POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Barış Boyun çetesi ‘taşeronluk’ yaptı
Barış Boyun çetesi ‘taşeronluk’ yaptı
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Benzine bir büyük zam daha geliyor!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
Makarna fabrikasındaki patlamada yeni gelişme!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
23 ilde terör örgütü DEAŞ'a operasyon!
25 Ekim 2023 Çarşamba - 10:13

Seferihisar'ı Cumhuriyet coşkusu saracak

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı Seferihisar’da, coşkuyla kutlanacak. Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinliklerle kutlama coşkusu, ilçe geneline yayılacak. 25 Ekim Çarşamba günü başlayacak kutlamalar, 5 gün boyunca devam edecek.

Seferihisar ı Cumhuriyet coşkusu saracak

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı Seferihisar’da, coşkuyla kutlanacak. Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinliklerle kutlama coşkusu, ilçe geneline yayılacak. 25 Ekim Çarşamba günü başlayacak kutlamalar, 5 gün boyunca devam edecek.

Seferihisar Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları kapsamında salon gösterilerinden yürüyüşe, zeybek gösterisinden resim sergisine, sportif turnuvalardan söyleşi ve fener alayına kadar dolu dolu bir program hazırladı. 

25 Ekim Çarşamba günü başlayacak etkinlikler, 29 Ekim’e kadar devam edecek. Etkinlikler 25 Ekim Çarşamba günü saat: 12.30’da Ürkmez Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan “Cumhuriyetin Renkleri” resim sergisiyle başlayacak. Aynı gün saat:14.00’da ise yazar Mustafa Gökçek’in söyleşisi gerçekleşecek. 26 Ekim Perşembe saat:10.00’da ise Bisiklet Turnuvası ile Cumhuriyet coşkusu, Seferihisar sokaklarına taşınacak. 27 Ekim Cuma günü saat:10.00’da ilçe halkıyla doğa yürüyüşü gerçekleştirecek olan belediye, aynı gün saat:16.00’da Ürkmez Kültür Sanat Merkezi’nde resim ve öykü yarışması düzenleyecek. Kutlamaların dördüncü günü olan 28 Ekim Cumartesi günü saat:15.00’da Ürkmez Kültür Sanat Merkezi Futbol Sahasında Yıldız Takımı Futbol Turnuvası düzenlenecek. Atatürkçü Düşünce Derneği de 15.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapacak. Akarca Kadın Platformu da Çarşı merkezinde saat 15.45’te zeybek gösterisi yapacak. Aynı gün saat: 20.00’dan itibaren Ürkmez Gençlik Merkezi’nde salon gösterileri gerçekleştirilecek.

EFELER CUMHURİYET İÇİN DİZ VURACAK
Cumhuriyetin 100. yılı olan 29 Ekim Pazar günü ise etkinlikler, saat 10.00’da şehir stadındaki resmi program ile başlayacak. Akarca Kadın Platformu Sığacık Atatürk Heykeli’nde saat 13.30’da ve Akarca Atatürk Heykeli önünde saat 17.00’da zeybek gösterisi yapacak. Saat:17.00’da Ürkmez Meydanı’ndan, Ürkmez Gençlik Merkezi’ne belediye bandosu eşliğinde yürüyüş düzenlenecek. Saat: 18.00’da Ürkmez Kültür Merkezi’nde 100 kadın zeybek oynayacak.  Saat:19.23’de ise Seferihisar Halk Pazarı’ndan başlayıp, çarşı merkezinde sona erecek geleneksel fener alayı etkinliği düzenlenecek.

“CUMHURİYET BİZİM, BU COŞKU HEPİMİZİN”
Kutlamalara ilişkin açıklama yapan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Sahip olduğumuz her şeyi Cumhuriyet’e borçluyuz. Bizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyan Cumhuriyetimizin, 100. yılına yakışır bir kutlama yapacağız. Bize emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni ve onun tüm değerlerini sonsuza kadar yaşatacağız. Cumhuriyet bizim, bu coşku hepimizin. Yaşasın Cumhuriyet” dedi. 

 
Politika Durağı CHP İl Başkanı Aslanoğlu'nu ağırlıyor!
 
MİT'ten Kuzey Irak'ta nokta operasyon!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova'da pembe ışıklı farkındalık!
Bornova Belediyesi her yıl 1-31 Ekim tarihleri arasında düzenlenen meme ...
Körfez’deki iyileşmeyi raporlar da doğruluyor
Yaşayan Körfez seferberliği kapsamında hayata geçirilen yatırımların sonuçları ...
Bayraklı'da cumhuriyet coşkusu sporla başladı!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100’ncü yılı dönümünü coşkulu etkinliklerle ...
 
Batur'dan belediye gelirleri yasası çağrısı: Batarsak hepimiz batıyoruz!
Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin Yerel ...
Pehlivan 3 açılış yaptı, yeni müjdeler verdi!
Menemen Belediyesi’nin, Koyundere’ye kazandırdığı kapalı pazar yeri, halı ...
İzmir'in çocukları 100.yıl ateşini yaktı!
İzmir’de Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümü coşkusu şehre yayılan çeşitli ...
 
Büyükşehir'den kente 100.yıl armağanı: Dev süt üssü kapılarını açıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’ün “Her fabrika ...
Batur: Bu merkez istihdama can suyu olacak!
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, iş garantisi ve uluslararası sertifika ...
Tarihçi Altın 'Gazi Paşa’nın Bornovası’nı anlattı
Bornova Belediyesi’nin Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak düzenlediği ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri