POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
4 Eylül 2024 Çarşamba - 09:24

Ölüm ile yaşam arasında... Dehşet anlarını anlattı!

İzmir'de 3 kişiyi gasbettikten sonra katleden suç makinesi tutuklandı. Saldırganın elinden şans eseri yaralı kurtulan gasbedilen aracın sahibi Cenk Üstündağ dehşet anlarını anlattı.

Ölüm ile yaşam arasında... Dehşet anlarını anlattı!

İzmir Torbalı'da daha önce birlikte cezaevinde yattığı taksici Arif Karabacak'ı gasbettikten sonra tabancayla öldürüp, ardından gasbettiği araçla İlayda Algar'ı ağır şekilde yaralayan, ATM'den para çeken Engin K'yı da gasbedip öldüren Bülent Şengün ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Caninin Gaziemir'de bir AVM otoparkında aracı gasp ettikten sonra ensesinden vurduğu Cenk Üstündağ ise yaşadığı dehşet anlarını arkadaşımız Fatih Şendil'e anlattı. Üstündağ, "Saldırgan bana bugün 3. öldürdüğüm kişi olacaksın dedi. Resmen ölümün kıyısından döndüm" diye konuştu.

DEHŞETİ YAŞATTI

İzmir'de cinayetten sabıkalı 37 yaşındaki Bülent Şengün, cinayet, gasp ve aynı anda soygun yaparak dehşet yaşatmıştı. Önce taksi şoförü Arif Karabacak'ı gasp ederek öldüren suç makinesi, gasp ettiği başka bir araçla gittiği marketi de soymaya çalışmış, kendisine direnen işyeri çalışanı İlayda Algar'ı yaralayıp, daha sonra ise ATM'den para çeken Engin K.'yı da gasp edip, tabancayla öldürmüştü.

Şengün, araçla kaçtığı sırada polisin takibi sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık raporu alındıktan sonra emniyete götürülen ve cezaevine gönderilen Şengün ile ilgili dehşet gecesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Bülent Şengün'ün iki kişiyi öldürdükten sonra gasp ettiği aracın sahibi Cenk Üstündağ'ı da vurduğu ortaya çıktı.

Hastanede tedavi altına alınan ve saldırganın silahından çıkan mermi ile boğuşma anında ensesinden yaralanan Üstündağ, dehşet dakikalarını Yeni Asır'a anlattı.

'ARABAYI AL BENİ BIRAK'

Ölüm ile yaşam arasında birkaç saniye ile kurtulduğunu belirten Üstündağ, "Görev yaptığım elektronik mağazasında mesaim bitmiş ve aşağıda otoparkta arkadaşımı bekliyordum. Bir anda bu cani araca bindi. Ben telefona bakıyordum, arkadaşım sandım. O an baktığımda silahı üzerime doğrultmuştu. Kimsin ne yapıyorsun dediğim anda 'sür aracı' dedi. Ben 'al arabayı bana bir şey yapma' dedim. Bana 'iki kişiyi öldürdüm, bir kişiyi de vurdum, sen bu gece öldürdüğüm 3. kişi olacaksın' dedi. Sporcu olduğum için o silahı elinden almak istedim. O an o da direndi. Boğuşma anında silah patladı ve ensemden vuruldum, mermi girdi ve çıktığını hissettim. Ben vurulunca beni araçtan attı otoparkta yerde kanlar içinde olduğum anda bir araç içinden iki bayan geldi 'Biz hemşireyiz' dedi. Bana ilk müdahaleyi yapıp ambulans çağırdılar. Sonra hastaneye geldik ve şimdi iyiyim hayati tehlikemin olmadığını söylediler. Çok şükür ucuz kurtuldum. Ancak ölümle yaşam arasında gittim geldim. Beni öldürmesi an meselesiydi. Bu tür gözü dönmüş canilerin içeride tutulması ve gün yüzüne çıkmaması gerekiyor" dedi.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Öte yandan suç makinesi Bülent Şengün'e direndiği için markette üç kurşunla vurulan ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşam savaşı veren İlayda Algar hayatını kaybetti. Genç kızın ölümü ile Şengün'ün 3 kişiyi öldürüp bir kişiyi yaralamak ve ayrı ayrı gasp suçlarından yargılanacağı öğrenildi.

UYUŞTURUCU PARASI İÇİN

Alışveriş merkezinin otoparkında büyük cesaretle aracını gasp ettiği bir kişiyi vuran suç makinesi Bülent Şengün'ün emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. İfadesinde, "Uyuşturucu bağımlısıyım. Bu cinayetleri de uyuşturucunun etkisiyle yaptım. Uyuşturucu parası bulmak için bu olayları gerçekleştirdim" dediği öğrenilen Şengün, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

2004 YILINDA CEZAEVİNE GİRMİŞ

Cinayetten 2004 yılında cezaevine giren ve 2019 yılında denetimli serbestlik şartıyla tahliye edildiği öğrenilen Bülent Şengün'ün, 27 Ağustos'ta da Torbalı ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda pompacıyı dövdükten sonra 10 bin TL'sini gasp edip kaçtığı ortaya çıktı.

 
Borç aldığı arkadaşını bıçakladı
 
Çiğli’de okullara bakım desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Borç aldığı arkadaşını bıçakladı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde Süleyman Ç., 10 bin TL borç verdiği arkadaşı ...
İzmir'de zehir tacirlerine 'Narkoçelik-37' baskını!
İçişleri Bakanı Yerlikaya, uyuşturucu satışı ve kullanımına yönelik İzmir ...
Dava çıkışı: Cezayı kesecekseniz hodri meydan!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Bin tane hukukçuya sorsanız bir tanesi ahmak ...
 
PKK'nın Avrupa yapılanmasına İzmir'de darbe!
PKK silahlı terör örgütünün Avrupa yapılanması içerisinde yer aldığı tespit ...
İzmir'i dehşete düşüren katilin görüntüleri ortaya çıktı!
İzmir'de bir akaryakıt istasyonu çalışanının parasını gasbeden, taksici ...
İş insanını öldürüp asitle erittiler!
Kocaeli'de tanınmış bir halı fabrikasının sahibi Nurhan Ör’ün (56) öldürüldükten ...
 
Mahkeme kararını verdi: Dilruba'ya hapis cezası!
İzmir'de, Dilruba Kayserilioğlu'nun (33) sokak röportajındaki sözleri ...
Amerikan askerinin başına çuval geçirmişlerdi: 10 tutuklama!
İzmir Limanı'na demirleyen Amerika Birleşik Devletleri (ABD) savaş gemisinde ...
Hemşire Tuğba'nın korkunç sonu!
Eskişehir'de hemşire Tuğba Koç, evliliğinin birinci yıl dönümünde, aracında ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri