POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
28 Şubat 2019 Perşembe - 11:21

AK Partili Arslan: 59 projeyi 5 yılda bitireceğiz

Arslan, “50+9 projeyi hayata geçireceğiz. Vatandaşımız ‘bunların yarısını yapsanız bile yeter’ diyor ama biz hepsini 5 yıllık dönem içinde başlatıp önemli bölümünü de bitirmiş olacağız. 5 yıllık dönemin ardından Buca’da en küçük bir sorun kalsın istemiyorum” mesajını verdi.

AK Partili Arslan: 59 projeyi 5 yılda bitireceğiz

Cumhur İttifakının AK Partili Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, seçim çalışmalarını neredeyse 24 saate yaydı. Tokat Erbaalılar Derneğinin davetine katılan Arslan, Bucalı müteahhitlerle de bir araya geldi. Arslan Evka-1’de ise pazaryeri esnafını ziyaret etti. Bütün ziyaretlerinde projelerini ve yönetim vizyonunu anlatan Arslan, “50+9 projeyi hayata geçireceğiz. Vatandaşımız ‘bunların yarısını yapsanız bile yeter’ diyor ama biz hepsini 5 yıllık dönem içinde başlatıp önemli bölümünü de bitirmiş olacağız. 5 yıllık dönemin ardından Buca’da en küçük bir sorun kalsın istemiyorum” mesajını verdi.

10 YILDIR BUCA İÇİN ÇALIŞIYORUM
Mustafa Arslan Tokat Erbaalılar Derneği ziyaretinde de projelerini anlatırken, bu projeleri birkaç aylık sürede hazırlamadığını belirterek şöyle konuştu: “Ben de Buca’da yaşayan bir vatandaşım. Sizlerin yaşadığı sorunların aynısını yaşıyorum. 2009 yılından bu yana da belediyenin içindeyim. Biliyorsunuz bir kişi 4 yıl okuduğunda mimar, mühendis olabilir ki, ben 5 yıl meclis üyeliği yaptım. Meclis üyesi olduğum günden beridir Buca’nın dertleri ile dertliyim ve çözüm projeleri hazırlıyorum. Bu yüzden Buca’nın gerçek sorunlarına hitap eden 50+9 proje hazırladık. Projeleri meclis üyeliğim zamanında hazırlamaya başladık. Fakat o zaman hazırlayıp sunduğumuz projeleri kimse görmek ve hayata geçirmek istemedi. Biz de bu yerel seçimde halkımızdan yetki alıp, bunları hayata geçirmek için yola çıktık” diye konuştu.

AYRI GAYRI YOK HEPİMİZ BUCALIYIZ
Buca Müteahhit İş Adamları Derneğinin (BUMİDER) kahvaltı davetine de katılan Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan müteahhitlere gelecek 5 yıl içinde Buca’da hayata geçirecekleri vizyon projelerini tanıttı. Sözlerine başlarken ilçenin yaklaşık 500 bin nüfusuna da aynı yakınlıkta olduğunu ifade eden Arslan, “Meclis üyeliğim veya ilçe başkanlığım döneminde bana gelen hiç kimseye ne partisini ne de nereli olduğunu sormam. Buca’da yaşayan bizler Türkiye’nin çeşitli yerlerinde belirli sebeplerle zamanında geldik ve burada bir hayat kurduk. Hepimiz Bucalı ve İzmirliyiz. Hiçbir gerekçe ile insan ayırımı yapmam, yaptırmam da… Buca’nın nüfusuna ve potansiyeline baktığımızda İzmir’in en güçlü ilçesi olması gerekirken Buca hak ettiği yerde değil. Bu Buca’da yaşayan hepimizin ortak sorunudur” dedi.

BUCA ‘KALDIRIM SÖK-TAK’LA İLERLEYEMEZ
İlçelerde sadece kaldırım yenilemenin belediyecilik olmadığını da aktaran Arslan, “Bir insanın vizyonu ne ise hayata ve çevresine de o yansır. Bizler Buca’yı sözde değil gerçekten İzmir’in en güçlü ilçesi yapmak istiyoruz. Bunun için de meclis üyeliğimden bu yana çalışıyorum. Hedefimiz, Buca’yı bütünüyle büyütüp İzmir’de hak ettiği konuma taşımaktır” dedi. 

 
CSI Miami'nin yıldızı ölü bulundu
 
CHP'li Engin: Narlıdere'ye kadın kenti yapacağız
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Aslan'dan siyasi fair-play
Aslan CHP Manavkuyu Seçim Koordinasyon Merkezi’ni girerek seçimin Bayraklı ...
CHP'li Sandal 'Dadaşlar'la buluştu
Bayraklı Erzurumlular Dernekleri Federasyonu’nun düzenlediği etkinliğe ...
CHP'li Kırgöz baba ocağında vaatlerini anlattı: Kazanan Dikili olacak
CHP'li Kırgöz baba ocağı Salihler mahallesinde vatandaşlarla buluştu.
 
AK Partili Şengül'den yoğun mesai: 48 saatte 7 ilçe!
AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül, 48 saatte tam 7 ilçeyi gezerek, teşkilatla ...
CHP'li Polat tarihi hazineleri sordu!
CHP’li Polat, başta İzmir olmak üzere, Türkiye’de bulunan tarihi eserleri ...
Zeybekci: O bakıma kavuşturamazsam başkanlık haram olsun!
Cumhur İttifakı’nın AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat ...
 
CHP Grup Başkanvekili'nden çarpıcı anket açıklaması: İzmir malum...
CHP Grup Başkanvekili Altay, yerel seçimlere yönelik anket sonuçlarına ...
Balçova'da bahar havası: Çalkaya'ya sevgi seli
CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Çalkaya, seçim ofisleri bahar coşkusuyla ...
CHP'li Serter TBMM'de İZİKAD'ı ağırladı
Serter, İzmir İş Kadınları Derneği Başkanı Huriye Serter ve beraberindeki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri