GERÇEKİZMİR- Yerel seçimlerin ardından göreve gelen belediye başkanları ekonomik krizin etkilerini hafifletmek için yeni gelir arayışlarını sürdürüyor. Bu kapsamda sık sık başvurulan taşınmaz satışına Bayındır Belediyesi de dahil oldu.
Belediye yönetimi mülkiyetinde bulunan bazı taşınmazları satışa çıkaracak.
Alankıyı, Alanköy, Çenikler, Dernekli, Kabaağaç, Karahayıt, Lütuflar, Yakapınar, Kızılcaova, Arıkbaşı, Yeşilova, Gaziler, Frunlu mahallelerinde bulunan taşınmazlar vitrine çıkacak. Taşınmazlar; bahçe, tarla zeytinlik ve arsadan oluşuyor.
Arıkbaşı mahellesinde satışa çıkarılan 19 bin 525 metre karelik alan 13 milyon 492 bin lira ile en yüksek muhammen bedel istenen taşınmaz oldu. En düşük bedel ise Kabaağaç’da bulunan 41 metrekarelik alana biçildi.
Taşınmazların satılması halinde belediyenin en az 43 milyon 48 bin TL gelir elde etmesi hedefleniyor.
22 taşınmaz 4 Mart’ta açık teklif usulüyle satışa çıkarılacak. İhaleler saat 13.40 ile 17.10 arasında yapılacak.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |