POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esad ile görüşmeye hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esad ile görüşmeye hazırız
Dev derbinin VAR hakemi belli oldu!
Dev derbinin VAR hakemi belli oldu!
Narin Güran cinayetinde kritik gelişme: Katili itiraf etti!
Narin Güran cinayetinde kritik gelişme: Katili itiraf etti!
Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e tokat!
Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e tokat!
18 Aralık 2020 Cuma - 09:10

Karşıyaka siyasetinde sert logo tartışması!

Belediye bünyesinde olan Kent Garden Restoranı için kullanılan görsel AK Partili Baran tarafından HDP logosuna benzetildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, Baran’a benzetme için tepki gösterirken, “Kendinden utanmalısın” çıkışını yaptı. Vatandaşlar, sosyal medya kullanıcıları ve meclis üyeleri tartışmaya dahil oldu. CHP ve AK Parti ilçe başkanlarından da karşılıklı açıklama geldi.

Karşıyaka siyasetinde sert logo tartışması!

GERÇEKİZMİR - Karşıyaka Belediyesi şirketin Kent A.Ş.’nin bünyesindeki Kent Garden Restoranı için kullanılan logo ilçe siyasetinde tartışma konusu oldu.

Görselin Halkların Demokratik Partisi (HDP) logosuna benzediğini söyleyen AK Partililer ile Cumhuriyet Halk Partililer (CHP) arasında sert tartışmalar yaşandı.

Karşılıklı atışmalar yer yer iyice alevlendi. Vatandaşlar ve sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra siyasetin tanıdık yüzleri de polemiğe girmekten kaçınmadı.

SEMPATİZAN OLDUĞUNUZU BİLİYORDUK AMA AŞIKLISI OLDUĞUNUZU HAYAL ETMEMİŞTİK
AK Partili Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, sosyal medya hesabından logonun bulunduğu görseli paylaşarak, “Sempatizan olduğunuzu biliyorduk. Ancak bu kadar alenen aşıklısı olduğunuzu hayal etmemiştik. Vatan, bayrak, toprak denince aklınıza gelenin vatan evlatlarımızın kanını döken, memleketimizin bütünlüğünü tehdit edenlerin, 50 yıllık hesabı gördüklerimizin kullandığı görselin olduğunu hatta bu görseli vatansever Karşıyaka’mızın içinde barındıracağınızı maalesef düşünmemiştik. Bu millet sizden bunun hesabını sorar. Genel başkanınızın sizlerle yaptığı son toplantıda sizlere verdiği talimat belli oldu, renk karmaşasına girmenize gerek yoktu. Karşıyaka halkı size bu koltukları bedelsiz emanet ettiği gibi bedel ödeterek geri almayı da bilir. Sıkıntı yok. Bu millet kurtuluş savaşında olduğu gibi bugün de vatan ve bayrak nöbeti tutmaya devam eder. Hem de size rağmen” açıklamasını yaptı.

UTANMALISIN KENDİNDEN
Belediye idaresini hedef alan çıkış sonrasında Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Başkan Cemil Tugay da AK Partili Baran’a cevap verdi. Belediye Başkanı Tugay, “Ahmet bu nasıl bir yorum ya? Bu kadar ayağa düşmeyin arkadaş. Çatal bıçaklı logo ile bu yaptığınız alçakça yakıştırmanın ne alakası var? Bu seviyesizliğin bir parçası olmanı hayretle ve esefle karşılıyorum. Utanmalısın kendinden” dedi.

KARŞIYAKALILARA HAVALE EDİYORUM
Daha sonra gelen yorumlar üzerine Başkan Tugay’ın başka kişilere de cevaplar verdiği ve ‘haddini bil’ gibi çıkışlara imza attığı görüldü. Ardından AK Partili Baran, “Sayın Başkan HDP logosunu çatal bıçağa çevirmenizi de biz anlayamıyoruz. Gelin bir anket yapalım logonun HDP logosuyla neredeyse aynı olup olmadığına dair. Karşıyaka acaba çatal bıçak mı görecek yoksa HDP logosu mu. Alçaklık kelimesini harfi harfine iade ediyor, yapışık ikiz gibi yaptığınız logoyu Karşıyakalılara havale ediyorum. Haddini bilmesi gerekenler, Atatürk üzerinden oy toplayıp, sonrasında HDP ile kapalı kapılar arkasından siyaset yapanlardır. Haddini bilmesi gerekenler, terör örgütünün siyasi uzantısına kol kanat germeye çalışanlardır. Haddini bilmesi gerekenler bu rezil tasarıma sahip çıkanlardır” ifadelerini kullandı.

KİM PKK’NIN RENKLERİNİ KOYDU TRAFİK IŞIKLARINA?
Başkan Tugay, “O logoya bakan çatal bıçağı ve ağacı görecek arkadaş. Öbür logoda ne olduğunu bile sizin sayenizde fark ettim. Eller var, yıldızlar var, renkler, şekiller farklı. Ne alakası var iki logonun? Kent’in bahçe düğünü yaptığı bir yerde yeşilliği ve yemeği temsil etsin diye yapılmış bir logo. Peki sen cevap ver bakalım; Kim PKK’nın renklerini koydu trafik ışıklarına? Derhal değiştirin trafik ışıklarını. Böyle iftiralar ve karalamalar ile mi çözeceksiniz ülkenin sorunlarını? İşsizlik, yoksulluk, pahalılık, enflasyon, salgın hastalık, batan esnaf, şehit olan askerlerimiz, yabancılara satılan topraklarımız, boğazına kadar borca batmış insanlarımız, boğazına kadar borçlu kasasında bir kuruşu kalmamış ülkemiz... Siz bula bula bu iftirayı mı buldunuz konuşacak? Yazıklar olsun” dedi.

BİZİM HİÇBİR RENKLE DERDİMİZ YOK
Baran ise, “Bizim derdimizin renk değil şekil olduğunu net bir şekilde ortaya koymamıza rağmen hala trafik ışıkları diyorsunuz. Bizim hiçbir renkle derdimiz yok. Lakin bu logo ile HDP logosu benzerliğini görmüyorsanız pes doğrusu sayın başkan. Ah bu arada konumuz yerel siyaset olsa da cevaplarınızı sıkça ulusal konular üstünden vermeye başladınız. Karşıyaka'da yaşanan gariplikler karşısında bu kadar sıkışıyorsanız gözlerinizi kapatabilirsiniz. Gerçi pek bir şeyi değiştirmiş olmazsınız ama en azından kendinizi kandırmayı sürdürebilirsiniz” cevabını verdi.



GEMİCİ: KENDİNİZE GÜLDÜRMEYİN! 

Tartışmaya dahil olan Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gemici'den de çarpıcı yorumlar geldi. Gemici, 
"Sn. Baran çok yakışıksız  çok çirkin bir yorum olmuş. Benzetmek kişiden kişiye çok değişir onu hepimiz biliriz de bu kadar izansız  akıl tutulmasından öte iftiralar kişinin kendisini bağlar yani senin hayal gücünün temsiliyeti dahi doğrusu güldürüyor , biz çatalı doğası ile yemek yemek için kullanıldığını biliriz de , sizin yukarıdaki paylaşımınız ve anlamsız şekilde bağ kurmanızı anlayamıyoruz.Siz daha öncesinde çözüm süreci diyip de davulla zurna ile karşıladığınız,seçim lerden bir gün önce kırmızı bülten ile aranan zatları resmî tv’lere çıkartıp konuşturan, terörist başının mesajlarını nasıl okunduğunu bu millet biliyor, hiç ama hiç algıyı değiştirmeye çalışmayın bu millet Her şeyin farkında 17-25 Aralık yolsuzluklarının da farkında, doğrusu bu kadar anlamlı günlerde paylaşım yaptığınız için isterseniz 17-25 Aralık yolsuzluklarını konuşalım ne dersiniz daha anlamlı olmaz mı , bu millet bu yolsuzlukların hesaplarını da soracağı günler yakındır hiç ama hiç merak etmeyin,bence benzetme sanatını da kendi doğasında bırakın bu kadar anlamsız paylaşımlar yapıp kendinize güldürmeyin lütfen. Muhalefet yapacaksanız da sizi izleyen takip edenleri  daha doğru paylaşımlarla bilgilendirebilirseniz sanırım sizi biraz daha güçlü kılar.Kusura bakma ama sırf doğduğunuz topraklardan dolayı birileri çıkıp da sizi pkk sempatizanı diye suçlarsa tabiki de siz tepki verirsiniz değil mi, bizim de yukarıdaki anlamsız ve yalan karalamalarınıza tepki vermemiz de bu kadar  anlamlı ve doğaldır. Lütfen kendinize gelin" ifadelerini kullandı. 

AKLINIZ FİKRİNİZ BU PARTİDE!
CHP’li Meclis Üyesi Nilüfer Bakoğlu Aşık da tartışmaya katıldı. Aşık, “Ahmet bu nasıl yazı, bu nasıl bir benzetme, bence sizin aklınız fikriniz bu partide. Galiba biz buna algıda seçicilik diyoruz. Bu kadar istiyorsanız partinizi değiştirin. Çatal kaşık bile size o partiyi hatırlatıyor demek” dedi.

Baran da, “Partisini değiştirecek olanlar ittifak halinde olanlardır. Belediye meclis üyelerinde bile HDP’lileri kendi listesinden meclislere sokanlardır Nilüfer Hanım. Bizim aklımızın fikrimizin nerede olduğunu bırakın da siz artık CHP olarak gönlünüzün nerede olduğuna karar verin” açıklamasında bulundu.

Aşık bu kez, “Ahmet Bey ben Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partinin üyesi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Kusura bakmayın çamur at izi kalsın mantığı maalesef son yıllarda örümcekleşmiş kafaların mantığı. Bu tür şeyler üzerinde saçma çıkarımlar yapacak kendinize prim yapmaya çalışmayın. Naçizane boşuna...” dedi.

ACZİYET VURGUSU
CHP’li Meclis Üyesi Murat Aydın ise, “Çok yazık. Demek siyaset yapma biçimini bu seviyelere indirdiniz. Baktığı her yere, her şeye kendince anlamlar yükleyip bu anlamları karşınızdakilere atfetmek için özel çaba sarf etmek gerekli. Her ağaçtan, her yeşilden, her yapraktan böyle anlam çıkarıp bunu siyasi eleştiri diye sunmak acziyetten öte olmalı” çıkışında bulundu.

Baran, “Murat Bey acziyet, yapışık ikiz gibi olan bir logoyu sırf başkana ayıp olmasın diye savunmak zorunda kalmaktır” cevabını verdi.

TÜRGEV LOGOSUNU HATIRLATTI
Başkan Tugay, TÜRGEV’in logosunu paylaşarak, “Buna da yorum yapar mısın?” sorusunu yöneltti. Baran, “Tabii Sayın Tugay, TÜRGEV'in logosu HDP'den öncedir bu bir. İkincisi TÜRGEV bir siyasi oluşum değildir. Üçüncüsü HDP ile ittifak kurup sonra biz yapmadık diyen de TÜRGEV değildir” ifadelerini kullandı.

Tugay, “Kent Garden siyasi parti midir? TÜRGEV’in kuruluş yılı 1996 olabilir, ama halen devam etmiyor mu? Arkadaşlar pek çok fotoğraf paylaşmışlar. Bak orada görebilirsin kimin kiminle ittifak yaptığını, dost ahbap olduğunu” dedi.

Baran, “Kent Garden siyasi partinin seçim kazandığı yerde, o partinin direktifleriyle yönetilen bir işletmedir. Bu kadar basit bir gerçeği atlamış olamazsınız. Bizim arkadaşlarımız da birçok fotoğraf paylaştı. İnkar etmek, CHP'yi aklamıyor. Allah aşkına ABD'nin yaptırım kararına karşı bile partilerimiz ortak bir kağıda imza atarken, Türkiye'nin yanında durmayan HDP ile iç içe geçmiş parti ilişkinizi bir sorgulayın. HDP'nin PKK ile ilişkisi olduğunu biliyorum deseniz CHP Genel Merkezi'nden alacağınız tepkiyi bir düşünün” cevabını verdi.

AK PARTİ’NİN ESKİ BAŞKANI AKAY DA TOPA GİRDİ!
Tartışmaya katılanların sayısı çoğalırken karşılıklı yazışmaların bir bölümünde AK Parti İzmir İl eski Başkanı Ömer Cihat Akay da Tugay’ı hedef aldı. Akay, “Onları şehit edenlere Sizin milletvekilleri taziyeye gitti cenazesine katıldı...” dedi.

Tugay ise, “Bizim genel başkanımıza PKK saldırdı, Genel Başkanımız şehit cenazesinde linç edilmeye çalışıldı. Ama başka bazı genel başkanlar PKK sempatizanları ile mitinglere katıldılar, boy boy fotoğrafları var” çıkışında bulundu.

Akay, “Genel Başkanınız milletvekillerimiz terörist cenazesine katılmadı diye beyanat verdi Milletvekiliniz Genel Başkanınızı yalanladı. Mitinglere katılmanıza gerek yok zaten TBMM’de omuz omuza mücadele veriyorsunuz başkan” dedi.

CHP PENSİLVANYA SAKİNİNİN ELİNİ ÖPMEYEN BİR PARTİDİR!
Tugay ayrıca Baran’a yönelik yaptığı açıklamada, “CHP bu ülkeyi satmayan, kirli ittifaklara girmeyen, Pensilvanya sakininin elini öpmeyen, bu ülkenin bağımsız ve güçlü bir devlet olması için mücadele eden bir partidir. Biz insana insan olarak bakarız. Vatan hainine de vatan haini deriz. Oy için ekrana vatan hainlerini çıkararak onlardan medet ummayız. Size buradan ekmek çıkmaz. Dönün siyaseti, aç, işsiz, boğazına kadar borçlu insanlarımıza çözüm üretmek için yapın. Araplara bir şeyler satmak dışında bir şeyler yapın. Yaklaşık 20 yıldır iktidardasınız. Ne oldu? Borçlarımız azaldı mı? İşsizlik bitti mi? Uluslararası itibarımız arttı mı? Terör bitti mi? Neyi düzelttiniz Allah aşkına? Milyonlarca insan acı içinde. Ve siz bir logodan uydurma gerekçelerle hikaye üretmeye çalışıyorsunuz. Kent AŞ’nin çatal bıçağına iftira atarak bu ülke kurtulmaz sayın Baran. Ama inanın bu gece itibariyle içine düştüğünüz acziyeti ve çaresizliği çok iyi anladık hepimiz. Demek ki artık siyasette bir şey yapamıyorsunuz ve iftiralardan medet umuyorsunuz. Yazık, çok yazık. İnsanlar size oy verdi. Bu mu yapabildiğiniz? İftira atmak” ifadelerini kullandı.

HDP LOGOSUNU SAVUNMAK İÇİN BU KADAR MESAİ YAPACAĞINIZI EMİN OLUN DÜŞÜNMEMİŞTİM
Baran, “HDP logosunu savunmak için bu kadar mesai yapacağınızı emin olun düşünmemiştim Sayın Başkan. Size son sözüm Karşıyaka'nın bu ayıbı unutmayacağıdır” dedi.

Tugay bu kez, “Bu iftirayı atan sizsiniz. Ben üzerimize çalmaya çalıştığınız çamura karşı, sizin “çamur siyasetinize” cevap vermekle mükellefim. Yok öyle yağma. Bu ülkeyi yalanlara, dolanlara, talanlara teslim etmeyeceğiz. Ve siz de bu iftiralarla bir yere varamayacaksınız” cevabını verdi.

Baran da, “Çamuru sizi içten çürütenlerde arayın. Yalan, dolan ve talan deyince şahsi olarak algılamayın ama Karşıyaka'nın CHP yönetiminde uçan kuşa borçlu hale gelişi aklıma geliyor. Keşke mükellef olduğunuz şey, bizim söylediğimiz doğrular karşısında kaçan uykularınız olmasa, keşke mükellef olduğunuz şey Karşıyaka'nın yarına güvenle, huzurla, marka olarak hazırlanması olsa. Sizi HDPvari logo savundurmak zorunda bırakan ekibinizle sanmıyorum ama başarılar... Son olarak bizim varmak istediğimiz tek yer ruz-i mahşerde hesap sorulduğunda doğruyu savunduğumuzu söylemektir. Yoksa başka partilerde olduğu gibi birkaç milyon lirayla başlayan vekillik başkanlık borsaları bize göre değil, bizim partimize ve anlayışımıza göre değil” ifadelerini kullandı. 



AK PARTİLİ DEREBOYLU: O LOGO ORADAN İNECEK! 
Öte yandan sosyal medyadaki tartışmanın ardından AK Parti İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli'den de bir açıklama geldi.  

Keseli "Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim dönemi yaptığı gizli ittifak, Türkiye'nin dört bir yanından patlak vermeye devam ediyor. İstanbul Küçükçekmece Belediyesi'nin PKK/YPG motifli çocuk parkından sonra, kirli ittifak kendini ne yazık ki gözbebeğimiz Karşıyaka'mızda göstermiştir. Atatürk'ün annesini emanet ettiği bu mukaddes topraklarda, HDP'nin logosu, Karşıyaka Belesiyesi'ne bağlı Kent AŞ'nin Kent Garden Restoranı'na hiç utanmadan, gözümüzün içine bakarcasına, hatta kör göze parmak sokarcasına verilmiştir. PKK'nın siyasi uzantısının logosunu ilçemizde belediye restoranına veren zihniyete sormak istiyorum; bunca şehitten hiç mi utanmadınız? Atatürk'ün arkasına saklanmaktan hiç mi çekinmediniz? Bu rezaletin altında kimin imzası vardır?" açıklamasını yaptı.  Deprem ve sel gibi felaketlerde, belediyenin önlem eksikliği olmasına rağmen yine de vatandaşın mağduriyetinin arasında siyaset yapmadığını kaydeden Keseli, "Sayın Cemil Tugay, deprem döneminde siyaset olmaz dedim sustum. Mavişehir'i su bastı, vatandaşın derdinin arasında siyaset olmasın dedim sustum. O logo oradan gidecek, bu rezillik bitecek!" ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ KOÇ'TAN YANIT

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Murat Serdar Koç’tan da AK Parti'nin eleştirilerine yanıt geldi.

İlçe Başkanı Murat Serdar Koç açıklamasında şunları kaydetti:

“Dün akşam saatlerinde adeta düğmeye basılır gibi, kaynağında Karşıyaka üzerinde çıkar hesabı olanların olduğu çok belli bir grup tarafından ortaya atılan ve AKP’nin bir meclis Üyesi ve İlçe Başkanı tarafınca mal bulmuş mağribi gibi sahiplenilen, seviye yoksunu karalama bir haberin yayılması için gösterilen çabayı ibretle ve şaşkınlıkla izliyoruz. Neymiş efendim; Belediyemizin bir şirketinin bir açık hava aktivite alanı için yapılan logo ( sadece bir yerde kullanılan ) içerisinde geçen ağaç figürü nedeniyle bir siyasi partinin logosuna benziyormuş, bunda da kasıt varmış. Dalga mı geçiyorsunuz? Memlekette bu kadar sorun varken, böyle saçma ve anlamsız yapay gündemlerle kime neyi unutturmaya çalışıyorsunuz diye soracağız size ama, Daha da vahimi, siz böyle ileri derecede hadsiz bir yakıştırmayı Cumhuriyet’in, Atatürk ilkelerine bağlılığın, bağımsızlığın, medeniyetin kalesi Karşıyaka’da Atatürk’ün kurduğu ve Türk milletine emanet ettiği bir partinin belediyesine yapmaya nasıl cüret ettiğinizi anlayamadık”

ÖNCE GEÇMİŞİNİZE BAKIN

Yapılan eleştirileri içi boş zorlama iddialar olarak nitelendiren Başkan Koç, “İçinde bulunduğunuz siyasi partinin geçmişinde çözüm süreci adı altında kol kanat gerdiğinizi, akil insanlar diye birilerinin peşinden koştuğunuzu, sınırlarda terör örgütü mensuplarını davul zurnayla karşıladığınızı, beraber mitingler yaptığınızı, seçimde oy alacağız diye terörist başının akrabalarını televizyonlara çıkardığınızı; ‘Ne istediniz de vermedik’ deyip yıllarca büyütüp canavara dönüştürdüğünüz teröristler 17-25 Aralık'ta ve 15 Temmuz’da darbeye kalkışınca ‘aldatılmışız’ diye kendinizi aklamaya çalıştığınızı; siz unuttunuz anlaşılan... AMA BİZ UNUTMADIK. Sizin yaptıklarınız, öyle tesadüfi bir logo benzerliği gibi çarpıtılmış, zorlanmış bir durum değil; hepsi kanıtlı onlarca gerçek. Kendinize gelin, aklınızı başınıza toplayın ve önce kendi hatalarınıza bakın. Karşıyaka Belediyesi, CHP’li belediye başkanı ile Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı, bağımsızlığı ve bütünlüğü için bu ülkede her daim en güçlü duvarlara sahip kale olarak dimdik ayakta kalmaya ve ülkemize ve insanlarımıza hizmet etmeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

DEĞERLERİMİZİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

Öncelikli konuşulması gerekenin Türkiye’nin temel sorunlarına getirilecek çözümler olması gerektirdiğini dile getiren Koç şu ifadeleri kullandı: “ Yaratmaya çalıştığınız yapay zorlama ve gündem Karşıyaka’nın ve ülkemizin hiçbir sorununa katkı sağlamayacak içi boş bir çabadır. Dönün de aç kalan, işsiz kalan, tedavi olacak hastane bulamayan insanlarımıza, her gün yüzlerce insanımızın salgın hastalıkta hayatını kaybettiği sokaklara bakın. Boğazına kadar borca girmiş esnafımıza çözüm üretin. Karşıyaka’nın hastanesini yok ettiniz. Bırakın Karşıyaka’ya yeni bir hastane yapmayı, belediyenin yoksul çocuklar için yapmaya çalıştığı Ağız Diş Sağlığı Polikliniği açmaya çalışmasına engel oldunuz, bunu açıklayın. Bu kente hizmetiniz sıfır. Ülke ekonomisi batık; insanlarımız sorunlar, borçlar  içerisinde boğulmuş durumda, bu duruma çözüm üretmek adına çaba gösterin de bu şehir sizin de bir hizmetinizi görsün. İlçe Başkanı açıklamasında Atatürk’ün arkasına sığınmayın diyor. Siz anlaşılan kendi takiyyeci tavrınızı herkeste var zannediyorsunuz. Anlamanız zor olabilir. Bir taraftan “İki Ayyaş” dediğiniz insanları seviyormuş gibi görünmek size gerçekten zor geliyor olabilir. Ama bizde herşey Atatürk ve Cumhuriyet ile başlamıştır. Atatürk CHP var oldukça, ki Cumhuriyet yaşadıkça var olacak; bizim için her zaman önder olacak, lider olacak, düşünceleriyle ışık olacak, mavi gözleriyle umut olacak. Ve Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin tüm sorunlarını çözen kurum olacak. Siz sattınız, bozdunuz, peşkeş çektiniz. Bir bütün yaraları saracağız ve yok ettiğiniz değerlerimizi  yeniden inşa edeceğiz.”

 
Yavru köpeği ezdi, arkasına bile bakmadan gitti!
 
Feci kaza: Sebze yüklü kamyon devrildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de Genel Merkez'den 'Menemen' açıklaması
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İzmir 2. İdare Mahkemesi'nin ...
Gündem yine o mektup: AK Partili Dağ ile CHP'li Yücel'den sert mesajlar!
Urla'da yer alan bir akaryakıt istasyonuyla ilgili arazi sahibi Arif Akdemir ...
CHP PM Üyesi Nalbantoğlu'ndan 'yardım paketi' çıkışı: Esnaf kan ağlıyor!
CHP PM Üyesi Nalbantoğlu, esnafa yönelik açıklanan yardım paketini sert ...
 
'Akaryakıt istasyonu' tartışmasında önemli gelişme: CHP'li Başkan'dan o mektuba dava!
Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında gündeme ...
AK Parti'de iki yöneticiye ihraç istemi, CHP'den sert tepki ve çarpıcı iddialar!
AK Parti Kemalpaşa İlçe Yönetim kurulu üyeleri Dursun Ali İnce ve Nihat ...
Erdoğan'dan ABD'ye: Bu nasıl müttefiklik?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptırım kararı üzerinden ABD'yi eleştirdi. "İlk ...
 
CHP'de krize neden istifa sonrası kritik açıklama: Kararını anlattı, iddiaları yanıtladı!
CHP Kınık İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden İsmail Yılmaz, kararı ...
‘Sağlıkçılara yemek ayıbı' Meclis gündeminde!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Dikili Devlet Hastanesi’nde ...
YİK'ten ABD'nin yaptırım kararı kınama!
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısında ABD'nin yaptırım ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri