POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
EURO 2024'te ilk yarı finalist belli oldu
EURO 2024'te ilk yarı finalist belli oldu
Bahçeli'den 'Hollanda maçına çıkmayın' çağrısı
Bahçeli'den 'Hollanda maçına çıkmayın' çağrısı
Sosyal medyadan hakarete yeni düzenleme
Sosyal medyadan hakarete yeni düzenleme
Park yeri kavgasında bıçaklanarak öldürüldü
Park yeri kavgasında bıçaklanarak öldürüldü
29 Kasım 2023 Çarşamba - 14:13

Nalbantoğlu sokak röportajında: 'Soyer' sorularını yanıtladı, o mesajla paylaştı!

'Sokak Kedisi' kanalının İzmir'de yaptığı röportajların kadrajına CHP İzmir Milletvekili Nalbantoğlu da girdi. Nalbantoğlu Başkan Soyer'in performansının değerlendirildiği röportajı “Vekil olduğuma inandı mı acaba?” mesajıyla paylaştı.

Nalbantoğlu sokak röportajında:  Soyer  sorularını yanıtladı, o mesajla paylaştı!

GERÇEKİZMİR - 'Sokak Kedisi' isimli sosyal medya hesabı sokak röportajları için İzmir'de sahaya inerken, Gazeteci Ebru Uzun Oruç İzmirlilere mikrofon tutarak Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in performansını sordu. 

Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde gerçekleştirilen röportajlar serisinde Gazeteci Ebru Uzun Oruç CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu ile de karşılaştı. Oruç'un sorularını yanıtlayan İzmir Milletvekili Nalbantoğlu Tunç Soyer'in performansından çok memnun olduğunu ifade ederken, "Bütçenin imkanları verdiği her ölçüde gerektiği kadar katkı koyuyor. Çok önemli altyapı yatırımları yaptığını biliyorum. Ama bu şehrin ihtiyacı tabi ki bitmez" dedi. Nalbantoğlu en değerli bulduğu projenin ise Buca Metrosu olduğunu söyledi ve şunları kaydetti: Buca 20-30 ilden daha büyük bir yer. İzmir'de de bir trafik sorunu var ve Buca Metrosu ile çözülecektir. 

Nalbantoğlu, Soyer'in belediye başkanlığı dönemine ise 10 puan verdiğini açıkladı. 


 

"VEKİL OLDUĞUMA İNANDI MI ACABA?"
Öte yandan Nalbantoğlu sokak röportajını sosyal medya hesabından da yayınladı. İzmir Milletvekili videoyu, "
Vekil olduğuma inandı mı acaba :)  Gerçi ne olduğunun önemi yok bu şehirde… Olmamalı zaten. Değerlerinden ödün vermeden Dik durabiliyorsan, sokaklara inip meydanlarına çıkabiliyorsan, dokusuna işlemiş özgürlüğü, çekebiliyorsan içine İzmirlisin... İzmir gibisin… Bu da yeter…" mesajıyla paylaştı. 

 
İzmir'de yağışlar ne kadar sürecek?
 
"Kabus doktor"a 943 yıl 9 ay hapis istemi
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kartal 29 Kasım 2023 Çarşamba 16:06

Bizde tunç Soyer den memnunuz pandemi de iktidar partisinin dağıtamadıgı maskeyi en ivedi bir şekilde izmir halkının kullanımına sundu. Hani asvalt yapılmıyor diyorlar ya. Hani körfez temizlenmedi diyorlar ya. Hani ulaşım sorunu var diyorlar ya. Videolu paylaşımları takip ederlerse anlarlar izmire şu beş yılda neler yapıldıgını. Maskeyi yazdım. Şimdi de pandemideki ihtiyaçlı ailelere çocuk bezinden tutun hasta maması erzak kolileri temizlik maddeleri milyonlar ca halkın parasını halka geri dağıtan ender başkanlardan birisidir tunç Soyer. Gelelim izmir depremine acilen bizzat tunç başkanın girişimiyle deprem zedeler Hilton’a taşındı evsiz kalmadılar. Sonra Karabağlar yaşar Kemal mahallesindeki toki konutlarına yerleştirildiler. Kim hangi belediye başkanının aklına gelirdi soruyorum. Ülkemizi sarsan büyük depremde depremin il ışıklarında ilk giden Tunç başkandır Ve ilk yardıma koşan izmir Büyükşehir ekipleridir. Ve deprem bölgesine üst kuran da Büyükşehir belediye başkanlıgıdır. Şimdi iktidar partisini biliyoruz insaların aklını karıştırmak ve olayları yıllardır manipüle etmekten hizmeti karalamaktan başka yaptığı bir şey söyleyin. Ülke ekonomik krizle boğuşurken portrol dünyada düşüş yaşarken ülkemizde hergün zam zam düşünün ki asvalt ın ham maddesini sorsak eleştiren kişilere bilmez. İller bankasından gelen hakedişlerde kesintiyi sorsak bilmezler ancak karşı tarafa geçip eleştirmek yerden yere vurmak çok basittir. Gelelim Polonya olayına eleştiri koyanlar biraz olsun gazeteleri okuyun biraz dünyadan ve izmirden haberiniz olsun. Tunç başkan neden Polonya’ya gitti izmiri dünyanın gençlik merkezi yapacak bunlar ülkemiz adına yapılan işler. Avrupa tunç Soyer i el üstünde tutarken Avrupa belediye birliğinde Başkan seçerken biz böyle bir değeri el üstünde tutmamız gerekirken kolay olanı seçen hem iç hem dış politika yapanlar eleştirmek için eleştiri yapıyor. Evt bende bir İzmirli seçmen olarak Tunç başkanımızı ve eski il başkanım olan Rıfat başkana katılıyorum. Yine Tunç Soyer yeniden TUNÇ SOYER.

Yorumu oyla      0      0  
Kemal erdem 29 Kasım 2023 Çarşamba 16:00

İkiside halktan kopuk ikiside yetersiz ekürisi konumundaki arkadaşına elbette 10 puan verir halk onlara kaç puan veriyor bunu sorup yayınlamalısınız

Yorumu oyla      0      0  
Değişim 29 Kasım 2023 Çarşamba 14:24

Nalbantoğlu,nün performansı yeterli değilki Tunç Soyer yeterli olsun tabiki 10 puan verecek Soyer Nalbantoğluyu mv yapmak için Ankarada kamp kurmuştu yoksa olmayacaktı.şimdi 10 puan vermesi çok normal.ama .

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Bayraklı'dan yargı bağımsızlığı mesajı!
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Gültekin “Yargıyı kendisine bir ayak bağı olarak ...
Erdoğan'dan Netanyahu'ya 'Gazze Kasabı' çıkışı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Gazzeli kardeşlerimiz 7 Ekim'den ...
CHP İzmir'de sürpriz gelişme: Eski başkan 'Büyükşehir için ben de varım' dedi!
Eski Bornova Belediye Başkanı Atila sosyal medyadan yaptığı açıklamayla ...
 
Özreçber Buca için resmen yola çıktı!
Buca'de belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Barış Özreçber ...
30 büyükşehirde iş birliği, 3'ün de MHP adayı!
AK Parti ve MHP, 30 büyükşehirde ortak adayla seçime gidecek. 30 büyükşehirden, ...
Özel'den Akşener'e kritik ziyaret!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Perşembe sabahı İYİ Parti Genel Başkanı ...
 
Başkan Çalkaya'dan 'Özel' görüşme
Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antonio Guterres ile görüştü. Görüşmede ...
'Kafe Siyaset' Başkan Yılmazlar'ı ağırlıyor!
Bir TV ekranlarında yayınlanan ve Gazeteci Sercan Avcı'nın hazırlayıp ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri