POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Galatasaray 3-0 öne geçtiği maçta puan kaybetti
Galatasaray 3-0 öne geçtiği maçta puan kaybetti
CHP'li Ediz Ün partisinden istifa etti
CHP'li Ediz Ün partisinden istifa etti
'İsrail'in cinnet siyasetine artık dur denilmeli'
'İsrail'in cinnet siyasetine artık dur denilmeli'
Serhat Akın'a silahlı saldırıda yeni gelişme!
Serhat Akın'a silahlı saldırıda yeni gelişme!
8 Ağustos 2018 Çarşamba - 08:46

Özalan'dan Altay'a moral ziyareti!

Spor Toto 1. Lig'de 11 Ağustos Cumartesi günü Ümraniyespor'u konuk edecek Altay, müsabakanın hazırlıklarını Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde sürdürdü. Antrenman öncesinde Altaylı futbolcularla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan (sağda), 2018-2019 sezonunda oyunculara başarılar diledi.

Özalan dan Altay a moral ziyareti!

 AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "İzmir kulüplerinin artık özlenen yerde olması için hep birlikte mücadele vereceğiz." dedi.

Spor Toto 1. Lig'de 11 Ağustos Cumartesi günü Ümraniyespor'u konuk edecek Altay, müsabakanın hazırlıklarını Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde sürdürdü.

Antrenman öncesinde Altaylı futbolcularla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan, 2018-2019 sezonunda oyunculara başarılar diledi.

Özalan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Altay altyapısında yetiştiği için siyah-beyazlı kulübün kalbinde yerinin başka olduğunu belirterek, "Biz buranın çocuğuyuz, buranın evladıyız, buranın altyapısında geliştik, buranın altyapısında eğitim gördük, ondan sonra da Türk futboluna hizmet etmek için yola çıktık." diye konuştu. 

Diğer İzmir takımlarını da ziyaret ettiğini ve başarılar dilediğini aktaran Özalan, "İzmir kulüplerinin artık özlenen yerde olması için hep birlikte mücadele vereceğiz. Bunun için de bütün takımlara başarılar diliyorum. Tabii Altay'ın altyapısından yetişmek bizim için farklı durum." ifadelerini kullandı.

- "Altay'ın yeri burası değil, yeri Süper Lig"

Özalan, Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu'nun çok büyük fedakarlıklar yaparak takımı önemli bir yere taşıdığını belirterek, şöyle konuştu:

"Altay'ın yeri burası değil, yeri Süper Lig. Karşıyaka'nın da Bucaspor'un da Altınordu'nun da öyle. İnşallah el birliğiyle iyi mücadele ederek, sahada kazanılacak başarılarla özlenen tabloyu İzmir halkına sunmak istiyoruz. Devletimizin, özellikle Cumhurbaşkanımızın sporcuya ve spora ne kadar değer verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. O yüzden onun vermiş olduğu bu hizmetler karşılığında ona da başarıyla teşekkür etmenin zorunluluğu var futbolcu arkadaşlarımızın."

 İzmir'e verilen 3 stat projesinin olduğunu, bunlardan ikisinde çalışmaların çok iyi gittiğini kaydeden Özalan, Karşıyaka Stadı'nda ise yerel yönetimden dolayı gecikme yaşandığını söyledi.

Özalan, İzmirli olarak A Milli Futbol Takımı'nın İzmir'de maç yapmasını özlediğini belirterek, "Milli Takım en son 2009'da hazırlık maçında Fildişi Sahili ile İzmir'de karşılaşmış. İnşallah bu statlar bittikten sonra milli takımı İzmir'de daha çok ağırlayacağız." ifadesini kullandı. 

Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu da ziyaretinden dolayı Alpay Özalan'a teşekkür ederek, "Heyecanla ligi bekliyoruz. TSYD Ege Kupası'nı kazanan taraf olduk. Güzel bir hazırlık süreci yaşadık. Bundan sonra heyecanla cumartesi günkü maçımızı bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu. (AA)

 
CHP'de kritik gün: Gözler MYK'da!
 
DNA testinin sonucu belli oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de kritik gün: Gözler MYK'da!
CHP MYK toplantısı bugün Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. ...
İYİ Parti'den Erdoğan'a şartlı destek mesajı
İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray İYİ Parti Başkanlık ...
İnce'den flaş açıklama: Kimse partiden ayrılmasın
CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem ...
 
CHP'de imzasını geri çeken vekiller konuştu
CHP’de, kurultay için imza verip geri çeken 31 kişiden üçünün Bursa Milletvekili ...
CHP'li Tüzün'den flaş kurultay açıklaması
CHP'li Yaşar Tüzün, kurultayla ilgili yaptığı açıklamada, "Toplam 1030 ...
CHP'de İzmir'den gelen imza sayısına İnce kanadından ilk yorum!
CHP’de Genel Merkez ve olağanüstü kurultay isteyenler arasında imza polemiği ...
 
AK Parti'de yeni uygulama: Vekil yürütme ve yönetim kurulana katıldı
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı il yürütme ve yönetim ...
AK Parti yönetiminin yarısı yenilenecek!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "kongre ...
İYİ Parti İzmir'de teşkilat o ismi GİK'te görmek istiyor!
İYİ Parti’de gözler hafta sonu gerçekleşecek kongrede… Kongreye tek aday ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri