POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
120 bin TL'lik telefon için metrelerce kuyruk!
120 bin TL'lik telefon için metrelerce kuyruk!
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
11 Ekim 2017 Çarşamba - 17:12

Korkunç cinayette yürekleri sızlatan detay!

Buca İlçesi'nde, 15 yıldır nikahsız birlikte yaşadığı Dilek Mamalı'yı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Mehmet Sabırlı'nın, müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanıklık yapan arkadaşları, talihsiz kadının Sabırlı tarafından öldürülmekten korktuğunu, korktuğunun başına geldiğini anlattı.

Korkunç cinayette yürekleri sızlatan detay!

Olay, geçen 15 Haziran'da saat 06.00 sıralarında Yıldız Mahallesi'nde meydana geldi. Buca Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nde memur olan Dilek Mamalı ile yine aynı kurumdan emekli olan imam nikahlı eşi Mehmet Sabırlı, sabah saatlerinde evde kıskançlık yüzünden tartıştı. Mamalı'nın bazı arkadaşlarıyla görüşmesini istemeyen Sabırlı, olumsuz cevap alınca öfkelendi. Sabırlı mutfaktan aldığı ekmek bıçağını Mamalı'nın kalbine sapladı. Dilek Mamalı ağır yaralanırken, Mehmet Sabırlı durumu sağlık ekiplerine bildirdikten sonra kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, açık olan kapıdan eve girdiklerinde Mamalı'yı yerde kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen Dilek Mamalı kurtarılamadı. Olay sonrası çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, Mehmet Sabırlı'yı kısa sürede yakaladı. Tutuklanan Sabırlı hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İzmir 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın duruşmasına tutuklu sanık Mehmet Sabırlı, Dilek Mamalı'nın yakınları ve tarafların avukatları katıldı. Duruşmada Dilek Mamalı'nın mesai arkadaşları tanık olarak dinlendi. Mamalı'nın mesai arkadaşı Bircan Fatma Eslik ifadesinde, "Dilek çok yakın arkadaşım olur. Sanıkla olan arkadaşlıklarını da biliyorum. Sanık, Dilek'in benimle ve arkadaşlarıyla görüşmesini yasakladı. Olaydan 3 ay kadar önce Dilek ile telefonla konuştuk. İlişkisinin nasıl gittiğini sordum. O da kötü gittiğini ve Sabırlı'nın kendisini öldüreceğinden korktuğunu söyledi" dedi.

Mamalı'nın 25 yıllık mesai arkadaşı Serpil Buhur ise ifadesinde, "1 Mayıs'ta bir gezi düzenlenmişti ve Dilek de o geziye gelmişti. Orada ağlıyordu. Mehmet Sabırlı sürekli arıyordu ve tartışıyorlardı. Dilek korkuyordu. Geziden sonra Dilek'i merak ettiğim için aradığımda, Mehmet Sabırlı'nın kendisini yaşatmayacağını söylediğini ve çok korktuğunu anlattı. Ayrıca Dilek alkol ve uyuşturucu kullanmıyordu, hatta sigara bile içmezdi" diye konuştu.

Tanıkların dinlenmesinin ardından söz isteyen sanık Mehmet Sabırlı, "Tanıkların söylediklerinin yüzde 50'si yalan. Dilek ile alkol alırken tanıştık, kendisi alkol alırdı. Tanıklardan da bunu bilenler vardır" dedi.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Mehmet Sabırlı'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Duruşma çıkışında adliye önünde açıklama yapan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri, sağın en ağır cezaya çarptrılmasını isteyip, davanın takipçisi olacaklarını söyledi. (DHA)

 
İzmir'de pidecinin deposundan 1 ton sahte içki çıktı!
 
İzmir'deki vahşet davası o raporu bekleyecek!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de pidecinin deposundan 1 ton sahte içki çıktı!
İzmir'de düzenlenen operasyonda, pideci deposunda yaklaşık bir ton ile ...
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber
YÖK Başkanı Saraç, üniversiteye giriş sistemine ilişkin düzenlemeleri ...
Emrah Serbes'in aracındaki bira kutusunda DNA'sı çıktı
İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemede, aracın sürücü koltuğunun ...
 
'Pes' dedirten olay: O küre yine çalındı!
İzmir'in Urla İlçesi'nde geçen Temmuz ayında Cumhuriyet Meydanı'na konulan ...
ABD Büyükelçisi’nden 'zanlı saklama' iddiasına yanıt
ABD Büyükelçisi John Bass bugün Ankara'da diplomasi muhabirleriyle veda ...
Türkiye'de 2 ABD'li sporcuya vize!
Rusya'dan Türkiye'ye basketbol müsabakası için gelecek iki ABD'li sporcuya vize verilecek.
 
Olimpiyat üçüncüsü milli güreşçiye silahlı saldırı!
2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanan milli güreşçi Cenk ...
Karadan İdlib'e, havadan Afrin'e keşif!
Özel Kuvvetler’e bağlı keşif timinin İdlib bölgesindeki çalışmaları dün ...
İzmir'de komiser yardımcısına 'kripto' gözaltısı
İzmir yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Konak İlçe Emniyet Müdürlüğünde ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri