Torbalı'da Memleket Partisi rüzgarı esiyor.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce geçtiğimiz hafta, Torbalı İlçe Başkanlığı'nın açılışını yapmıştı.
Bugün de İzmir İl başkanı Cüneyt Oğuz ve Torbalı İlçe Başkanı Serhan Kesici ve partililerin katılımı ile ilçe binasında Memleket Partisi'ne katılan yeni üyelerin rozet takma töreni yapıldı.
İzmir İl Başkanı Oğuz burada yaptığı konuşmada; 'Karşılaştığımız tablo mutluluk verici ama bir sürpriz değil. İzmir'de Memleket Partisi'nin yükselişi devam edecektir' dedi.
Memleket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Serhan Kesici Muharrem İnce'nin ziyaretinden sonra özellikle gençlerin partiye büyük ilgi gösterdiğini, vatandaşların da partiyi ziyaretlerinin yoğunlaştığının altını çizdikten sonra; 'Partiye katılımda gözle görülür bir artış var.' dedi ve bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |