POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Şimşek: Fiyatlar artıyor ama daha yavaş!
Şimşek: Fiyatlar artıyor ama daha yavaş!
Sıla bebek açıklaması: Anne delilleri karartmaya çalışıyor!
Sıla bebek açıklaması: Anne delilleri karartmaya çalışıyor!
AK Partili Çelik: Sivil anayasaya ihtiyaç var!
AK Partili Çelik: Sivil anayasaya ihtiyaç var!
17 yaşındaki Beyza’dan iki gündür haber alınamıyor
17 yaşındaki Beyza’dan iki gündür haber alınamıyor
17 Kasım 2017 Cuma - 16:35

Urla'da Oryantiring Şampiyonası heyecanı

Urla İlçesi'nde 16-17 Aralık'ta yapılacak Urla Klazomenai Oryantiring Şampiyonası'nda sporcular, harita yardımıyla yön bulacak, zamana karşı yarışacak. Şampiyona kapsamında kentte farklı etkinlikler de düzenlenecek.

Urla da Oryantiring Şampiyonası heyecanı

Şampiyona öncesi İskele Urit Restoran'da basın toplantısı düzenlendi. Urla Kaymakamı Önder Can, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz ve Urla PTT Müdürü ve Organizasyon Tanıtım Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Fırat'ın da yer aldığı toplantıda, Urla'nın değerlerine sahip çıkmak ve tanıtımını yapmak, planlı etkinlikler ile ilçeye yılın her mevsiminde hareketlilik kazandırmak, yöresel ürünlerin tanıtımını yaparak Urla'ya dışarıdan gelecek ziyaretçi sayısını artırmak ve ilçenin adını yurt içi ve yurt dışında duyurmak olduğu belirtildi.

UYAR: AYAKLARI YERE BASAN, İNANILAN BİR PROJE
Toplantıda konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; herkesin belediyeye bir proje ile geldiğini, herkesin Urla için bir şeyler yapmak istediğini söyledi. Oryantiring yarışmasının iyi bir proje olduğunu belirten Uyar, "Ayakları yeren basan, amacı güzel ve inanılan bir proje. Bu yarışmaya çok sayıda esnafımız sponsor oldu. Bu bizi çok mutlu etti. Urla birlik ve beraberliğini birkez daha göstermiş oldu. Her ay ilçemizde etkinlik yapmak istiyoruz. Bu sayede dinamik oluyoruz. 111 kilometre sahile sahibiz ama her zamanda deniz, kum, güneş yetmiyor. Farklı etkinliklerle Urlamızın kültürünü, değerini tüm dünyaya duyurmak istiyoruz. Bu projede onlardan birisidir. Böylesi güzel bir yarışmada Urla Belediyesi olarak yer almaktan dolayı son derece mutluyuz. İnşallah Mart ayında daha da büyüğünü yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

"Proje çok kısa sürede başladı ama çok hızlı gelişti. Büyükşehirlerde stresten uzaklaşmak isteyenler farklı hobilerin peşine düşüyor" diyen Urla Kaymakamı Önder Can, "Bu spor da onlardan biridir. Urla'da böyle birlik ve beraberliği görmek beni mutlu etti. Urla için güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bu sporun önümüzdeki yıllarda geleneksel hale geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz ise, "Sibel Başkanımızla İstanbul'da bir ödül töreninde tanıştık. Ve şu an burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Oryantirig çok fazla duyulmayan bir spor. Ama Urla'da çok hızlı bir şekilde gerçekleşti her şey. Burada Urla Belediyesiyle, mülki amirleriyle, sponsorlarıyla birlik olunmuş. Bu bizi çok umutlandırdı. Bu sporun ilerde çok farlı boyutlarda olacağına inanıyorum. İnşallah uluslararası boyuta taşınır. Herkese teşekkür ederim" dedi.

YARIŞMADA NELER OLACAK?
16-17 Aralık'ta Urla'da gerçekleşecek olan Urla Klazomenai Oryantiring Şampiyonası'nda, 'Doğal Sofra Grubu', 'Kadın Üretici Pazarı', 'Müzik sunumları', 'Anaokulu öğrencileri faaliyeti', 'USYAD etkinlikleri', 'İlçe Sağlık Müdürlüğü etkinlikleri', 'Türk Kızılayı Urla Şubesi etkinlikleri', 'İmza Günü etkinliği', 'Deney stantları', 'Vosvosçular etkinliği', 'Motorsiklet Bilgilendirmeleri' ve 'Fotoğraf Yarışması' düzenlenecek.

 
CHP'li Öztürk'ten İzmir'de Norveç'teki skandala tepki
 
Başkan Kocaoğlu’ndan 5 ilçede proje turu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'den eski personelle ilgili açıklama
“Kadro davası” nedeniyle işten çıkarıldığını öne sürerek bir takım eylemlere ...
Büyükşehir’den flaş açıklama: O ağaçlar Doğal Yaşam Köyü’ne hayat verecek
Urla’ya bağlı Özbek Köyü civarında başlatılan şantiye yapım çalışmaları ...
Ödemiş Belediyesi’ne 'süreklilik' ödülü
Ödemiş Belediyesi, Tarihi Kentler Birliğinin 2016 Yılı Özendirme Yarışmasında ...
 
Bornova'da 'dost kartlı' satranç turnuvası
Bornova Belediyesi’nin üniversite Dost Kart sahibi üniversite öğrencileri ...
Gaziemir'e ‘Sağlık Köyü’ geliyor!
‘Sosyal belediyeciliğin kalesi kent’ Gaziemir’de Evde Hasta ve Yaşlı Bakım, ...
Konak'ta çöp evlere jet müdahale!
Konak Belediyesi, gelen talep ve şikayetler üzerine tespit edilen ‘çöp evleri’ anında temizliyor.
 
Karabağlar'da 'Kahramanmaraş' günü
İzmir Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Murat Özbilir ve yönetimi, Karabağlar ...
Kısa film ustaları Buca’da yetişiyor
Ahşap boyamadan kuaförlüğe, pop orkestrasından kukla tiyatrosuna kadar ...
Konak’ın iki büyük mahallesi susuz kalacak
İsmet Kaptan Mahallesi ile Kültürpark’ta 18 Kasım Cumartesi günü saat ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri