POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
5 Eylül 2017 Salı - 19:37

Öğretmenlere müjde: MEB tarihi açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığınca, Bakanlığa bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri 8-12 Eylül 2017 arasında alınacak. Söz konusu atamalar ise 14 Eylül'de yapılacak.

Öğretmenlere müjde: MEB tarihi açıkladı

Bakanlığın internet sitesindeki duyuruda, Bakanlığa bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerinin yapılacağı bildirildi.

Açıklamaya göre, öğretmenlerden 30 Eylül 2017 itibarıyla kadrolarının bulunduğu eğitim kurumunda 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar il içinde, bulundukları ilde 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar ise iller arasında yer değiştirme isteğinde bulunabilecek.

Birinci, ikinci ve üçüncü hizmet alanlarında görev yapan zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenlerden, sağlık ve eş durumu mazeretleri nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenmiş olanlar ile başvuruların son günü itibarıyla adaylıkları kaldırılmış olanlar istemeleri halinde 3 yıllık çalışma süresi şartı aranmadan il içinde veya il dışındaki zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer değiştirme başvurusunda bulunabilecek. 
Hizmetin gereği olarak il içinde veya iller arasında idari tasarrufla yer değişikliği yapılanlardan yargı kararı gereğince eski görev yerine iade edilenlerin eski ve yeni görev yerlerindeki hizmet süreleri birlikte hesaplanacak.

"İHTİYAÇ VE NORM KADRO..."

Halen görev yaptıkları eğitim kurumunda ihtiyaç ve norm kadro fazlası olan öğretmenler ile ikinci görev kapsamında yönetici olarak görev yapanlardan yöneticiliğe devam etmek istemeyenler, 3 yıllık çalışma şartı aranmaksızın il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilecek. 
Bu kapsamda bulunan öğretmenlerden iller arası yer değiştirme isteğinde bulunacaklar, il genelinde alanlarında öğretmen ihtiyacı olmaması halinde süre şartı aranmaksızın yer değiştirme isteğinde bulunabilecek.

Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatı veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görevlendirilen öğretmenler, görevlendirmeleri sona erdirilmedikçe yer değiştirme isteğinde bulunamayacak.

Kadrolarının bulunduğu eğitim kurumuna dönen öğretmenlerden kadrolarının olduğu eğitim kurumunda 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar il içinde, bu süreyi tamamlayanlar ise iller arasında yer değişikliği isteğinde bulunabilecek. 
Yurt dışında görevlendirilenler ile aylıksız izinli öğretmenlerden yurt dışı görev süresi veya aylıksız izinlerinin 30 Eylül'e kadar sona ereceğini belgelendirenler, diğer şartları da taşımaları kaydıyla, yer değiştirme başvurusu yapabilecek.

ATAMALAR 14 EYLÜL'DE

Yer değişikliği gerçekleştirilen öğretmenlerden en geç 30 Eylül itibarıyla görevine başlamayanların atamaları iptal edilecek. 
Öğretmenler, yer değişikliği başvurularında en çok 40 eğitim kurumu tercih edebilecek. Yer değişikliği başvurusunda bulunan öğretmenlerin hizmet puanları, 12 Eylül 2017 tarihi dikkate alınarak belirlenecek.

Yer değiştirme başvuruları 08-12 Eylül 2017 arasında alınacak, atamalar 14 Eylül 2017'de , ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri ise 15 -20 Eylül 2017 arasında yapılacak. 

 
İzmir’de göçmen kaçakçılığı operasyonları
 
'İçkili yerler' oylamasında AK Parti'de fire!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de göçmen kaçakçılığı operasyonları
İzmir'in Urla ilçesinde, yasa dışı yollarla İtalya'ya gitmek üzere olan ...
Maçka jandarma komutanı için karar çıktı!
İzmir'de FETÖ ve kripto subaylara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ...
Bornova’da bir günde iki operasyon!
Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 1 kilo 240 gram ...
 
İzmir'deki sır ölümün altından vahşet çıktı!
İzmir'in Konak İlçesi'nde, yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan 80 yaşındaki ...
Okul önünde silahlı kavga dehşeti!
Fatih İlkokulu bahçesinde öğrenci servisi firmalarının sahipleri arasında ...
10 günlük tatilde korkunç bilanço: 122 ölü
İçişleri Bakanlığı bayram tatilinde meydana gelen trafik kazalarında 122 ...
 
İzmir'de adli yıl törenle açıldı
İzmir'de 2017- 2018 yılı adli yıl açılışı, düzenlenen törenle yapıldı. ...
Deniz Gezmiş'in avukatı hayatını kaybetti
Türk siyasi tarihinin en önemli dönemlerine yakından tanıklık eden Deniz ...
Yarım asırlık lezzet: İzmir'in nöbetçi söğüşçüsü!
Kelle etinin soğuk olarak tüketildiği İzmir'in geleneksel lezzeti söğüşü, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri