POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Galatasaray, Batshuayi transferini açıkladı!
Galatasaray, Batshuayi transferini açıkladı!
LPG'li araç sahiplerine kötü haber: Zam geldi!
LPG'li araç sahiplerine kötü haber: Zam geldi!
Gar katliamı davasında karar çıktı!
Gar katliamı davasında karar çıktı!
Suriye'de Türk bayrakları indirildi, TIR'lar taşlandı!
Suriye'de Türk bayrakları indirildi, TIR'lar taşlandı!
2 Şubat 2024 Cuma - 12:49

Muhalefete ‘Ali Cengiz Oyunu' göndermesi!

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, muhalefete ‘Ali Cengiz Oyunu” göndermesinde bulundu. Çankırı; “CHP zihniyeti yıllardır burada Ali Cengiz oyunu oynamıştır. Konak İzmir’i sırtına almış vaziyette. Biz bu yükü kaldıracağız” dedi.

Muhalefete ‘Ali Cengiz Oyunu  göndermesi!

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, muhalefete ‘Ali Cengiz Oyunu” göndermesinde bulundu. Çankırı; “CHP zihniyeti yıllardır burada Ali Cengiz oyunu oynamıştır. Konak İzmir’i sırtına almış vaziyette. Biz bu yükü kaldıracağız” dedi.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı seçim saha temasları çerçevesinde Eşrefpaşa bölgesinde yer alan 20 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.  Konak Belediyesinin bugüne kadar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na herhangi bir kentsel dönüşüm başvurusu olmadığını açıklayan Çankırı; “Bugüne kadar ‘kentsel dönüşüm’ yapmadan imar planları ile zaman kazanarak insanları oyaladılar. CHP zihniyeti yıllardır burada Ali Cengiz oyunu oynamıştır.  Konak İzmir’i sırtına almış vaziyette. Biz bu yükü kaldıracağız Biz bazı alanlarda kentsel dönüşüm bazı alanlarda ise yerinde dönüşüm yaparak burayı kalkındıracağız.” Diye konuştu.

“Afetin gecesi gündüzü olmaz!”
Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda bulunan hediyelik eşya dükkanında çıkan yangın sonrasında bölgeye giderek incelemelerde bulunan Çankırı, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

“Kemeraltı’nın yıllardır yer altı - yer üstü sorunlarına kulak tıkayan yöneticilerin yangın gerçeğini de göz ardı ettiğini hatırlatan Çankırı; “Burada çıkacak olan herhangi bir yangın buranın kabusudur. Birileri yangının gündüz çıkmasından dolayı memnuniyeti dile getirmişler. Ne münasebet! Afetin gecesi gündüzü mü olur? Siz zamana göre mi plan proje ortaya koyarak çalışıyorsunuz. Deprem ve yangın bu tarz tarihi alanlarda yatırımın önceliğidir. Burası yeniden vücut bulacak yatırımla 7/24 aktif bir ticaret hacmi olacakken gelinen nokta acıdır. AK Belediyecilik döneminde buranın çehresinin nasıl değiştiğine herkes tanık olacak. Biz her an her şey olabilir ama bunu en az zarar ve en az riskle önleyelim zihniyeti ile çalışıyoruz çalışacağız” dedi.

“Kırılma Yaşanacak”
Ziyaretleri kapsamında Eşrefpaşa Giritliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ali Peynirci ve üyelerle bir araya gelen Çankırı, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde kent genelinde ciddi bir kırılma yaşanacağını kaydetti.

“AK Parti demek hizmet demek"
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile birlikte Zeytinlik Mahallesi’nde yer alan hemşehri derneklerini ziyaret etti.  Çankırı burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İzmir’in her köşesini kadınlarla gençlerle, bu kente kendini adamış aidiyetlik duygusuyla bütünleşmiş 7’den 77’ye herkesle birlikte yöneteceğiz. Hizmet demek AK Parti demek. AK Belediyecilik hizmet alanında rüştünü ispatlayan bu konuda örnek teşkil eden parti olmuştur. AK Parti artık bir siyasi hareketin dışında hizmetin, memnuniyetin adresi olmuştur. Bakınız muhalefet partilerine kendi içindeki dağınıklıklarıyla bu kenti nasıl toparlayacak? Artık hizmet zamanı.”

 
İzmir'de derbi zamanı!
 
Bayraklı'da TİS bayramı: İşçilere dev zam!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Arslan'dan dolar bazlı ihale çıkışı!
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, ihalelerin dolar bazlı yapıldığına ...
CHP Karşıyaka tam kadro sahaya iniyor!
CHP'de Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Behice Yıldız İşçimenler Ünsal ...
Dağ'dan Karşıyaka Stadı mesajı: Sözüm vaat değil taahhüt!
Büyükşehir Adayı AK Partili Karşıyaka Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarette ...
 
Başkan Kırgöz'den örgütle miting gibi buluşma!
CHP Parti Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda bir dönem daha Dikili ...
Demir’den ‘tekno-belediyecilik’ vaadi, çarpıcı sandık ve ‘Kaya' mesajları!
CHP’nin Torbalı Belediye Başkan Adayı Demir, CHP’nin yüzde 50’nin üzerinde ...
Saygılı'dan adaylara ortak tarif, iddialı 31 Mart mesajları!
AK Parti İl Başkanı Saygılı; tüm adaylarını “yerli ve üretken” sıfatlarıyla ...
 
MHP 3 ilçe başkanlığını kapattı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana'da 3 ilçe başkanlığını kapattı. ...
CHP’de gözler MYK ve PM’de: İzmir listesinde değişiklik olacak mı?
Bugüne kadar 866 seçim çevresinde adaylarını açıklayan CHP’de yerel seçim ...
AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne ittifak ziyareti
AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve AK Parti Seçim İşleri Başkanı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri