POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Metroda doğan bebek ömür boyu bedava seyahat edecek
Metroda doğan bebek ömür boyu bedava seyahat edecek
CHP'den AYM'ye 'tasarruf tedbirleri' başvurusu
CHP'den AYM'ye 'tasarruf tedbirleri' başvurusu
İYİ Parti'den istifa eden başkan, CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden başkan, CHP'ye katıldı
12 Mart 2024 Salı - 19:23

Özel'den AK Parti'ye 'afiş' ve yaşam tarzı salvosu, Filistin mesajları!

Bayraklı'daki halk buluşmasında AK Parti'yi "Büyük bir oyunun içerisindeyiz" diyerek İzmir'deki seçim afişlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resimleri ve logo kullanılmaması üzerinden eleştiren CHP Genel Başkanı Bornova'daki iftar programının ardından yaptığı konuşmada da Filistin mesajları verdi. Özel, "Filistin bizim için yeni bir mesele değildir, Filistin meselesi CHP’nin meselesidir, Türk solunun meselesidir” diye konuştu. 

Özel den AK Parti ye  afiş  ve yaşam tarzı salvosu, Filistin mesajları!

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’deki temaslarını iş dünyasında bir araya geldiği zirvenin ardından Bayraklı’da düzenlenen halk buluşmasına katıldı. 

Bayraklı'da önce Deprem Anıtı'nı ziyaret ederek 2020 yılındaki faciada yitirilen 117 canı beraberindeki heyetle birlikte karanfil bırakarak anan CHP Genel Başkanı Özel ardından alandaki kalabalığa seslendi. 



CHP Genel Başkanı Özel, AK Parti’yi İzmir’deki seçim afişleri üzerinden sert sözlerle eleştirdi. “Büyük bir oyunun içindeyiz” diyen CHP Genel Başkanı Özel, “Birileri İzmir Büyükşehir’e aday olmuş Türkiye’nin her yerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleri var, İzmir’de adayın yanında Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi yok. Ampul asla yok, bazen mikroskopla ara! İzmir’de Recep Tayyip Erdoğan’ı gizleyerek, ampulü gizleyerek propaganda yapıyorlar ve İzmirli’den oy istiyorlar” dedi. CHP Genel Başkanı Özel ayrıca, "Adalet ve Kalkınma Partisi zihniyetinin yönettiği şehirlerde özgürlük yoktur. Belli bir saatten sonra polis, zabıta gelir karışır. İzmir’in kimseyi karıştırtmayız, İzmir’e kimseyi bulaştırtmayız" diye konuştu. 

İşte Özel’in Bayraklı’daki halk buluşmasında verdiği mesajlar: 

İrfan Başkanımız ‘Bornova’ya geçerken benim vatandaşlarıma, yoldaşlarıma merhaba demeden geçerseniz olmaz’ dedi. 

KADIN VE GENÇ ADAY VURGUSU! 
Birileri diyor ki, ‘CHP İzmir’i çantada keklik mi sanıyor, acaba CHP İzmir’i dinlemiyor mu?’ diyor. Biz İzmir’i dinliyoruz, okuyoruz, anketler yaptırıp taleplerine bakıyoruz ve ona göre İzmir’de büyük bir değişimi, büyük bir dönüşümü hep birlikte başlatıyoruz. Geçmiş dönemlerde partimize hizmet eden tüm belediye başkanlarımız çok kıymetli. Ancak İzmir’in beklentisi, en önemli talebi büyük bir değişim ve büyük bir dönüşüm. Bunun İzmir’e 2 önemli aksı var. Bunlardan bir tanesi kadınlar. Atatürk’ün kurduğu bu cumhuriyetin kurtuluş mücadelesinin ilk kurşununun sıkıldığı ve düşmanın en nihayetinde denize döküldüğü bu kentte Atatürk bütün dünyadan yıllar önce kadına seçme ve seçilme hakkı vermişken, cumhuriyetin 100.yılında bir kadın devriminin vakti gelmişti. Bugüne kadar partimizde toplam 6 kadın belediye başkanı vardı, bugün hepsi seçilecek yerden, İzmir’in en büyük 5 ilçesinden 3’ünde ve toplam 30 ilçesinden 9’unda kadın adaylarımız var. Atatürk’ün kızlarını Atatürk’ün kentine emanet ediyorum. Ayrıca Atatürk cumhuriyeti kurduktan sonra gençlere emanet etti. İzmir’deki CHP listelerinin en önemli kısımlarından bir tanesi gençlere duyduğu güven ve gençlere verdiği görevdir. 30 adayımızdan 12’si 40 yaş altında ve işte Bayraklı’da 3 dönemde gençlik kollarından genel sekreterlik görevi yapmış, 3 dönem gençlik kolları yöneticiliği yapmış, son dönem Bayraklı Belediyesi Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış, 5 yıldır belediyede deneyimli, örgütten gelen 39 yaşında İrfanımız var. İrfan Önal… 12 tane 40 yaş altı belediye başkan adayımızı Atatürk’ün İzmir’ine, cumhuriyetin kentine emanet ediyorum. İrfan Önal kardeşimizi de Bayraklı’nın güzel insanlarına emanet ediyorum. 30 tane belediye başkanı ve bir takım kaptanı… Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay’ı da sizlere emanet ediyorum. 

“2 ARKADAŞIMIZDAN AYRI BİR BEKLENTİM VAR”
Türkiye’nin dört bir yanında büyükşehir adaylarımız var. 30 tane daha büyükşehir adayımız var. Her birinde iyi, dürüst yönetim bekliyoruz ama bu 2 başkanımızdan apayrı bir beklentim var. Bayraklı 2020 yılında benim de 130 milletvekiliyle 10 gün boyunca bir büyük deprem felaketi yaşadı. 117 canımızı kaybettik. Hep beraber bu enkazların başında gözyaşı döktük. Şimdi bu 2 arkadaşımız depremde oluşan mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için tüm işlerin takipçisi olacaklar. Mağduriyetlerin ortadan kalkması için hangi yetkilerin kullanılması gerekiyorsa kullanacaklar. Bayrakl’nın dirençli bir kent hale gelmesi için, depremde bir daha aynı acıları yaşamamak için ikisine birden çok inanıyorum, çok güveniyorum. Her ikisinin kapısı elbette herkese açık ama Bayraklı’nın depremzedeleri, yakınları kim varsa onların meselesi İrfan’a emanettir, Cemil Başkan’a emanettir, bana emanettir bana! 

AK PARTİ’YE ERDOĞAN RESMİ VE LOGO SALVOSU!
Büyük bir oyunun, büyük bir kumpasın içindeyiz. Birileri İzmir Büyükşehir’e aday olmuş Türkiye’nin her yerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleri var, İzmir’de adayın yanında Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi yok. Ampul asla yok, bazen mikroskopla ara! İzmir’de Recep Tayyip Erdoğan’ı gizleyerek, ampulü gizleyerek propaganda yapıyorlar ve İzmirli’den oy istiyorlar. Sen İzmirli’den oy istiyorsun da bak İrfan Önal’ın genel başkanı burada, logosu yakasında, Atatürk’ün altı oku burada, peki şimdi burada İzmir’in aday olunca saçını sakalını toplatan, bıyığını düzelten adayına soruyorum. İrfan’ın genel başkanının ne dediği belli, saklamaz, sen genel başkanını neden saklıyorsun? Atatürk ile İnönü’ye ‘iki ayyaş’ diyen adamın resmini neden asmıyorsun İzmir’de? Senin genel başkanının elini öptüğü fesli Deli Kadir, ‘Gün gelince Atatürk heykelleri devrilecek, yerlerde köpek leşi gibi sürünecek’ diyordu. ‘Keşke Yunan kazansaydı da bu İzmir Türkiye’de hiç olmasaydı’ diyordu. Bu adamlar şimdi gelmişler İzmir’de belediye başkanı olmak istiyorlar. Hadi canım sen de! 

“İZMİR’E KİMSEYİ KARIŞTIRTMAYIZ”
 Seçim klibimizde Cemil Başkan var, bir park var, Atatürk’ün kızları gece yarısı bir parkta gitar çalıyorlar, kendi kendilerine oturuyorlar. Cemil Başkan onların teminatı. Eğer İzmir CHP’deyse İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’sa, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’sa 24 saat parkta, bahçede, denizin kenarında, evli olsun bekar olsun, kadın olsun erkek olsun, herkes oturur, sohbet eder, yer, içer eğlenir, kimse kimseye karışamaz. Ama bunların uzun süredir yönettiği şehirlerde bunları yapamıyorsunuz. Buradan bütün İzmir’i uyarıyorum, İzmir’de CHP’liler olmasaydı, İzmir bu kadar özgür bir kent olmasaydı, o rahatlığın yaşanması mümkün değildi. Adalet ve Kalkınma Partisi zihniyetinin yönettiği şehirlerde özgürlük yoktur. Belli bir saatten sonra polis, zabıta gelir karışır. İzmir’in kimseyi karıştırtmayız, İzmir’e kimseyi bulaştırtmayız. 

“İZMİR’DE İZMİR İTTİFAKI VAR"
Şimdi İzmir’de bir yanda Cumhur İttifakı var ama bir yandan da sosyal demokratların, milliyetçi demokratların, muhafazakar demokratların, Türk’ün, Kürdün, Laz’ın, Çerkez’in demokratlarının bir arada olduğu daha güçlü olduğu bir ittifak var. İzmir’de İzmir ittifakı var, Türkiye’de Türkiye ittifakı var. 

ÖNAL: GÖREVE RANTSAL DEĞİL HALKSAL DÖNÜŞÜM İÇİN TALİBİZ! 
Halk buluşmasında CHP’nin Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal da bir konuşma yaptı. 
Önal, “Bugün deprem anıtı önünde yine acı geçmişimizi hatırlıyoruz. 30 Ekim’de 112 canımızı, umutlarımızı, hayallerimizi yitirdik. O günden sonra AKP hükümeti yine burada bir ayrımcılığa gitti. Afet bölgesi ilan etmediği Bayraklımızda bizi acımızla baş başa bıraktı. Belediyelerimizle kendi canlarımızı sarmaya çalıştık. Yıkılan binalarımızın yapılması sürecinde de gördük ki AKP yine ikircilikli bir tavır içerisindeydi. Kamu eliyle yapılması gereken binalar İzmir’de yapılmadı. 8 katlı binalarımızın 6’ya düşmemesi için hızlıca bir K plan operasyonu yaptık. Bu beraberinde yer yer yüzde 30-40 inşaat artışlarını getirdi. Yönetilemeyen ekonomi sonucu inşaatlarımız başarılı yapılamadığı için yine belediye olarak parsel bazında yüzde 20 emsal artışı, ada bazında yüzde 30 inşaat artışı getirdik. Bu beraberinde sadece Bayraklımıza 10 milyar üzerinde bir artı değerin belediyeler eliyle verilmesi gerek. Aynı deprem sürecinde olduğu gibi hep dayanışma içinde olacağız ve sorunlarımızı hep beraber çözeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Bayraklı Belediye Başkanı Önal, “Seçildiğim andan itibaren Cumhuriyetimizin 100.yılına yakışır ilk 100 günümüzde hali hazırda sorunlu birçok noktadaki yollarla ilgili çalışmaları hayata geçireceğiz. Hem kadınlarımız için hem çocuklarımız için kreşleri hizmete alacağız. Kent lokantalarıyla dar gelirli vatandaşların yanında olacağız, mama desteği vereceğiz. Bayraklımıza 270 dönümlük aktif yeşil alan kazandıracağız. Bunlar ilk etapta yapacağımız şeyler. Emsal artışlarıyla birlikte vatandaşlarımızdan gelen talepleri alarak yerinde, herkesin hak ettiği parselden adaya giden bir dönüşümü hep birlikte uygulayacağız. Planı da uygulaması da sonraki müşavirlik hizmetleri de belediye şirketleri eliyle yapılacak. Vatandaşın cebinden bir kuruş çıkmayacak. Biz rantsal dönüşüm değil halksal dönüşüm için bu göreve talibiz” diye konuştu. 



"FİLİSTİN MESELESİ CHP'NİN MESELESİDİR"
CHP Genel Başkanı Özel Bayraklı'daki halk buluşmasının ardından İzmir programına parti otobüsüyle vatandaşları selamlayarak gittiği Bornova'da iftar programına katılarak devam etti. 



İftarın ardından Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran kalabalığı, “Bornova’nın güzel insanları hepiniz hoş geldiniz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, Ramazanınız mübarek olsun” diyerek selamlayan CHP Genel Başkanı Özel, “Ramazan ayı oruç ibadetiyle geçen ancak en iyi duyguların yaşandığı, kötülüklerden uzak durulduğu, yardımlaşma ve iyilik yapılan ve kötü sözden uzaklaşılan bir aydır. Ramazan’ın birinci gününde Ekrem Bey’le beraberdik, İstanbul’da bir çağrıda bulundum. Ramazan ayında 2 temel dileğimiz var. Ramazan olmasına rağmen Filistin’de akan kan ve gözyaşı dinmedi. Bundan birkaç ay önce Hamas’ın saldırılarına mukavemet etmek üzere başlayan operasyonlarda İsrail  dur durak dinlemeden, çocuk kadın ayırmadan on binlerce Filisintili’nin canına kıydı. Ramazan’ın başta İslam coğrafyasına, bütün dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederken bir kez daha İsrail’i saldırılarından dolayı kınıyorum ve son vermeye çağırıyorum. Bu çağrıyı daha önce Alman Sosyal Demokrat Partisi’nin genel kurulunda yapmıştım. Oradan Alman Başkanı Olaf Scholz’un varlığında bu çağrıyı söylemiştim. Ardından Sosyalist Enternasyonal’e üye olan dünyadaki bütün siyasi akrabalarımıza mektup yazdım. İçlerinde cumhurbaşkanları, başbakanlar vardı. Onlara bu mezalimin durdurulması için çağrıda bulunmuştu. Ardından Sosyalist Enternasyonal’in Madrid’deki toplantısında bu kez yüz yüze dünyadaki tüm sosyal demokratların liderlerine Filistin sorunu hakkında ifadelerde bulundum. Filistin meselesi CHP için yeni sahiplenilen bir mesele değildir. Bülent Ecevit’in Yaser Arafat’la başbakanlık döneminde gösterdiği dayanışma hepimizin hafızalarındadır. Ayrıca Filistin topraklarında Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının mücadelesi vardır, kurtuluşları için verdikleri emek vardır. Filistin bizim için yeni bir mesele değildir, Filistin meselesi CHP’nin meselesidir, Türk solunun meselesidir” diye konuştu. 

Özel ayrıca, “Bir yandan AK Parti’nin Genel Başkanı Hamas bir gece suçsuz İsraillilere saldırıda bulunduğuna kınadığımız için laf ediyor. Kim yaparsa yapsın suçsuz insanlara gece yarısı saldırmak terör saldırısıdır. Hamas’ın yaptığı terör eylemidir, İsrail’in ondan sonra yaptıkları devlet terörüdür, soykırıma varan işlerdir. İkisini de kınıyorum” mesajını verdi. 

Özel şunları söyledi: 15 Nisan’da programda bir değişiklik olmazsa Filistin’i ziyaret edeceğim. Hamas’la değil Mahmut Abbas’la Rahmallah’ta görüşeceğim. Filistin’e barış gelmesini, 1969 sınırlarında bir bağımsız Filistin Devleti’nin yeniden kurulması, Doğu Kudüs’ün başkent olmasını ve Kudüs’ün tüm dinler açısından durumuna uygun olarak bir barış kenti olarak Birleşmiş Milletler güvencesine alınmasını savunuyoruz, savunmaya devam edeceğiz. 

CHP Genel Başkanı, “Dün yaptığım çağrıyı yinelemek isterim. Dünyada barış derken Türkiye’de de siyasetin diline centilmenliğin hakim olması. Sayın Erdoğan’ın ve Sayın Bahçeli’nin zaman zaman tüm CHP’ye oy verenleri üzen, rencide eden, kadınlarımıza hakaret eden, olmadık ifadeler kullanan
o dilin bu Ramazan münasebetiyle terk edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biz temiz siyaset diline devam edeceğiz. Kimse istiyor diye onlarla kavga etmeyeceğiz. Bir seçim kazanmak uğruna kavga edip kutuplaşma iklimini beslemeyeceğiz. İktidarla kavgamız elbette olacak ancak bu kavga kimlik siyaseti üzerinden değil emeklilerin, emekçilerin, gençlerin hakkı için olacak. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte büyük bir hak mücadelesini sürdüreceğiz” dedi. 

Özel şöyle devam etti: Ben liseyi, üniversiteyi Bornova’da okudum. Bornova benim hayatıma dokundu. Bugünkü Özgür Özel bugünlere geldiyse Bornova sayesinde geldi. Özgür Özel’in doğduğu memleket Manisa’dır, büyüdüğü, karnını devlet ekmeği ile doyurduğu yer Bornova’dır. Ömer Başkanım diğer partilerden çok sayıda katılmak arkadaş olduğunu söyledi. Rozet takmak isterler. Ancak bu bir iftar programı barış konuşmak önemlidir. Burada rozet takmak doğru değildir. Ama şunu söyleyeyim siz bugün CHP’ye gelmekle babaevine geliyorsunuz. CHP herkesin doğduğu babaevidir, herkes babaevine doğar. Herkes bilir ki birgün başı sıkışırsa babaevinin çorbası kaynamaktadır, bacası tütmektedir. Bizim il başkanlarımız, yöneticilerimiz o baca tütsün diye odun taşıyanlardır. Ancak babaevine dönmek isteyen kim olursa olsun, ‘Hoş geldiniz’ deriz, yeri evin başköşesidir. Babaevinin tapusu kimsede değildir. Babaevinin tapusu bir kişiye kayıtlıdır, o da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. 

Özel sözlerini şöyle tamamladı: Bu iktidar geldiğinde 1.5 asgari ücret olan emekli maaşı orada kalsa 26 bin liraydı. Bunun AK Partilisi yok, CHP’lisi yok, 10 bin lira maaş aldıktan sonra hangi partiden olduğunun hiçbir önemi yok. Derin bir yoksulluk var, doğalgaz parasını ödeyememek, kasabın önünden geçememek var. O yüzden gün birlik beraberlik günüdür. Ben İzmir’de yaşayan vatandaşların yüzde 95’inin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevdiğini, saydığını, O’na minnet duyduğunu biliyorum. Bunun için artık O’na husumet duyanların ve sizi bu hale koyanların değil, Atatürk’ün 2 büyük eserimden bir tanesidir dediği CHP’nin kapılarını size açıyoruz, sizi böyle bir partiye davet ediyoruz. İzmir özgürlükler kentidir. İzmir inanç özgürlüğünün kentidir, ibadet edene de etmeyene de karışılmayan, başını örtene de örtmeyene de karışılmayan, kimsenin giyim kuşamına karışılmayan bir kenttir. İzmir’in özgürlüklerinin teminatı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu özgürlükleri bize tanıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün peşinden giden belediye başkanlarımızdır. Bornova’yı Ömer Başkana, İzmir’i Cemil Başkana, bütün İzmirlileri bu mübarek günde Allah’a emanet ediyorum. 

TUGAY VAATLERİNİ SAYDI 
Bornova’daki iftar buluşmasında CHP’nin Büyükşehir Adayı Cemil Tugay da bir konuşma yaptı. Tugay sözlerine Bornova’yı direkt ilgilendiren vaatlerinden bazılarını sayarak başladı ve “Otogarımızı yenileyeceğiz, öğrencilerimiz için yurtlar yapacağız. Evka-3 Öğrenci Yurdunu en kısa zamanda açacağız. Daha fazla burs vereceğiz. Bornova Vergi Dairesi arkasında yeraltı otoparkı yapacağız. Bornova’da girişimcilik merkezi açacağız. Annelerimize anne kart vereceğiz, 0-4 yaş arası çocuğu olanlar toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanacak. Göreve gelir gelmez su faturalarında indirime gideceğiz. Etap etap ilerleyeceğiz ve 2 sene içerisinde İzmirliler büyükşehirler arasında en uygun suyu kullanacak” diye konuştu. 

Büyükşehir Adayı Tugay sözlerini şöyle tamamladı: Buna benzer pek çok iş yapacağız. Bunu neden yapacağız? Sizleri sevdiğimiz için, milletimize saygımız büyük olduğu için, İzmir’e sahip çıkacağımız için, İzmir’le büyük bir aile olacağımız için, CHP’nin halkçı belediyeciliğini, sosyal belediyeciliğini Bornova ve İzmir’de en güçlü şekilde göstereceğimiz için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kentinde insanların refahını yükseltirken ülkemizin onurunu en yükseğe çıkarmak için… 

YARINKİ PROGRAMINDA NELER VAR? 

11:30 - 12:30 Ödemiş Halk Buluşması 
Yer : Hükümet Konağı Önü, Ödemiş 

13:00 - 14:00 Tire Halk Buluşması
Yer : Fevzi Paşa Cd. No:10 (Tire İlçe Başkanlığı Önü)

14:30 - 15:30 Bayındır Halk Buluşması
Yer : Cumhuriyet Meydanı, Bayındır

16:30 - 17:30 Menderes Halk Buluşması
Yer : Cumhuriyet Meydanı, Menderes

18:00 - 19:00 Torbalı Halk Buluşması
Yer : Sadık İleri Bulvarı, Seçim Koordinasyon Merkezi Önü, Torbalı 

19:23   Torbalı İftar Programı 
Yer : Ayrancılar Kapalı Pazar Yeri, Torbalı 

 
LGS başvuruları: Elektronik ortamda isteğe bağlı!
 
İnan'dan Özel'in o sözleriyle 'trafik' çıkışı: Tarihi itiraf... Sabuncubeli'nin tadını çıkar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tugay Soyer'e pas attı: Bu değişim dönüşümle tamamlanacak!
CHP'nin Büyükşehir Adayı Tugay, partisinin Genel Başkanı Özel'in katılımıyla ...
Soyer'den iktidara '40'ta 1 salvosu', çarpıcı Körfez ve 'değişim' mesajları!
Büyükşehir Belediye Başkanı İZTO'da CHP Genel Başkanı Özel'in katılımıyla ...
Karşıyaka Adayı AK Partili Çiftçioğlu sosyal projelerini açıkladı
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, üniversite öğrencilerine ...
 
Erdoğan: Gazze'de zulmü meşrulaştıranlar var
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını ...
İzmir’deki ekonomi zirvesinde bir ilk: Özel-Soyer-Tugay yan yana!
CHP Lideri Özel’in İzmir iş dünyasıyla bir araya geldiği ekonomi zirvesinde ...
AK Partili Dağ'dan rakiplere: Yarış projeler ve yapılacak işler üzerinden olsun!
Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, ...
 
AK Partili İnan: Soyer'i ihraç ettiler, 16 ilçeye aday ithal ettiler!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, ...
Bayraklı Adayı AK Partili Kırkpınar: Seçimi ideolojilere kurban etmeyeceğiz!
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, esnaf ...
CHP'li Görkem Duman ilk iftar heyecanına eşlik etti
CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, Ramazan ayının ilk iftarında ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri