POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
11 Aralık 2017 Pazartesi - 10:24

Menderes'te Müezzinoğlu günü: O projeyi inceledi

Önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, eski Sağlık Bakanı, Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Menderes’te yapımı süren devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

Menderes te Müezzinoğlu günü: O projeyi inceledi

Sağlık Bakanlığı döneminde Menderes’in en büyük hayali olan Menderes Devlet Hastanesi’nin ilçeye kazandırılmasında büyük rol oynayan önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, eski Sağlık Bakanı, Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İzmir’deki Rumeli, Balkan federasyonu ve dernek temsilcileriyle bir araya geldi. 

Müezzinoğlu buluşma öncesi Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ile birlikte yapımı süren Menderes Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Desteği büyük
Müezzinoğlu’na destekleri için teşekkür eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız, eski Sağlık Bakanımız, Bursa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na re kadar teşekkür etsem az. Yerel seçim sürecinde kendisinin bize gösterdiği destek sayesinde Menderes’i AK belediyecilik ile tanıştırdık. İlçemizin en büyük hayali olan devlet hastanesinin kazanılmasında ki rolü çok büyük. Menderes’te bizimle seçim çalışmalarına katılarak, ilçemize devlet hastanesi kazandırılacağının sözünü bizzat kendisi verdi. Geldiğimiz noktada çok şükür devlet hastanemizin çalışmaları hızla sürüyor. İnşallah çalışmalar tamamlandığında devlet hastanemizin açılışını da gerçekleştireceğiz” dedi.

Desteğimiz sürecek
Rumeli, Balkan federasyon ve dernek temsilcileriyle buluşmada konuşan Önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, eski Sağlık Bakanı, Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ise Menderes için desteklerinin süreceğini kaydederek, “Menderesli vatandaşlarımızın istekleri bizim için önemliydi ve onların bu isteklerini geri çevirmek olmazdı. Tüm imkanlarımızla Menderes’in önemli bir eksiği olan devlet hastanesini ilçemize kazandırmak için elimizden gelen gayreti gösterdik.  Geldiğimiz noktada inşaat çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanımızla birlikte hastanedeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. İnşallah çalışmalar kısa sürede tamamlanacak ve Menderes Devlet Hastanesi ilçemizde faaliyete girecek. Menderes için gereken ne varsa biz dün olduğu gibi bugünde Menderesli kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu
Birlikten güç doğar anlayışına sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Müezzinoğlu, “ Balkanlardan gelen vatandaşlarımızın en büyük teminatıdır anavatan.  Böyle bir teminatın varlığı Türkiye Cumhuriyetidir. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı mirasa sahip çıkıyoruz. Biz mirasyedi olamayız. Bizim gözümüze bakan dünya kadar mazlum ve mağdurlar var. Dolayısıyla bu mirası ne kadar büyütürüz ona bakacağız.  Başarının sırrı milletin vicdanıdır. Bizler milletin vicdanında yer edeceğiz. Millet vicdanından uzaklaşmayan, egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olduğu bir anlayışa sımsıkı sarılmamız lazım. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın onuru ve gururunu yaşayan her vatandaşımızın yarınını bugünden daha iyi yapmak bizim görev ve sorumluluğumuzdur. Biz de bu sorumlulukla hareket ediyoruz” diye konuştu.

 
Konak'a Buldan'dan iade-i ziyaret
 
Bayraklı'nın kursları yetenekleri keşfediyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak'a Buldan'dan iade-i ziyaret
Konak Belediyesi’nin 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlediği Pamukkale ...
Bornova'da Başkan sahada, muhtarlar memnun
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, mahalle gezilerine Mevlana, Zafer ...
Travel Turkey buluşması: 3 ülke 3 mesaj!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 11. Travel Turkey için ...
 
'Sakin Şehir'de Toprak Ana Günü coşkusu
Slow Food üyeleri tarafından her yıl 10 Aralık'ta kutlanılan Terra Madre ...
İZSU'dan 2050 hazırlığı: 2 turistik ilçeye baraj geliyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2050 yılının nüfusu ...
Konak’ın yıldızlarından bir kupa daha
Denizli’de düzenlenen Ege Bölgesi Küçükler ve Yıldızlar Kros Ligi 2. Kademe ...
 
Eğitime de Karabağlar'a da değer katacak!
Karabağlar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortak hizmet ...
Hayat Bornova'nın kurslarıyla daha güzel!
60 yaşındaki Hayriye Aktop, küçük yaşta geçirdiği çocuk felci hastalığının ...
Bornova'nın 'iyilik marketi' dayanışmayı da örgütlüyor!
Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerinin erzak ihtiyacını ücretsiz ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri