POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
TÜİK eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı
TÜİK eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı
İmamoğlu'ndan 'ahmak davası' açıklaması
İmamoğlu'ndan 'ahmak davası' açıklaması
ENAG enflasyon rakamlarını açıkladı
ENAG enflasyon rakamlarını açıkladı
15 yaşındaki çocuk tartıştığı kişiyi bıçaklayarak öldürdü!
15 yaşındaki çocuk tartıştığı kişiyi bıçaklayarak öldürdü!
3 Ekim 2024 Perşembe - 09:10

Tugay'dan Gaziemir'de yatırım mesajları: 2025'i işaret etti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Gaziemir’in 16 mahalle muhtarıyla yaptığı toplantıda talepleri dinledi. Başkan Tugay, 2025’te çok süratli şekilde yatırımların hayata geçirileceğini belirterek “Gaziemir’i İzmir’in en güzel ilçelerinden birisi olarak görüyorum. Önümüzdeki dönemde de kentin yıldız ilçelerinden biri olacak” dedi.

Tugay dan Gaziemir de yatırım mesajları: 2025 i işaret etti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Gaziemirli mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 16 mahalle muhtarını tek tek dinleyen ve talepleri not alan Başkan Tugay, yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık’ın da yer aldığı programa, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükran Nurlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Keskin ve ilçe belediyesi bürokratları katıldı. 

“Zamana ihtiyacımız vardı”

İlçedeki sorunları çözeceklerini belirten Başkan Tugay, “Sizleri dinlemeye geldik. Soracağınız sorular olursa cevaplamak isteriz. Genel anlamda önümüzdeki dönemde yapacaklarımızla ilgili süreci takip ediyoruz. Bir süre belediyelerin iç düzenini kurması için zamana ihtiyacımız vardı. 2025’te çok süratli şekilde bir çok yatırımımız olacak. Gaziemir’i İzmir’in en güzel ilçelerinden birisi olarak görüyorum. Önümüzdeki dönemde de kentin yıldız ilçelerinden biri olacak” dedi.

“Haber verin”

Muhtarlara telefon numarasını veren Başkan Tugay, sağlıklı iletişimin önemine değinerek “Ben sizlere hizmet etmek için bu göreve geldim. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. İzmir’i çok seven, İzmir’de yaşayan herkese büyük saygısı, sevgisi olan biri olarak bu görevi yerine getiriyorum. Sizler adına bu görevi yapıyorum. Aramızdaki iletişim önemli. Problem olduğunda, çözülmediğini gördüğünüzde haber verin” ifadelerini kullandı.

“Aramızda duvar olmamalı”

Başkan Tugay, sorunların çözümü için her şeyin yakından takip edildiği yeni bir sistem üzerinde çalıştıklarını belirterek “Karşıyaka Belediye Başkanı iken muhtarlarımızla çok yakın oldum. İyi bir çalışma sistemi içinde olduk. Bunun ne kadar çok problemi hallettiğini bizzat gördüm. Muhtarlarımızın duyarlı olan yapısı bizim için aslında bir güvence. İşimizi daha iyi yapmamızı sağlıyor. Dolayısıyla, aramızda duvar olmamalı, perde olmamalı. Çok samimi şekilde birbiriyle iletişim içinde olan insanlar olmalıyız. Bunları samimiyetle söylüyorum. Tek derdimiz var; iyi hizmet etmek. Hep beraber güzel bir şehir için çalışmak ve mutlu olmak. Nerede ne sorun görüyorsanız lütfen bildirin. Sizden gelecek her şey mutlaka dikkate alınacak” dedi.

“Hem Gaziemir’i hem kendimi ayrıcalıklı hissediyorum”

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık ise “Sağ olsun Başkanım sayesinde ben hem Gaziemir’i hem kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Sizlerle paylaştığım hangi projemi götürdüysem hiçbirine hayır demedi. Hem İzmir Büyükşehir Belediyesi hem Gaziemir Belediyesi programında olan yatırımlara birlikte imza atacağımıza yüzde yüz eminim. Bu 5 yılın sonunda Gaziemir’de kentleşme, trafik, yol anlamında her şeyin dört dörtlük olacağına eminim” ifadelerini kullandı.

 
İzmir'e Cezayir üzerinden bahar havası geliyor!
 
Büyükşehir'den minikler için 4 yeni anaokulu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ege Planlama Ajansı geliyor: Aykut Erdoğdu'ya önemli görev!
Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Başkan Balkan: Balık ölümlerinde Büyükşehir'in ihmali yok!
Urla Belediye Meclisi ekim ayı birinci oturumunun dilek ve temenniler ...
Patilerin Festivali 5. kez Gündoğdu Meydanı’nda
Konak Belediyesi’nin her yıl dört gözle beklenen ve can dostlar için önemli ...
 
Çiğli’de eylem planında sona doğru
Çiğli Belediyesi tarafından hazırlanan Yerel Eşitlik Eylem Planının hazırlık ...
Karşıyaka’nın kurslarında yeni dönem
Karşıyakalılara hem yeni hobiler hem de mesleki beceriler edindirmek için ...
Başkan’dan protesto tepkisi: Meclis grubundan ayrıldı!
Konak’ta Başkan Mutlu ve 15 CHP’li meclis üyesi arasında kriz büyüyor. ...
 
İş’im Menderes istihdam sağlayacak
Menderes Belediyesi, işçi ile işveren arasında köprü olacak olan İş’im ...
Müdürlük yasaklamıştı! AK Partili isimden Buca Belediyesi'ne 'temizlik' desteği!
Adalet ve Kalkınma Partili Buca Belediye Meclis Üyesi Ercan Geçgel’den, ...
'Seferihisar'da cami satılıyor' iddialarına Yetişkin'den açıklama!
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, SGK ile yapılan anlaşma ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ne kongreymiş ama!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri