POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ekonomik boykot çağrılarına soruşturma!
Ekonomik boykot çağrılarına soruşturma!
CHP'den '2 Nisan' boykotuna destek!
CHP'den '2 Nisan' boykotuna destek!
CHP’li belediye başkanları dünya evine girdi!
CHP’li belediye başkanları dünya evine girdi!
Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin genel gidişatı çok iyi
Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin genel gidişatı çok iyi
28 Mart 2025 Cuma - 11:30

Selçuk’ta belediye işletmeleri bayram için hazır!

Ramazan Bayramı tatili kapsamında Efes Selçuk Belediyesi’ne bağlı işletmelerin çalışma programları belli oldu. Belediye işletmelerinden bazıları bayramın ilk günü kapalı olacak, bazı işletmeler de gün içinde açılarak hizmet vermeye devam edecek.

Selçuk’ta belediye işletmeleri bayram için hazır!

Bayramın ilk günü; Halk Mark-ET, Çamaşırhane, Belevi Çayhane, Ekmek Büfeleri, Efesium, Engelsiz Kafe, Kent Lokantası Öğrenci Otobüsleri, Efes Kantin ve Efes Tarlası Bakkalı kapalı olacak.

Diğer yandan Carpouza Cafe, Pamucak Restoran, Pamucak Sahil Büfe, Ferahlı Kafe ve Ferahlı Büfe saat 12.00'de açılacak. Ayrıca, Bi'Tek Efes saat 16.00'da hizmet vermeye başlayacak.

Bayramın ikinci ve üçüncü günlerinde belediyeye ait tüm açık tesisler normal çalışma saatlerine dönecek. Ancak, Kent Lokantası Öğrenci Otobüsleri ve Efes Kantin bayram boyunca kapalı kalacak.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, bayram süresince vatandaşların belediye tesislerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi için gerekli düzenlemelerin yapıldığını belirterek; “Belediye işletmelerimizin bayramda da yoğun ilgi göreceğini düşünerek çalışma saatlerinde bazı düzenlemeler yaptık. Tüm Efes Selçuklular’ı ve kentimize gelen ziyaretçilerimiz bayramda işletmelerimize bekliyoruz” dedi.

Öte yandan Efes Selçuklu vatandaşlar bayram süresince belediye ile ilgili talep ve şikayetlerini SELBİM üzerinden iletebilecekler. SELBİM’E 444 8 892 numaralı telefondan ya da 0533 814 33 37 numaralı Whats App hattından ulaşabilecekler.

 
Karşıyaka potada yeni sayfa açmak istiyor!
 
Altınordu'nun yolu uzun!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka Belediyesi çalışanları iftarda buluştu
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, yüzlerce kurum çalışanı ile iftar ...
Başkan Tugay'dan anlamlı ziyaret: Babam da sizin üyenizdi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Muharip Gaziler Derneği ...
Mutlu personelle bayramlaştı
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ilçenin her noktasındaki ...
 
Buca’da bayram hazırlığı
Buca Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı’ndan önce mezarlıklar ve camilerde ...
Bornova’da kutsal temizlik
Bornova Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki camileri detaylı ...
Kemalpaşa'da bayramlaşma töreni
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla ...
 
Bornova'da mezarlıklarda bayram temizliği
Ramazan Bayramı öncesinde Bornova Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
Güzelbahçe sahil yoluna nefes aldıracak proje!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Güzelbahçe sahil yoluna nefes aldıracak ...
Büyükşehir'in iftar sofrası Karabağlar'da kuruldu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ramazan ayında Büyükşehir ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İmamoğlu’nun adaylık startı ve İzmir detayları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri