POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Motosiklet sürücüleri dikkat: Ceza tutarları artıyor!
Motosiklet sürücüleri dikkat: Ceza tutarları artıyor!
DEM Parti'den Erdoğan ile görüşme açıklaması
DEM Parti'den Erdoğan ile görüşme açıklaması
Serhan Asker için yakalama kararı!
Serhan Asker için yakalama kararı!
CHP’li isimden Devlet Bahçeli’ye destek açıklaması
CHP’li isimden Devlet Bahçeli’ye destek açıklaması
7 Mart 2025 Cuma - 13:02

Özgür Özel'den Beykoz'da 'seçim' çıkışı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Beykoz Belediyesi'nin önünde açıklamalarda bulundu. Özel, "Lafın özü şudur. İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder! İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır! İstanbul'u kaybettim, Türkiye'yi kaybedeceğim korkusu, İstanbul'u kazandı, Türkiye'yi kazanacak kaygısına dönüşünce Erdoğan'ı bu bulunduğu duruma sürükledi" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel den Beykoz da  seçim  çıkışı

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığının "ihaleye fesat karıştırmak" suçundan başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınmasının ardından tutuklanmıştı. Ardından İçişleri Bakanlığı, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in görevden uzaklaştırıldığını duyurmuştu.

CHP lideri Özgür Özel, Beykoz Belediyesi'nin önünde açıklamalarda bulundu.

Özel'in açıklamalarının satır başları şöyle:

"Dün akşam geç saatlerde Brüksel'den döndük. Brüksel'de AB'ye tam üye olan ülkelerin, o ülkelerden siyasi akrabamız olan partilerin o ülkelerdeki başbakanları ile Cumhurbaşkanları ile bakanlarıyla ayrı ayrı görüşmeler yaptık. Toplu olarak orada bir çaba içinde olduk.

Çabamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize gösterdiği çağdaş medeniyetleri yakalama, geçme idealini sürdürdüğümüz, gelişmiş dünyanın modern dünyanın demokratik dünyanın bir parçası olan Türkiye'yi hak ettiği yere yeniden cumhuriyetin ikinci yüzyılında, birinci yüzyılında Türkiye'yi kimler kurtardıysa, Cumhuriyet nasıl kurulduysa o dönemin zorlukları nasıl aşıldıysa, nasıl bilime önem verilerek ülkenin yönü çağdaşlaşmaya doğru döndürülerek yüzyıl sonra bunu başarmaya azimli olduğumuzun, Türkiye'nin demokratikleşmesini, yargı bağımsızlığını, kuvvetler ayrılığını tesis edip, Kopenhag kriterlerini birer birer yerine getirip Türkiye'yi güçlü, AB'nin ayrılmaz bir parçası ve tam üyesi yapma hedefimiz ile ilgili sürdürdüğümüz çalışmaları Brüksel de de devam ettirdik.

Demokrasi trenine bindik işimize gelirse ineriz diyenlerin trenden indiğini görüyoruz.

Beykoz’u hedef alayım onları parçalayayım diye düşünerek belediye başkanlarımıza operasyon çektirmekteler. Beykozlular seçimde mahalleleriyle, aklı selim ile vicdanlarıyla her iki kişiden birisi Alaattin Köseler’e oy vermiştir.

Savcılara verdiğimiz dosyalarda hiç adım atılmazken, belediye başkanlarımıza gündelik meseleler üzerinden hesap sormaya, onları itibarsızlaştırmaya, CHP gibi temiz bir sayfaya yargı ile el uzatıp bizi kirletmeye çalışıyorlar.

"İMAMOĞLU'NUN ARKASINDA DURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK"

1 milyon 700 bin kişi 23 Mart günü adayımız olmak isteyen Ekrem Başkan’ın arkasında durmak için yola çıktık. Kendiliğinden onu aday çıkarmadık. Bundan sonra da her zaman olacağı gibi aday kararını partinin kayıtlı tüm üyelerine emanet ettik. Adayımızın tam arkasına geçerek 1 milyon 700 kişi ‘O benim adayımdır’ diyecek ve daha çok çalışacak.

Bu Ahmet Özer’e de Rıza Başkan’a da Alaattin Başkan’a da iyi gelecek. Biz korkmadan mücadele edeceğiz. Beykoz’da da İstanbul’da da Türkiye’de de her şey çok güzel olacak.

ERDOĞAN'IN SÖZÜYLE YANIT VERDİ

Erdoğan kendi sözünün yankısıyla uyuyamamaktadır. Onun kendi sesi kendini çıldırtmaktadır. Lafın özü şudur. "İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder! İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır!"

İstanbul'u kaybettim, Türkiye'yi kaybedeceğim korkusu, İstanbul'u kazandı, Türkiye'yi kazanacak kaygısına dönüşünce Erdoğan'ı bu bulunduğu duruma sürükledi. Keşke bunun zararı kendisine olsa ama bunun zararı bir bütün ülkeye oluyor.

Bugün Erdoğan İstanbul’da özel seçtiği ilçelerde, özel seçilmiş hedeflerle yargı eliyle belediye başkanlarımıza operasyon çekilmektedir. Kurumsal hedef Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefi kişisel hedef de Beykoz’daki her bir bireyin kendi iradesidir."

 

 
Karşıyaka’ya potada zorlu rakip!
 
Altay’da forma satışından 1 milyon TL kazanç!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'ndan İzmir'de ilk mesajlar!
CHP’nin 23 Mart’ta Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için gerçekleştireceği ...
Nalbantoğlu: Suriye bile bizden daha özgür
CHP İzmir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Haklarını ...
Polat’tan araç muayene istasyonları çıkışı
Araç muayene istasyonları ilk kez 2007 yılında özelleştirilmiş ve işletmeleri ...
 
Nedenleri tek tek sıralandı… CHP Grubu'ndan Bornova planlarına itiraz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Grubu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ...
CHP İzmir'de ön seçim ve İmamoğlu teyakkuzu!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı 23 Mart’ta yapılacak ve partinin ...
İmamoğlu resmen duyurdu: 'Yola çıkıyorum'
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında ...
 
'40 yıllık terör belasından kurtuluyoruz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Polis, Jandarma, Sahil ...
Ekim Hareketi'nden 'İmamoğlu' mesajı ve üyeye 'katılım' çağrısı!
CHP İzmir'de, aralarında eski bakan, eski il başkanı, eski milletvekili ...
MHP ile DEM Parti arasında 'YPG' çatlağı
Terör örgütü PKK'nin lideri Abdullah Öcalan'ın 'PKK'yi feshetme' çağrısının ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İmamoğlu’nun adaylık startı ve İzmir detayları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri