POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Hakan Fidan: Esad'la görüşmeye hazırız
Hakan Fidan: Esad'la görüşmeye hazırız
İmamoğlu'ndan CHP içine dikkat çeken mesaj!
İmamoğlu'ndan CHP içine dikkat çeken mesaj!
Erdoğan ve Özel, aynı tarihlerde New York'ta
Erdoğan ve Özel, aynı tarihlerde New York'ta
6 ve 9 yaşındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismar
6 ve 9 yaşındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismar
12 Eylül 2017 Salı - 10:03

Kocaoğlu'ndan son 'Selçuk krizi' mesajı: En güzel cevabı...

Başkanı Kocaoğlu, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın Seferihisar’da düzenlediği yaz kampında, mühendis adayı gençlerin sorularını yanıtladı. Kocaoğlu, Selçuk’taki İZBAN töreni ile 9 Eylül’de yaşananların sorulması üzerine, "Sadece şu kadarını söyleyeyim: İzmirliler, 9 Eylül programlarına coşkulu katılımlarıyla en güzel cevabı verdi” diye konuştu.

Kocaoğlu ndan son  Selçuk krizi  mesajı: En güzel cevabı...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TMMOB’a bağlı Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın İzmir Seferihisar ilçesinde gerçekleştirdiği 16. Yaz Eğitim Kampı’nda harita mühendisliği öğrencileri ile buluştu.  HKMO Genel Başkanı Ertuğrul Candaş’ın moderatörlüğünde düzenlenen “Kentsel değerler ve kent yönetimi” konulu panelde konuşmacı olan İzmir Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonraki süreci, projelerini ve çalışma prensiplerini anlattı. Farklı illerin üniversitelerinde okuyan harita mühendisliği öğrencileri, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın yöneticileri ile Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de bulunduğu panelde Başkan Kocaoğlu, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını tek tek yanıtladı.

EN GÜZEL CEVABI İZMİRLİLER VERDİ
Başkan Kocaoğlu, Selçuk’taki İZBAN töreni ile 9 Eylül’de yaşananların sorulması üzerine, “Bu konu basında ve sosyal medyada yeteri kadar yer aldı. Ben olaydan sonra bir basın bülteni ile konuyu açıkladım. Burada bu konuya girersek siyasete girmiş oluruz. Sadece şu kadarını söyleyeyim: İzmirliler, 9 Eylül programlarına coşkulu katılımlarıyla en güzel cevabı verdi” diye konuştu.

Muhalefet partisinin belediye başkanı olarak görev yapmanın sıkıntılarının neler olduğu yönündeki bir soruya da yanıt veren Başkan Kocaoğlu, şunları söyledi:

“İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aziz Kocaoğlu'nun başkanlık yaptığı 13,5 yıl içinde, belediyenin yaptığı ve belediyenin görevleri içerisinde sayılabilecek hiçbir projeye bir kuruş destek almamıştır. İzmir vilayetinin merkezi hükümetten aldığı bedel, 2016 yılında 13.5 milyardır. Bu miktar, bir ilin alması gereken zorunlu harcamalar için verilmiş bir bedeldir. Ama belediye bir kuruş destek almamıştır.  Bir tramvay projesi yapıyoruz. Onay için önce Alt Yapılar Genel Müdürlüğü’ne, sonra Yüksek Planlama Kurulu’na, Hazine’ye gidiyorsunuz. Bu incelemeler başka belediyelerde bir haftada, 15 günde biterken, bizimki 2.5 yıl sürdü.  Ben göreve başladığım günden itibaren merkezi hükümetten sadece imza istedim; izin istedim.  Ama çaresizlik, sıkışmışlık bizi daha fazla motive ediyor. Tırmalaya tırmalaya, çabalaya çabalaya, önünde başka seçenek olmadığı için koşarak ilerlemeye çalışıyorsun. Hiç düz yolda koştuğumuzu bilmem; biz hep engelli koşuyoruz. Engelleri aştıkça yolumuza devam ediyoruz.” 

 
Bergama o madenin atık barajından davacı!
 
Aylar sonra İzmir'de yakalandı: İlk sözleri ne oldu?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dobra dobra 12 Eylül 2017 Salı 14:48

Ahmet priştinadan sonra izmiri kendi azmiyle hiç durmadan yoluna devam ettirtmiştir sayın başkan. Bunun yanında hukumetimizinde izmire destek vermesi olsun okadar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergama o madenin atık barajından davacı!
Bölge halkı, çevre örgütleri ve Bergama Belediyesi, Koza Altın Madeninin ...
Bayraklı'da sağlık vatandaşın ayağına gidiyor!
Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan doktorlar ...
Gaziemir ekibinden Kirkova'da 'şampiyon' gösteri
Gaziemir Belediyesi’nin şampiyonluğu kıl payı kaçırdığı yarışmada Türkiye ...
 
Çiğli'de sanat kursları başlıyor
Çiğli Belediyesi tarafından verilen görsel sanatlar kursları kış dönemi ...
Çeşme'ye can suyu olacak tarihi yatırım yola çıktı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme’de eskiyen ve kaçaklara neden olan ...
Bornova'nın istihdam mutfağı!
Açtığı kurslarla istihdama yönelik çalışmalar yapan Bornova Belediyesi’nin ...
 
Karşıyaka 'Şeref Bayrağı'na kavuşuyor!
Karşıyaka Belediyesi; Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından ...
Güzelbahçe'de Arkan'la kurtuluş coşkusu
Ezginin Günlüğü grubundan ayrılan eski solisti Hüsnü Arkan, Güzelbahçe’nin ...
İzmir-Midilli seferleri başka bahara kaldı!
Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir-Midilli arasında bu yaz yapması beklenen ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri