POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
5 Aralık 2017 Salı - 09:35

Saldırıya uğrayan Başkan İnce: Çok düşündüm ama...

Derneklerin 'geçmiş olsun' açıklamada bulunan Güzelbahçe Belediye Başkanı, "Şaşkınım. Çok düşünmeme rağmen, kimin yaptığına dair bir sonuca varamadığım gibi, bu konuda bir değerlendirmede bulunamıyorum" dedi.

Saldırıya uğrayan Başkan İnce: Çok düşündüm ama...

Cumhuriyet Kadınları Derneği, Türk Anneler Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Yarımada Güçbirliği Derneği'nin oluşturduğu Sivil Toplum Güçbirliği Platformu'nun başkan ve temsilcileri, Cumartesi günü silahlı saldırıya uğrayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi hastanede ziyaret etti.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Husumetimiz olan kimse olmamasına rağmen, hayat tarzımla örtüşmeyen bir durumla karşılaştım. Şaşkınım. Çok düşünmeme rağmen, kimin yaptığına dair bir sonuca varamadığım gibi, bu konuda bir değerlendirmede bulunamıyorum. Şüphelendiğim hiç kimse yok. Böyle bir olayla karşılaşacağımı öngörmediğim için kendimi korumaya yönelik bir tedbir almayı da düşünmedim" dedi.

Platform üyeleri, ziyaret sonrası, İnce'ye gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin bir kınama mesajı da yayınladı. Mesajda şöyle denildi: “Uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan Başkanımız Mustafa İnce ve eşine yapılan bu hain saldırıyı şiddetle lanetliyor, kendisine acil şifalar diliyoruz.  Belediye Başkanımızın tarzı ve kişiliği ile örtüşmeyen bu haince saldırıyı gerçekleştirenlerin biran önce yakalanarak adalet karşısında hesap vermesini istiyoruz."

HASTANEDE İMZALARI ATIYOR!
Öte yandan hastanede tedavi gören Güzelbahçe Belediye Başkanı, belediye işlerini ihmal etmedi, diz üstü bilgisayarından elektronik imzalarını attı, yarın yapılacak olan belediye meclisine sunulacak önergeleri inceleyip imzaladı.

İnce, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi sürerken, belediye başkanlığına vekil atamadı, görevini yapmaya devam ediyor. Günlük yazışmalarda atılması gereken imzalarını elektronik imza veya getirilen sümenlerin arasına konulan evrakları imzalayarak gerçekleştirirken, belediyede işlerin aksamasına da fırsat tanımıyor. İnce, “Belediye hizmetleri, halkımızın talepleri çok önemli benim için. Bazı işler vardır ki bir gün bile gecikmemesi gerekir. Vatandaşın işlerinin yürümesi, tamamlanması gerekir. Ben hastanedeyim diye işlerin durması söz konusu olamaz. Bürokratik açıdan benim imzalamam gereken evrakları bekletmek çok yanlış. Hastane odasında ziyaretçilerden fırsat buldukça gelen evrakları inceleyip imzalıyorum. Örneğin; yarın bu yılın son meclisi var. Meclisi başkanvekili arkadaşımız yönetecek. Ama benim mecliste tartışılacak önergeleri imzalamam lazım. Ayrıca yapılan bazı iş ve işlemlere elektronik imza atmam gerekiyor. Bütün bunları ziyaretçilerden fırsat buldukça yapıyorum” diye konuştu. (Haber servisi, DHA)

 
İYİ Parti İzmir'de hareketli gün: 2 başkan, bir de meclis üyesi!
 
Karşıyaka'nın spor tesisleri çocukların hizmetinde!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemalpaşa'da sinemaya engel yok!
Kemalpaşa Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, ...
Ayrancılar'da gençler için özel merkez
Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde yapımı süren Ayrancılar Gençlik ...
Satranç’ın 'altın çocukları' turnuvada başarıya koştu
Karabağlar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Başöğretmen ...
 
'Karşıyaka'nın Filizleri' 5 kıtadan 30 ülkeye örnek oldu!
Karşıyaka'nın Filizleri Projesi; Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ...
İzmir'de 'dönüşüm' haftası: 3 farklı bölgede 3 ihale!
Kentsel dönüşümde tempoyu arttıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç farklı ...
Başkan Pekdaş'a en anlamlı teşekkür
Kadifekale Zübeyde Hanım İlkokulu Müdürü Gürsel Gülmez, beraberindeki ...
 
Narlıdere'de engelleri aşan konser!
Narlıdere Zihinsel Engellileri Koruma ve Destekleme Derneği'nin engelli ...
Bornova Belediyesi 'Satın alma, sahiplen' dedi, bir ilke imza attı
Bornova Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bir ilki gerçekleştirdi. ...
Bayraklı'da ders diş sağlığı
Ağız ve diş sağlığı alanında verdiği ücretsiz hizmetle birçok belediyeye ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri