POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
116 suçtan aranıyordu: Adliye otoparkında yakalandı!
116 suçtan aranıyordu: Adliye otoparkında yakalandı!
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Barış Boyun çetesi ‘taşeron' çıktı!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
6 Ekim 2017 Cuma - 08:38

Lucescu: Sabri burada olmayı hak etti!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İzlanda maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Lucescu, "Sabri, ilk 11'de oynayamayacak ancak 3 gün sonra bir başka maçımız var. Burada olmayı hak etti. Yaşı önemli değil. Kalitesini beğendim. Göztepe'ye büyük katkıları olduğu görülüyor" yanıtını verdi.

Lucescu: Sabri burada olmayı hak etti!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, bugün İzlanda ile Eskişehir'de yapacakları 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 9. maçı öncesinde, Yeni Eskişehir Stadı'nda milli futbolculardan Arda Turan'ın katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, iki takım için de önemli bir maça çıkacaklarını, kaybeden takımın devam edemeyeceğini belirtti.

İzlanda maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Lucescu, şöyle konuştu: "Sakinliği korumak çok önemli. Bu cesaret ister ve aynı zamanda güven ister. İki ekip de üst seviyede futbol oynuyor. İzlanda uzun zamandır beraber oynuyor ve birbirlerini iyi tanıyorlar. Organize ve disiplinli bir ekip. Fizik güçlerini ortaya koyan, uzun toplarla oynayan ancak büyük hatalar yapan bir takım. Sadece orta sahada değil iki kalenin önünde oynanacak bir maç olacak. Güçlerini kullanıyor ancak çok da hata yapıyorlar. Hiç ikili mücadeleyi kaybetmemeliyiz. Buna karşı koyacak fizik gücüne sahibiz. Bizim teknik oyuncularımız çok daha fazla ve kaliteli. Sakin ve sabırlı olmamız lazım. Hata yapacak bir duruma düşmemeliyiz. Ekibime büyük güvenim var."

"Sabri burada olmayı hak etti" 
Lucescu, "Sabri Sarıoğlu ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Yarın ilk 11'de görebilir miyiz?" sorularına "Çok kolay değil bu ekibe herhangi bir oyuncunun bir anda girmesi. Sabri, ilk 11'de oynayamayacak ancak 3 gün sonra bir başka maçımız var. Burada olmayı hak etti. Yaşı önemli değil. Kalitesini beğendim. Göztepe'ye büyük katkıları olduğu görülüyor." yanıtını verdi.

"Herkes biliyor ki ben cezalandırıldım"
FIFA'nın kendisine verdiği 1 maçlık cezayla ilgili olarak Lucescu, "Saygı duymak zorundayım. Açıkçası bu konuyla ilgili çağrılıp dinlenilmek isterdim. Avrupa futbolunda 50 yıldan fazla tecrübeye sahip olarak bunu hak ediyordum. Benim ekibime karşı mağlubiyete mal olan hakeme hak verilmesi... Herkes biliyor ki ben cezalandırıldım. Ben bu cezayı hak etmedim. Karar bu, ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız." şeklinde konuştu. 

Arda Turan: Mental olarak hazırım
Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona'da forma şansı bulamadığı hatırlatılarak yöneltilen "Kendini nasıl hissediyorusun?" sorusuna, "Uzun zamandır oynamadım ve kolay değil. Bu beni zorluyor. Daha önce bunu yaptım. Tekrar yapabilirim. Bazı maçları oynamak için mental olarak hazır olmak daha önemli. Yarın bu maçlardan birisi. Yarın tarihi günlerden birisi, ben de bunun parçası olmak istiyorum. Mental olarak hazırım ancak fizik olarak hazır olup olmadığımı yarın göreceğiz." cevabını verdi. 

 
CHP İzmir'de hafta sonu ajandası: Hangi ilçelerde sandık kurulacak?
 
Halde büyük yangın: 18 depo küle döndü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'da gergin bekleyiş
Yüksek borç yüküyle mali olarak yine zor günlerden geçen Karşıyaka, krizi ...
Altay taraftarından örnek davranış
Altay 1914 Taraftarlar Derneği'nin yeni oluşumu "Hayvansever Büyük Altaylılar", ...
Altınordu'nun Dünya Kupası heyecanı
A Milli Takım ve genç milli takımlarlara bugüne kadar 35 oyuncu kazandıran ...
 
Bucaspor'a Yılmaz Vural'dan veto
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda aldığı 3-1'lik Sarıyer mağlubiyeti ...
İzmir'in iki ilçesinde iki yeni stat heyecanı
Tire ve Menemen'e yapılan statlarda son viraja giriliyor.
Göztepe Başkanı Sepil: Gaza gelmeyeceğiz
Süper Lig'e 14 yıl aradan sonra dönerek ilk 7 haftayı 13 puanla 4. sırada ...
 
Karşıyaka Stadı’nda yeni plan hazır, yeniden askıda!
Şehir Plancılar Odası’nın itirazı sonrası revize edilen planlar Bakanlık ...
Plajda Selçuk rüzgar: Milli Takıma 3 isim birden
Selçuklu sporcular final maçlarında çeyrek finale kalma başarısını göstermelerinin ...
Altınordu’nun genç yıldızı Guardian’ın en iyiler listesinde!
Ünlü İngiliz Gazetesi “Dünya'nın gelecek vaadeden en iyi 60 futbolusu” ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri