POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kübra Aykut'un ölümünde 'Dilan Polat' ayrıntısı
Kübra Aykut'un ölümünde 'Dilan Polat' ayrıntısı
Bu kez Ankara... Suç makineleri polisle çatıştı
Bu kez Ankara... Suç makineleri polisle çatıştı
Grip aşısı fiyatı yüzde 128 zamlandı!
Grip aşısı fiyatı yüzde 128 zamlandı!
Fenerbahçe'den İsmail Kartal açıklaması
Fenerbahçe'den İsmail Kartal açıklaması
24 Eylül 2024 Salı - 12:17

Yenilmez armada Göztepe!

Süper Lig'in 6'ncı haftasında evinde Kayserispor'u 3-0 yenip 9 puana ulaşan Göztepe, mağlubiyet yüzü görmeyen 4 takımdan biri oldu.

Yenilmez armada Göztepe!

Süper Lig'in 6'ncı haftasında evinde Kayserispor'u 3-0 yenip 9 puana ulaşan Göztepe, mağlubiyet yüzü görmeyen 4 takımdan biri oldu. 2 sezon sonra Süper Lig'e dönen Göztepe, ilk 3 maçından beraberlikle ayrılıp ardından üst üste Bodrum FK ve Kayserispor müsabakalarını iç sahada rahat kazandı. Uzun bir aradan sonra taraftarıyla buluşan sarı-kırmızılılar, güzel bir oyunla galip gelip Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la birlikte yenilgi almayan takımlar arasına adını yazdırdı.

Göztepe, 2001-2002 sezonundan sonra ilk kez Süper Lig'deki ilk 5 maçını kaybetmedi. 23 sene önce de Süper Lig'e iyi bir giriş yapan Göztepe, o sezon Bursaspor, Diyarbakırspor (D), Samsunspor ve Ankaragücü'nü yenip İstanbulspor'la (D) berabere kalmıştı. Bu sezon ise Antalyaspor'la 0-0, Fenerbahçe ile 2-2 ve Alanyaspor'la 1-1 berabere kalıp ilk 3 haftaya giriş yapan Göz-Göz, daha sonra galibiyetler aldı.

SAVUNMA DUVAR ÖRÜYOR

Özellikle defansif yönden iyi bir performans ortaya koyan Göztepe 3 karşılaşmasını gol yemeden tamamladı. Bir maçı eksik şekilde 9 puanla 6'ncı sıraya yerleşen İzmir ekibinde oynanan pozitif futbolun yanı sıra alınan iyi sonuçlar taraftarı ve camiayı gelecek adına çok umutlandırdı. Teknik Direktör Stanimir Stoilov, Kayserispor maçından kazanılan 3 puanın kendileri açısından çok önemli olduğunu ancak eksik yönlerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

"OFANSİF YÖNDEN GELİŞMELİYİZ"

Hem milli maç arası hem de 5'inci haftanın bay geçilmesi nedeniyle uzun süredir maç yapmadıklarına değinen Bulgar teknik adam, "Kayserispor maçı öncesi çekincelerim vardı. Ancak dinamizm yönünden gayet iyiydik. Maksimum potansiyelimize ulaşamasak da yüzde 80'in üzerinden bir dinamizm ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Özellikle ofansif yönden gelişmeliyiz. Maçı erken bitirecek fırsatları gole çevirmeliyiz. Bunun için daha fazla çalışacağız" dedi.

OYUNCULARA UYARI

Tüm takımın koşması ve savaşması gerektiğini belirten Stanimir Stoilov, "Kimse mücadeleden kaçamaz. Koşmayan ve savaşmayan oyuncuya forma vermem. Her zaman çok koşacağız. Çünkü taraftarımıza sonuç ne olursa olsun savaşan bir takım izletmeliyiz. Onlar da bizden bunu bekliyor. Kendimizi sürekli olarak geliştireceğiz. Genç bir takımız, aramızda tecrübeli oyuncular da var. Dolayısıyla herkes çok çalışacak ve takımı üst seviyeye çıkaracak" yorumunu yaptı.

İLK SEVİNÇLERİ YAŞADILAR

Kayserispor'u 3-0 mağlup edip yoluna kayıpsız devam eden Göztepe'de golleri atan oyuncular bu sezon ilk kez sevinç yaşadı. Perdeyi açan stoper Taha, ikinci golü kaydeden Brezilyalı Juan ve skoru belirleyen orta saha Doğan siftah yaptı. Toplamda 8 gol atabilen Göztepe, şu ana kadar Romulo (2), Koray, Heliton ve Djalma Silva da fileleri sarsar isimler oldu. Göztepe defans oyuncularından 4 gol katkısı da aldı. (DHA)

 
İzmir'de dehşet: Eski sevgilisini katledip, intihar etti!
 
Metin Arolat ''sihirli serum'' kurbanı mı?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göz-Göz'den 3 golle 3 puan!
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında İzmir temsilcisi Göztepe, Bellona Kayserispor'u 3-0 yendi.
Altınordu fırsatı tepti!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Altınordu, ...
Karşıyaka'dan üst üste 2. zafer: Zirve yarışına ortak oldu!
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Karşıyaka, Bulvarspor deplasmanının ardından ...
 
Göztepe taraftarıyla kavuşuyor
Süper Lig'de bu sezon taraftarı önünde ilk ve tek iç saha maçını 17 Ağustos'ta ...
Menemen FK dört dörtlük lider
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezon öncesi geçen yıldan birçok yıldız ...
Bucaspor 1928 tam gaz devam
TFF 2'nci Lig'de son yıllarda Play-Off'a abone olan Bucaspor 1928, yeni ...
 
Karşıyaka'dan potada gövde gösterisi
Basketbolda yeni sezon öncesi oluşturduğu güçlü kadroyla hazırlık maçlarında ...
4 gollü derbide kazanan Galatasaray!
İzleyenlerin futbola doyduğu, pozisyonu bol, heyecanı yüksek derbide iki ...
Bucaspor 3 puanı 3 golle aldı
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta Somaspor deplasmanında 1-0 galip ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri