POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
AYM'nin 'gitar' kararı Resmi Gazete'de!
AYM'nin 'gitar' kararı Resmi Gazete'de!
Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararında
Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararında
'Benim 10 tane fabrikam var' diyen yolcu tutuklandı
'Benim 10 tane fabrikam var' diyen yolcu tutuklandı
İsrail'den siber saldırı: Çok sayıda ölü ve binlerce yaralı
İsrail'den siber saldırı: Çok sayıda ölü ve binlerce yaralı
13 Eylül 2024 Cuma - 23:25

AK Parti'den çok konuşulacak açıklama: Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'da milletin şehit edilmesini keyifle izledi!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti ve CHP grubu arasında yaşanan arbede sonrasında AK Parti cephesinden art arda açıklamalar geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, "15 Temmuz’da FETÖ’nün darbe girişimi başladığında, o çok savundukları eski genel başkanları, tankların arasından elini kolunu sallayarak geçip, belediye başkanlarının evinde kahvesini yudumlayarak milletin şehit edilmesini keyifle izlemiştir" dedi.

AK Parti den çok konuşulacak açıklama: Kılıçdaroğlu 15 Temmuz da milletin şehit edilmesini keyifle izledi!

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaşanan tartışma sonrasında  sosyal medya hesabından AK Parti Grubu'na yönelik açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’ye, AK Parti Grubu’ndan art arda sert açıklamalar geldi. 

İZMİR BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ'NDE 'KILIÇDAROĞLU' KAVGASI!

YILDIZ: ESKİ GENEL BAŞKANLARI MİLLETİN ŞEHİT EDİLMESİNİ KEYİFLE İZLEDİ!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, sosyal medya hesabından Ekşi’ye yönelik, ‘’ Gezi Olayları başından sonuna kadar bir vandallık eylemidir. Bebek katilinin, binlerce şehit verdiğimiz terör örgütünün sözde liderinin posterlerinin altında, devletin, milletin malını mülkünü talan eden, kamu binalarını ateşe veren vandallar, CHP zihniyetinin ‘onur’ olarak savunduğu kişilerdir. İstanbul’da, İzmir’de ve daha birçok ilde Gezi’nin arkasında duran CHP yöneticileri, o vandallığı açıkça sahiplenmiştir. Bu zihniyet, milletimizin huzurunu bozan bir vandallık zihniyetidir. Her fırsata "Gezi onurumuzdur" diye ortalığa çıkan CHP’liler, vatana ihanet edenlerin safında yer almıştır. Yetmedi, 15 Temmuz’da FETÖ’nün darbe girişimi başladığında, o çok savundukları eski genel başkanları, tankların arasından elini kolunu sallayarak geçip, belediye başkanlarının evinde kahvesini yudumlayarak milletin şehit edilmesini keyifle izlemiştir. Darbecilerin tankları milletin üzerine sürüp, yüzlerce askerimizi, polislerimizi, vatandaşımızı şehit ederken, bu milletin iradesine karşı nasıl sessiz kalındığını hepimiz gördük. O gece yaşananların görüntüleri ortada. Yalan diyen, iftira atan varsa açıp izlesin! Gerçekler ortada! CHP zihniyeti, bu milletin değerlerine, tarihine ve şehitlerine saygısızlık etmiştir. Vandalizmi savunan, darbecilere göz yuman, hainlere kol kanat geren bu zihniyet, hiçbir zaman milletin partisi olamaz. Dün cami temeli atacaksın, 45 m² ama olsun, inşallah daha büyüğünü de atarsın. Ancak milletin inancıyla dalga geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenine tek kelime etmeye yüreğin yetmeyecek!’’ ifadelerini kullandı.

KOCABAŞ: SİYASİ TİYATROLARINA ASLA PRİM VERMEYECEĞİZ!

AK Parti Grup Sözcüsü Nail Kocabaş ise, ‘’Bu akşam İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan açıklamalar, CHP’nin içine düştüğü ikiyüzlülüğü bir kez daha gözler önüne sermiştir. CHP'li Meclis Üyeleri her fırsatta İzmir'in sorunlarından, çeyrek asırdır süren CHP Yönetiminin beceriksizliğinden utandıkları için İzmir'i konuşmak yerine her fırsatta Hükümetimize saldırmayı huy haline getirdiler. Balçova Meclis Üyemiz Abdulhakim Evin, Gezi olaylarının vandallık olduğunu dile getirip, milletin gözü önünde yaşanan gerçekleri açıkça söylemiştir. Şimdi kalkıp, bunu saptırmaya çalışmak, gerçekleri çarpıtmaya çalışmak aymazlıktır. Gezi olayları, milletin malına mülküne zarar veren, şehirlerimizi kaosa sürükleyen bir vandallık hareketiydi. Bunu savunanlar, milletimizin huzurunu bozmuş, devlete zarar vermiştir. Herkes biliyor, kimlerin bu vandallığın arkasında olduğunu! Tayfun Kahraman’a sahip çıkanlar, 15 Temmuz’da bu milletin iradesine saldıranlara nasıl sessiz kaldılarsa, Gezi’de de aynı zihniyetle bu ülkenin huzurunu bozmak için hareket etmişlerdir. Kimse bizden bu vandallığı meşru göstermemizi beklemesin. Gezi olaylarında tutuklananlar, milletin vicdanında mahkum olmuştur. Eski Genel Başkanlarının darbeye teşebbüs gecesi yaptıkları ile ilgili dile getirilen gerçekleri hazmedemeyenler, asılsız ithamlarla AK Parti’yi karalamaya çalışıyorlar. Yalan ve iftiralarla siyasi rant elde etme çabalarına asla müsaade etmeyeceğiz! Biz milletin yanında, milletin derdiyle dertlenen bir hareketiz. CHP’nin gençlik kollarından yetişip, yalanla beslenenlere bir kez daha hatırlatıyoruz: Bu milletin iradesine dil uzatanlara boyun eğmeyiz! İzmir'in birikmiş dağ gibi sorunlarını görmeyerek, AK Parti grubunu suçlayarak gündem değiştirme çabasına girenlere, yalanlarla dolu siyasi tiyatrolarına ise asla prim vermeyeceğiz!’’ dedi.

KİŞİLİ: ÖZGÜR ÖZEL'Cİ EŞKİ!

AK Parti Meclis Üyesi Dilaver Kişili ise, ‘’ Kendisi yaparsa hak, başkası yapıyorsa müstehak! Bugün Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’na ‘eleştiriye tahammülsüzlüğün kabadayılık hali’ damga vurdu. Bornova Belediye Başkanı CHP’li Eşki’nin, el birliği ile aforoz ettikleri Eski Genel Başkanları Kılıçdaroğlu ve ardından gezi sürecine yönelik naçizane bir eleştiriye gösterdiği tepkinin tam tarifi budur! Yolunu mu şaşırdı bilemeyiz! Özgür Özel’ci Eşki’nin kumpaslarla gönderdikleri eski genel başkanına hararetle ve hakaretler savurarak sahip çıkması ayrıca manidar!  Ama bu bizim meselemiz değil. Bizi ve kamuoyunu bağlayan mesele şu: Bu belediye başkanı; hükümeti kıyasıya ve haksız eleştirilerle hedef alırken her şey yolundayken; kendilerine yönelik tespitler karşısında parmak sallamıştır. Daha da öteye giderek; bir kabadayı edası ve tehditkârlığı sergilemiş; salladığı parmağa tepki gösterenleri dışarda kavgaya davet etmiştir. O parmağı bize sallarken, kendi açmazlarına hapsolduğu gün gibi aşikâr. Kabalığı ve kabadayılığı da ne denli demokrat olduğunun göstergesi!’’ dedi.
 

 
Eski Altaylı Öztürk kramponları astı!
 
17 ilde FETÖ operasyonu: 39 kişi yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akar'dan CHP Genel Başkanı Özel'e tazminat davası
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, CHP lideri Özgür Özel'e ...
İsrail katletmişti... Özel İzmir'deki cenaze törenine katıldı: Ayşenur, çağımızın Deniz Gezmiş'idir!
İsrail askerlerinin Batı Şeria'da başından vurarak katlettiği Türk aktivist ...
Ankara'da 'Körfez' zirvesi: Kurum ve Tugay'dan açıklama!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve AK Parti İzmir İl Başkanı ...
 
Özel'den Bornova'da Eşki'ye övgü seli, Erdoğan'a 'Dilruba' yanıtı!
CHP Genel Başkanı Özel bir dizi açılış ve temel atma töreni için Bornova'ya ...
İYİ Parti İzmir Milletvekili Özlale'den flaş istifa kararı!
İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale sosyal medya hesabından yaptığı ...
Özel'den Bornova'da temel atma mesaisi: Mescid-i Aksa vurgusu, Eşki'ye teşekkür!
CHP Genel Başkanı Özel, Bornova Sarnıç Köyü’nde camı temel atma törenine ...
 
AK Parti'den 'Dilruba' yanıtı: Özel anormalleşme süreci başlattı!
AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, bir süre tutuklu kaldıktan ...
Bakan Tunç'tan Galip Ensarioğlu sorusuna yanıt
Adalet Bakanı Tunç, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin, ...
Devlet Bahçeli'nin hayatı kitap oldu!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hayatı "Devlet Bahçeli Bir Ülküye ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri