POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
Motosiklet festivalinde kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı
Motosiklet festivalinde kan aktı: 1 ölü, 1 yaralı
29 Aralık 2017 Cuma - 10:02

‘Üye tartışması’ tam gaz: AK Partili Başkan’dan Ulupınar’a salvo ve istifa resti!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Bilgi’nin İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar’ın partilerine hiç üye olmadığını söylemesi sonrası verdiği belgeli yanıtla başlayan tartışma tam gaz devam ediyor. Ulupınar’ın sert sözlerine Bilgi’den aynı sertlikte yanıt geldi.

‘Üye tartışması’ tam gaz: AK Partili Başkan’dan Ulupınar’a salvo ve istifa resti!

GERÇEKİZMİR – İzmir’de AK Parti ile İYİ Parti arasındaki ‘üye tartışması’ tam gaz devam ediyor.

İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın, “30 yılı aşkın devam eden siyasi hayatımı DYP’de geçirdim. Asla AKP veya başka bir partinin üyesi olmadım. AKP’ye sadece şu anki başbakan Binali Yıldırım’ın belediye başkanı olması için destek verdim. Sadece 4 aylık süreçte destek verdim. İstifamı dahi DYP’den vererek İyi Parti’yi kurduk” sözleri sonrası AK Parti cephesinden gelen açıklama tartışma çıkardı.

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi Ulupınar’ın 2014 yılında üye olduğu, 2017 yılında da üyeliğinin iptali için noter yazısı gönderdiğini ve yönetim kurulu kararıyla üyeliğinin düşürüldüğünü iddia etti ve bu yönde belgeler yayınladı.

‘SAHTERKARSINIZ’ DİYECEĞİM AMA…
Bilgi’nin açıklamasına İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar’dan sert tepki gelmiş, Gerçekizmir’e konuşan Ulupınar, “Başbakan bana rozet taktı bunu inkar edemem… Ben de onlara o süreçte destek verdim. AK Parti’ye hiçbir zaman üye olmadım. Elinde belgeler doğru belgeler değil. O imzalar benim değil. ‘Sahterkarsınız’ diyeceğim ama dilime yakışmaz. Yargıtay’a gidip baksınlar, benim nereden istifa edip İYİ Parti’ye geçtiğim belli… Herkes ayağını denk alsın, ağzımı açtırmasınlar, o arkadaş meşhur olmak başka kapıya gitsin” ifadelerini kullanmıştı.

Ulupınar’ın bu sert çıkışına AK Parti cephesinden de yanıt gecikmedi. AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Bilgi, “Yalanı ortaya çıkınca kabadayılığı tuttu herhalde. Siyaseti sokakta yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Eğer yapabiliyorsa buyursun bizi sokağa çıkarmasın” dedi.

Ulupınar’ın belgelerin sahte olduğu iddiasına da yanıt veren Bilgi, “Kendisi partimize kendi isteği ile üye oldu. Üye olduğundan da bal gibi haberi vardı. Ben Ak Parti’ye üye olmadım dedikten sonra bütün oyunları gün yüzüne çıktı. Belgeler sahte diyor. Bütün basının önünde üyelik rozetin takılmadı mı? Bu üyelik rozeti de mi sahte? Bütün basın üye olduğuna şahittir. Kendi noter aracılığıyla üyeliğimi iptal etmek istiyorum dedi ve bize başvurdu. Bizde yönetim kurulu kararıyla düşürdük. Noterle gönderdiği yazı mı sahte? Bizim yönetim kurulu kararımız mı sahte? Herkes kimin sahte olduğunu biliyor. Kendisine sormak lazım Binali beyin taktığı o rozet neyin rozetiydi? Kendisi 25 yıldır siyaset yapıyor. Eğer üyelik rozetini tanımıyorsa zaten il başkanlığı görevini bıraksın” diye konuştu.

BEKLEDİĞİNİ BULAMAYINCA…
Bilgi şunları söyledi: Ulupınar AK Parti’ye hizmet etmeye değil koltuk kapmaya gelmiş. Aradığı koltuğu da bulamayınca hemen başka partiye… Alınmasın ama Ak Parti’de yıllarca bu partiye emek vermiş, bu parti için kendini heba etmiş çok değerli siyasetçi arkadaşlarımız var. Öyle partiye üye olayım, koltuğu kapayım anlayışı yok bizim partimizde. Ulupınar da bunu görünce bu kez İyi Parti’ye geçti. İyi Parti’deki koltuğunu korumak için de ben Ak Parti’ye hiç üye olmadım diyor…

Ulupınar ‘Benimle ilgili konuşurken besmele çeksin, bunları muhattap alırsam sokağa çıkmaz hale getiririm’ demiş. Söylediği yalanlar ortaya çıkınca kabadayılığı tuttu herhalde.  Biz her zaman sokaktayız. Siyaseti sokakta yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Eğer yapabiliyorsa buyursun bizi sokağa çıkarmasın...

1 TANE ÜYEMİZ HABERİM YOK DESİN İSTİFA EDERİM!
AK Parti Narlıdere ilçe teşkilatımızda 5 binden fazla kayıtlı üyemiz var. Her yıl üye güncellemesi yapıyoruz. Bütün üyelerimizi her yıl tek tek arayıp adres ve telefonları teyit ediyoruz. Telefonla ulaşamadıklarımızın evine gidiyoruz. Hiç irtibat kuramazsak üyeliğini siliyoruz. Kendini aklamak için bize çamur atmasına gerek yok. Gelsin bütün üyelerimizi tek tek arasın. Bir tane üyemiz benim haberim olmadan üye yapmışlar desin bende ilçe başkanlığından istifa ederim…

 
Oğlu için sanal aşçılık yaptı, fenomen oldu, Google konuk etti!
 
Balbay 2017'nin sanat ve gençlik karnesini açıkladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan uyarı: Sürece limon sıkmayın!
Seçim ittifakı için acele edilmemesi gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı ...
AK Partili vekillerden Bergama çıkarması!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ile ...
Ve Kocaoğlu kongre hamlesini yaptı: Adayını başkanlara telefonla bildiriyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 7 Ocak’taki CHP İl Kongresi’ne ...
 
Potansiyel aday Gümrükçü’den Başkent mesaisi: Lider’le görüştü
CHP İzmir’de 7 Ocak’taki il kongresi öncesi potansiyel adaylar çalışmalarını ...
13 koruma söylentisinin aslı ortaya çıktı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı AK Parti Şırnak İl Kongresi’nde ...
CHP Narlıdere'de yeni yıl buluşması
CHP Narlıdere İlçe örgütü binasında düzenlenen yeni yılı ve yeni ilçe ...
 
Akşener’den ‘CHP ile ittifak’ sorusuna yanıt
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ...
Erdoğan'dan teknoloji çıkışı: Zehir evlerin içine girdi!
Beştepe'deki TÜBİTAK Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teknoloji ...
"Ben ceza keselim" dedim, Erdoğan istemedi!
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, atık sular nedeniyle CHP'li belediyelere ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri