POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
1 Eylül 2023 Cuma - 09:26

Zafer Partili Boyunağa'dan '2024' mesajları: Soyer'e karşıyız, tanınmış 3 isim masada!

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Boyunağa 2024’teki yerel seçimlerde aday olması halinde Soyer’in karşısında olacaklarını söylerken İzmir’e ‘sığınmacılara yardım ve ruhsat yok’ vaadinde bulundu. Boyunağa büyükşehir adaylığı için tanınmış 3 isimle görüştükleri bilgisini verdi.

Zafer Partili Boyunağa dan  2024  mesajları: Soyer e karşıyız, tanınmış 3 isim masada!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleştirilen genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Türkiye yavaş yavaş gözünü 2024’teki yerel seçimlere çevirmeye başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile seçimlerin 2.turu için mutabakat imzalayarak ittifak yapan ve Türkiye siyasetinde sığınmacı karşıtı politikaları ile adından sıkça söz ettiren Zafer Partisi yerel seçim hazırlıklarını da tam gaz sürdürüyor.

Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın seçimlere kendi adayları ile girebileceklerini açıklamasının ardından Zafer Partisi İzmir özelinde de hazırlıklarını sıklaştırdı.

"SAHAYA İNDİK, 25 İLÇEDE TEŞKİLATLANMAYI TAMAMLADIK"
Zafer Partisi İl Başkanı Seçkin Boyunağa ise yerel seçim gündemine dair Gerçekİzmir’e açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlere gidilirken ‘Zafer Partisi İzmir teşkilatı ‘2024’e hazır mı?’ sorusuna yanıt veren Boyunağa, ‘’Biz indik sahaya. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turu bittiği andan itibaren sahaya indik, çalışmaya başladık. 25 ilçede teşkilatlı durumdayız. Genel başkanımızın talimatı ile 30 ilçede aday çıkarma hedefimiz var.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİR EYLEM DAHA!
Zafer Partisi teşkilatı  Kemeraltı’nda yer alan yabancı isimli iş yeri tabelalarına karşı yaptıkları çağrı ile İzmir’de gündeme gelirken Boyunağa bu tip eylemlerin süreceğini kaydetti

Boyunağa, ‘’Yerel seçime doğru değil şimdiden sıklaşacak bu tip eylemlerimiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yeni bir eylemimiz olacak önümüzdeki hafta içi devam edecek’’ dedi.

"SOYER’İN ELBETTE KARŞISINDA OLACAĞIZ"
Tunç Soyer’in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması halinde alacakları tavrı açıklayan Boyunağa, ‘’Bölgesel olarak Tunç Soyer burada olursa Soyer’in karşısında olacağız elbette. ‘Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer ile olmamız mümkün değil’ diye defalarca söyledik’’ diye konuştu.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR İÇİN 3 TANINMIŞ İSİM HAZIR!
Zafer Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı hakkında konuşan İl Başkanı Boyunağa, "Adayımız henüz kesin değil İzmir için. 3 isim üzerinde yoğunlaştık, görüşülen. İsimli 3 kişi. Kamuoyunun bildiği kişiler. Bunlardan 1 tanesi İzmirli’’ ifadelerini kullandı.

İZMİR’E SEÇİM VAADİ: SIĞINMACILARA YARDIM-RUHSAT YOK!
Genel Başkan Özdağ’ın daha önce açıkladığı yerel seçim manifestosu hakkında konuşan Boyunağa İzmir özelinde uygulanacak sığınmacı politikalarından bahsetti, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a ise övgüler yağdırdı.

Boyunağa, "İzmir’in en büyük sorunlarından birisi bu sığınmacı sorunu. Torbalı’da 4,5 tane çadır kamp. Kemeraltı hala denetlenmiyor. Göstermelik yaptılar. Ruhsatsız işletmeler… Karşıyaka çok iyi çalışıyor bu konuda. Cemil Tugay iyi çalışıyor. Hakkını verelim ruhsatsız bir yeri bildirin yarım saat sonra işlem yapılır. Bir tane yabancı tabela bulamazsınız. Çalışıyor, kararlılık gösteriyor. Zafer Partisi yerelde iktidar olduğunda sığınmacılara sosyal yardımlar kesilecek, iş yeri açma ruhsatı verilmeyecek ve belediye hizmetleri için ekstra ödeme talep edilecek. Belediyelerde sadece meclis üyelerimiz olsa başkanımız olmasa dahi bunlara izin vermeyeceğiz, göreceksiniz" dedi.

MHP’YE YEŞİL IŞIK!
'Yerelde seçim ittifaklarına nasıl bakıyorsunuz?' sorusunu yanıtlayan Boyunağa, ‘’Bu genel başkanımızın tasarrufunda ama kişisel olarak söylemem gerekirse ben Türk milliyetçilerine bütün olarak bakarım MHP’si İYİ Parti’si CHP’si benim için hepsi bütündür. O günkü şartlarda devletin, milletin faydasına, Atatürk milliyetçiliğinin faydasına ne olacaksa onlarla beraber hareket ederiz’’ diye konuştu.

"İZMİR HUZURSUZ BİR YER HALİNE GELMEYE BAŞLADI"
2024 yerel seçimleri için İzmirli vatandaşlara önemli mesajlar veren Boyunağa sözlerini, "İzmir’de sığınmacı kaçak tacizleri haftada 2, 3’e ulaştı İzmir huzursuz bir yer haline gelmeye başladı. Suriyeliler gettolaşmaya başladı. Vatandaşlarımıza bunları dikkat çekerek Zafer Partisi saflarına davet ediyoruz. Bize tanısınlar biz de cumhuriyetçi Atatürkçüyüz! Yöneticilerimizin 4’te 3 İzmirli. Gelsinler bizi tanısınlar" diyerek noktaladı. 

 
"Deprem bölgesindeki balıkçılara destek verilecek"
 
İEF'de Bornova da ilgi odağı olacak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'de Başak çarpıcı mesajlarla adaylık için yola çıktı!
Eski Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak CHP İzmir İl Binası önünde ...
CHP Selçuk'ta duygu yüklü devir-teslim!
CHP Efes Selçuk İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde duygu ...
Erdoğan: Aynı yöne bakmayı başarabilmeliyiz!
Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
 
AK Partili Kişili'den Zafer tırmanışı!
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, kendisi gibi dağcı ...
Erdoğan ile Putin o tarihte görüşecek!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ...
Büyük Birlik Partisi yerel seçim kararını açıkladı
BBP Genel Başkanı Destici partisinin yerel seçim kararını açıkladı. Destici ...
 
Politika Durağı’nda Avcı, Çakır ve Akbaş'dan çarpıcı 'kongre' yorumları ve son adaylık kulisleri!
CHP’deki ilçe kongreleri sürecinin olaylı Çiğli Kongresi ve sonrasında ...
Mansur Yavaş'tan adaylık açıklaması!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024'de gerçekleştirilecek ...
Erdoğan: Türkiye'nin yükselişi devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri