POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
23 Aralık 2018 Pazar - 16:53

AK Partili Dağ: İzmirliler İzmir'in çantada keklik olmadığını gösterecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin "2004'ten bu yana AK Parti olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanamamış olabiliriz. Ama bu seçimde bunun CHP için gerçekten çantada keklik olmadığını, CHP zihniyetinde 'ceketimizi koysak kazanırız' mantığı hem İzmir'de teşkilatlarında hem genel merkezde olmadığını İzmirli hemşehrilerimiz Allah'ın izniyle bu seçimde CHP'ye bunu göstereceklerdir." dedi.

AK Partili Dağ: İzmirliler İzmir in çantada keklik olmadığını gösterecek

Dağ, partisinin Bayındır ilçe başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde önümüzdeki 4 yıl seçim olmamasını sağlayacak bir netice almanın ülke açısından önemli olduğuna işaret etti.

İzmir'de açıkladıkları büyükşehir belediye başkanı adayının hem belediyecilik anlamında hem de ülkenin tamamına hizmet üretme noktasında önemli mesafeler kaydetmiş biri olduğunu belirten Dağ, seçim hazırlığı sürecinde rakibin birbirinin altını oyma derdinde olduğuna dikkati çekti. Dağ, şunları söyledi:

"Bir ilçe belediye başkanı adayının ismi ön plana çıkar çıkmaz büyükşehir belediye başkanı onun nasıl önünü engellerim diye demeç veriyor. Bir aday tarifi yapmış büyükşehir belediye başkanımız. Sadece ismini koymamış. Milletvekilliği yapmış, parti meclisi üyeliği yapmış, il başkanlığı yapmış. Ben İzmir çukurunda bir adam biliyorum böyle. O da Alaattin Yüksel. Beyefendilerin derdi şu, İzmir çukurunda benim şahsi iktidarım kaybolmasın. Ben olmazsam benim idaremde kim olacaksa, kiminle daha rahat edeceksem, kime şurada şunu yap diyeceksem o olsun. Başka bir niyet, bu şehre daha iyi kim hizmet eder, bu yok. Çünkü ne yazık ki zihinlerinde şu var: İzmir'i çantada keklik görüyorlar. İzmir CHP için çantada keklik değil. İzmirli hemşehrilerimiz bunu iyi biliyor. 2004'ten bu yana AK Parti olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanamamış olabiliriz. Ama bu seçimde bunun CHP için gerçekten çantada keklik olmadığını, CHP zihniyetinde 'ceketimizi koysak kazanırız' mantığı hem İzmir'de teşkilatlarında hem genel merkezde olmadığını İzmirli hemşehrilerimiz Allah'ın izniyle bu seçimde CHP'ye bunu göstereceklerdir."

"Fenerbahçe ve Manchester United'in teknik direktörleri değişti CHP'nin de değişecek"

Dağ, bu seçimin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açısından da bir anlam taşıdığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu seçimden sonra Kılıçdaroğlu'nu CHP içinde farklı bir süreç beklediği kanaatindeyim. Bir futbol takımında teknik direktör girdiği 10 maçı kaybettiği zaman o teknik direktör değişir. Fenerbahçe'de bunu yaşadık. Birçok maç kaybetti, dünyaca ünlü olduğu söylenen teknik direktör bıraktı. Geçenlerde Manchester United'ın teknik direktörü dünyaca ünlü bir teknik direktör, Real Madrid ve birçok büyük takımı çalıştırdı, arka arkaya mağlubiyet alınca gözünün yaşına bakmadılar, gönderdiler.

CHP'de ilginç bir durum var. Teknik direktör maç kaybediyor, seçim kaybediyor. Hala görevine devam ediyor. Ama bu son maç. Bu maçta özellikle İzmir'de alacakları netice bu teknik direktörün CHP içindeki sonunu hazırlayacaktır. CHP Genel Başkanı'nın CHP içindeki sonunu hazırlayacaktır. Onun için İzmir herkesin çok önem verdiği, dikkatle takip ettiği bir seçim süreci olacak. Allah'ın izniyle 3 ay gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden sahada günde kilometrelerce yol yaparak bu seçimde iyi çalışarak netice alacağız. 31 Mart akşamı şunu diyeceğiz: Ne çalıştık be kardeşim."

"922 ilçenin adayları netleşmiş vaziyette"

Cumhur İttifakı'na da değinen Hamza Dağ, ilçelerde ittifak konusu üzerinde çalışmaların sürdüğünü anımsatarak, "Son rötuşları yapıp, bu hafta içinde bir nihayete erdirecekler. Genel başkanlara yazılı bir şekilde sunacaklar. Onların da onaylamasıyla bu ittifakın ne boyutta olduğu görülecektir. Hem MHP açısından hem bizim açımızdan bazı ilçelerde aday çıkartmama durumu söz konusu olacaktır. Önümüzdeki hafta içinde hem MHP hem biz adaylarımızı açıklarız. 922 ilçenin tamamında adaylarımız ufak tefek değişiklikler olacak olsa da netleşmiş vaziyette. İttifaktaki görüşmelere göre aday çıkartmayacağımız yerlerde aday göstermeyerek kamuoyuna açıklamaya başlarız." değerlendirmesinde bulundu. (AA)

 
AK Kadınlar sevgi ördü!
 
İzmir Yeni Foça'da oltayla 42 kiloluk kılıç balığı yakaladılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Kadınlar sevgi ördü!
AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanlığının başlattığı proje kapsamında, ...
Hem sahada çalışacak hem kanserle savaşacak!
Tire ilçesinde, yerel seçim için CHP'den belediye başkanı aday adayı olan ...
Erdoğan'dan Netanyahu'ya tepki: Sen yanlış kapıya...
İsrail Başbakanı Netanyahu'ya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Netanyahu ...
 
CHP İl Başkanı Yücel: Karşılarında Kubilay gibi duracağız!
CHP İl Başkanı Yücel, Devrim Şehidi Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ın ...
Erdoğan: Bunlar sanatçı müsveddesi
Erdoğan, "Beni ipe götüreceklermiş. Bunu sanatçı görünümü altındaki müsveddeler ...
Ankara'dan Netanyahu'ya sert tepki!
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Türkiye'ye yönelik sözlerine Ankara'dan ...
 
Şengül'den Kocaoğlu'na Körfez Geçiş ve Gördes yanıtı!
Kocaoğlu’nun, “İzmir büyümesin, gelişmesin. Küçük olsun ama sorun olmasın" ...
Bahçeli: İster Fırat'ın doğusu, ister bir başka yer olsun...
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "İster Fırat'ın doğusu, ister bir başka yer ...
CHP İzmir'de vekillerle kritik zirve!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, haftanın ilk günü İzmir Milletvekilleri ile bir araya gelecek.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri