tamamlayacağız. Barış Mahallesi’nde önümüzdeki günlerde semt merkezinin temelini atacağız. Uzundere Rekreasyon Alanı yanında Gençlik Merkezi var. Oranın da sorunu son aşamada bittiğinde yapımına başlayacağız. Geçen yıl başlattığımız yurt binamız yıl sonunda tamamlanmış olacak. Yeşilyurt’ta kültür merkezi projesini Büyükşehir Belediyemiz başlattı. O da kısa sürede tamamlanacak. Karabağlar Belediyesi dar bir bütçesi olmasına rağmen yatırımlarına kararlılıkla devam edecek. Hiçbir zaman yatırımlardan vazgeçmeyeceğiz. Temel hedefimiz Karabağlar’ın her yerine yayılarak oralarda merkezler oluşturarak halkla doğrudan bütünleşmeyi sağlamak istiyoruz” dedi.

87 hektarlık arazi
Yaşar Kemal Mahallesinin yanında 87 hektarlık hazineye ait bir arazinin bulunduğunu da ifade eden Selvitopu “Burası TOKİ’ye devredildi. Siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve bizler buranın TOKİ’ye değil, İzmir Demokrasi Üniversitesine tahsisi için bir çaba içindeyiz. Hep birlikte bunu istiyoruz.” Diye konuştu.

Selvitopu ayrıca Poligon Deresi’nin çıkış noktasının olduğu yerde şu anda askeriyenin bulunduğu 191 hektarlık askeri alanın taşınıldığı takdirde bu alanın da Karabağlar’a bırakılmasını ve halkın hizmetine sunulmasını istediklerini ifade ederek,  “Bunlara zamanında sahip çıkmalıyız. Kente kazandırılacağına inanıyorum” diye konuştu.

2018 yılında tamamlanacak
Yaşar Kemal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 1263 metrekarelik pazaryeri 2018 yılında tamamlanacak. Pazaryerinin içinde 110 adet pazar tezgahı yer alacak. Pazaryeri alanı çeşitli sosyal etkinliklerin yapılacağı şekilde tasarlanarak halkın hizmetine sunulacak.

 
Erdoğan: Ne işin var senin Kerkük'te?
 
İzmir'de anne ve oğlunun uyuşturucu çetesi çökertildi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Adsız 7 Haziran 2019 Cuma 00:18

Bide marketler açılsa konak otobüsü gelse daha güzel olacak

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir’e Ankara şoku: Ülkeye örnek destek mevzuata takıldı!
Büyükşehir Belediyesi’nin yerli üreticiye sağladığı destekler mevzuatlara ...
Kocaoğlu'ndan 'Şırnak' çıkışı: Eceldir, kaderdir diye...
MINEX 7. Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir'de ...
Başkan Uyar: Kadınsız demokrasi olmaz!
Ankara’da düzenlenen Kadın Muhtarlar Buluşması’nda konuşan Urla Belediye ...
 
İzmir'in aydınlatması yenilendi
İzmir'in ikinci Kordon'u olarak bilinen Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki ...
Çeşme aşka gelecek!
Çeşme Belediyesi'nin 9 Durak 9 Deneyim projesi kapsamında düzenlenecek ...
Usta şairin adı Karşıyaka'da yaşayacak
Karşıyakalı usta şair ve yazar Okan Yüksel’in adını, Şemikler Mahallesi ...
 
Gaziemir'de 2018 için dev bütçe
Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yönetiminde toplanan Gaziemir Belediyesi ...
Başkan Selvitopu İGC'yi ağırladı
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen ve yönetim kurulu üyeleri, ...
Pekdaş’tan 2.Ankara çıkarması: Torun’la ‘proje’ zirvesi
Geçtiğimiz hafta Ankara’ya giderek CHP Lideri’nin Gültepe’deki spor kompleksinin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri