POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
2025 yılı kurban kesim bedeli belli oldu
2025 yılı kurban kesim bedeli belli oldu
Bu emojiler cinsel taciz sayıldı!
Bu emojiler cinsel taciz sayıldı!
Teşkilat'ın yapımcısından 'Aybüke Pusat' açıklaması
Teşkilat'ın yapımcısından 'Aybüke Pusat' açıklaması
Yeni rekor: Çeyrek altın 7 bin lirayı aştı!
Yeni rekor: Çeyrek altın 7 bin lirayı aştı!
22 Nisan 2025 Salı - 09:34

'Love Erdoğan' kararı sonrası Sengel'den açıklama

2021 yılında AK Parti İlçe Başkanı tarafından kentin çeşitli alanlarına izinsiz şekilde yerleştirdiği LOVE ERDOĞAN afişlerini toplatan, daha sonra hakkında görevi kötüye kullanma gerekçesiyle açılan davada para cezası alan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, İstinaf mahkemesine itiraz ettiği davayı kazandı.

 Love Erdoğan  kararı sonrası Sengel den açıklama

2021 yılında AK Parti İlçe Başkanı tarafından kentin çeşitli alanlarına izinsiz şekilde yerleştirdiği LOVE ERDOĞAN afişlerini toplatan, daha sonra hakkında görevi kötüye kullanma gerekçesiyle açılan davada para cezası alan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, İstinaf mahkemesine itiraz ettiği davayı kazandı. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Önce Efes Selçuk halkının hakkını her mecrada savunacağımı, haksız ve hukuka aykırı her eylemin karşısında dimdik duracağımı bu vesile ile yine ifade etmek isterim. Haklılığıma inanan ve bu yolda desteğini esirgemeyen Efes Selçuk halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

HAKSIZ VE HUKUKA AYKIRI HER EYLEMİN KARŞISINDA DİMDİK DURACAĞIM

Beraat kararından sonra konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Bundan 4 sene önce Uluslararası Efes Ultra Maratonu güzergâhına, kanuna aykırı olarak gelişi güzel yerleştirilen “Love Erdoğan” afişlerinin toplatılmasına ilişkin verdiğim talimatı dönemin Ak Parti İlçe Başkanı şikayet ederek yargıya taşımış ve bu kanunsuz duruma yetkisiz müdahale ettiğim gerekçesi ile tarafıma görevi kötüye kullandığım gerekçesi ile para cezası verilmişti. Bu ülkede hakimler var dedirtecek şekilde, yaptığım itirazı istinaf mahkemesi kabul ederek hukuksuz bir işlemin korunamayacağını söyledi ve verilen cezayı kaldırdı. Bu zorlu günlerde adaletin tecellisinin insana ne kadar iyi geldiğine, hakkın buna saygı gösteren hakimler tarafından korunmasının ne kadar önemli olduğuna tekrar bizzat şahit oldum. Önce Efes Selçuk halkının hakkını her mecrada savunacağımı, haksız ve hukuka aykırı her eylemin karşısında dimdik duracağımı bu vesile ile yine ifade etmek isterim. Haklılığıma inanan ve bu yolda desteğini esirgemeyen Efes Selçuk halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

2021 YILINDA NE YAŞANMIŞTI?

2021 yılında dönemin AK Parti İlçe Başkanı tarafından izin alınmadan ya da herhangi bir yazılı müracaat olmadan kentin çeşitli yerlerine yerleştirilen LOVE ERDOĞAN afişleri, Mevzuata aykırı olduğu gerekçesiyle Efes Selçuk Belediyesi tarafından toplatılmış, daha sonra Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel hakkında görevi kötüye kullanma gerekçesiyle dava açılmıştı. Para cezası verilen davaya karşı yapılan itiraz sonuçlandı. İstinaf mahkemesi yapılan hukuksuz işlem konusunda Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’i haklı bularak beraat kararı verdi.

 
Ev kadınlarına emeklilik hakkı geliyor!
 
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çocuklara müjde: Doğal Yaşam Parkı ücretsiz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ...
Büyükşehir'den çocuklara bayram hediyesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ...
Balçova'da çifte açılış!
Balçova Belediyesi, bir süredir yapımı devam eden Kent Lokantası ve Bal ...
 
İZDENİZ’den Urla Enginar Festivali’ne özel sefer
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ AŞ., bu yıl 11’incisi düzenlenecek ...
Çeşme’de kültür ve lezzet şölenine ziyaretçi akını!
17-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 14. Alaçatı Ot Festivali sona ...
Süreyya Önder'in sağlık durumuyla ilgili açıklama
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in ...
 
Karşıyaka’da geleceğin yıldızlarından anlamlı turnuva
Karşıyaka Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ...
Buca’da dolu dolu 23 Nisan programı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 105. yılında Buca’da coşkuyla ...
Gaziemir’i 23 Nisan coşkusu sardı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği; ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir’de ‘başkanvekili krizi’nin anatomisi!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri