POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tartıştığı 2 kadını vurup intihar etti
Tartıştığı 2 kadını vurup intihar etti
Dışişleri'nden İsrailli bakana tepki
Dışişleri'nden İsrailli bakana tepki
14 yaşındaki çocuğun tüfekle oyunu kanlı bitti
14 yaşındaki çocuğun tüfekle oyunu kanlı bitti
Beyaz torusun sahibi açığa alındı
Beyaz torusun sahibi açığa alındı
13 Temmuz 2024 Cumartesi - 12:59

Konak’ta yara sarma mesaisi

İzmir’de etkili olan sağanak yağışın ardından ilçede yaşanan olumsuzlukları geç saatlere kadar sahada takip eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Öte yandan belediye ekipleri, ilçede yaşanan olumsuz durumlara hızlıca müdahale edebilmek için tüm imkanlarıyla seferber oldu.

Konak’ta yara sarma mesaisi

İzmir’de etkili olan sağanak yağışın ardından ilçede yaşanan olumsuzlukları geç saatlere kadar sahada takip eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Alsancak esnafını tek tek gezerek ihtiyaçlarını soran Başkan Mutlu, daha sonra Toros ve Patlıcanlı Yokuşu’na giderek yollarda meydana gelen çökmeleri yerinde inceledi. Öte yandan belediye ekipleri, ilçede yaşanan olumsuz durumlara hızlıca müdahale edebilmek için tüm imkanlarıyla seferber oldu.

Şiddetli yağıştan en çok etkilenen ilçelerden biri olan Konak’ta iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi ve yaşanan diğer olumsuzlukların ardından hızla sahaya inen Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, gece geç saatlere kadar incelemelerde bulundu. Alsancak, Toros ve Patlıcanlı Yokuşu’na giderek esnaf ile vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Mutlu, yaşanan mağduriyetlerin hızlıca giderilmesi için ekiplere talimat verdi.

Takipçisi olacağız

İki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği kahreden olayı öğrendikten sonra baş sağlığı mesajı yayınlayan Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Akıl almaz bir ölüm haberiyle sarsıldık. Bugün yağan şiddetli yağışta, Enver Dürdar Başar Sokak’ta oluşan elektrik kaçağından akıma kapılan 2 vatandaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’a Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” sözleriyle vatandaşların ölümüne sebep olan olayı titizlikle araştıracaklarını ve konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Vatandaşlarımızın yanındayız

Başkan Mutlu, şiddetli yağıştan olumsuz etkilenen esnaf ve vatandaşlara da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan dükkanları tek tek gezerek ihtiyaçlarını soran Başkan Mutlu, daha sonra Toros ve Patlıcanlı Yokuşu’na giderek yollarda meydana gelen çökmeleri yerinde inceledi. Olumsuzlukların hızlıca giderilmesi için belediye ekiplerine talimat veren Başkan Mutlu, “Şiddetli yağış nedeniyle esnafımızın ve komşularımızın yaşadığı mağduriyeti birlikte aşmak için Alsancak, Toros ve Patlıcanlı Yokuşu’ndaydık. Zarar gören yolların onarımı için ekiplerimiz devrede. Yaşadığımız olumsuzluğun etkisini en aza indirmek için çalışma arkadaşlarımla vatandaşlarımızın yanındayız. Aşırı yağıştan etkilenen bütün komşularıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye ekipleri seferber oldu

Öte yandan belediye ekipleri, şiddetli yağışın ardından ilçede yaşanan olumsuz durumlara hızlıca müdahale edebilmek için tüm imkanlarıyla seferber oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon içerisinde çalışmalarını sürdüren ekipler özellikle yollarda meydana gelen çökmelere hızlı müdahale için sahada yoğun mesai harcıyor.

 
Facia geliyorum demiş... Gediz Elektrik'ten açıklama!
 
Elektrik dehşetinde yürek burkan hikaye: Özge'yi kurtarmak için canından olmuş!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli'de kursiyerlerden eşsiz konser
Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen Bağlama Kursunu başarıyla tamamlayan ...
Kemalpaşa'da yaz kurslarına yoğun ilgi
Kemalpaşa'da yüzme kursları yoğun ilgi görüyor.
İzmir’in köyleri itfaiye üssü oluyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin orman yangınlarıyla mücadele için başlattığı ...
 
Buca'da hizmet haritası için start verildi!
Mahalle ziyaretlerine son hızla devam eden Buca Belediye Başkanı Görkem ...
Menderes parklarına sosyal oyunlar
Menderes Belediyesi, parkları çocukların gelişim ve sosyalleşmelerine ...
'S plaka' krizinde kritik gelişme ve başarılı öğrencilere müjde!
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı son birleşiminde önemli ...
 
İzmir'i sağanak vurdu: Büyükşehir teyakkuzda, Başkan Tugay sahada!
İzmir Büyükşehir Belediyesi kentte etkili olan şiddetli yağış nedeniyle ...
Güzelbahçe'de Ehlikeyf sevinci!
Güzelbahçe’de bulunan ‘Ehlikeyf’ olarak bilinen  Çelebi Mahallesi’nde ...
Başkan Turan'dan kız voleybol takımına kutlama
İzmir süper lig küçük kızlar kategorisinde il 4.’sü olan Ödemiş Belediye ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri