POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze açıklaması
İki lider 'kalıcı barış' konusunda anlaştı
İki lider "kalıcı barış" konusunda anlaştı
Mansur Yavaş'tan çarpıcı diploma açıklaması
Mansur Yavaş'tan çarpıcı diploma açıklaması
İmamoğlu'nun diploması iptal edildi
İmamoğlu'nun diploması iptal edildi
18 Mart 2025 Salı - 15:45

Konak Çanakkale şehitlerini andı

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Konak Kaymakamlığı tarafından Halkapınar İstiklal Şehitliği’nde düzenlenen törene katıldı. Anıta çelenklerin konulduğu törende Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitler minnetle anıldı.

Konak Çanakkale şehitlerini andı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 110’uncu yıldönümü dolayısıyla Konak Kaymakamlığı tarafından Halkapınar İstiklal Şehitliği’nde tören düzenlendi. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Garnizon Komutan Vekili Per. Alb. Serkan İçöz, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi’nden Ahmet Gökalp anıta çelenk koydu. Törene Konak İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

“Bağımsızlık azminin sembol günü”

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj da yayınlayan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Türk Milleti’nin bağımsızlık azminin sembol günü olan 18 Mart’ın tarihe “Çanakkale Geçilmez” sözüyle altın harflerle yazıldığını belirterek, “Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından Çanakkale Zaferimizin 110’uncu yılını kutluyor, bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

 
Aliağa’da Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümü kutlandı
 
Urla'da şehit ve gazilere vefa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aliağa’da Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümü kutlandı
Aliağa’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. ...
Büyükşehir'de yönetim kurulu başkanı istifa etti... Yerine gelen isim belli oldu
Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZDOĞA’da flaş bir istifa yaşandı. ...
Konak’ta miniklere yeni hizmet!
Konak Belediyesi’nin, 40’a yakın çocuğun yararlandığı okul öncesine yönelik ...
 
Narlıdere Çanakkale kahramanlarını andı
18 Mart Çanakkale Zaferi, 110’uncu yıldönümünde Narlıdere’de de unutulmadı. ...
Bayraklı'da yol yenileme çalışmaları tam gaz!
Bayraklı Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere hızla yanıt vererek ...
Karşıyaka 18 Mart şehitlerini andı
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin ...
 
Zaferin 110'uncu yılında İzmir şehitleri unutmadı!
İzmir'deki Kadifekale Şehitliği'nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri ...
Başkan Duman, Bucalı çocukları makamında ağırladı
Makam kapısını her yaştan ve her kesimden Bucalıya açan Belediye Başkanı ...
Karşıyakalı çınarlar için dolu dolu program!
Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, “Yaşlılara ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İmamoğlu’nun adaylık startı ve İzmir detayları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri