POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
20 Ekim 2023 Cuma - 21:09

AK Partili Dağ’dan ‘büyükşehir adaylığını istiyor musunuz?’ sorusuna yanıt!

Eski İzmir Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Dağ, Bir TV’de telefonla katıldığı yayında ilk kez ‘İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyor musunuz?’ sorusuna yanıt verdi. Dağ, Eski Milletvekili Çıray’ın ‘AK Parti ve İYİ Parti İzmir için anlaştı’ ve Kılıçdaroğlu’nun 2024’teki yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ‘adayımız Soyer’dir’ dediği iddiasını değerlendirdi.

AK Partili Dağ’dan ‘büyükşehir adaylığını istiyor musunuz?’ sorusuna yanıt!

GERÇEKİZMİR - Eski İzmir Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ Bir Tv’nin ana haber bültenine telefon ile bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Dağ, Eski İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın AK Parti ve İYİ Parti’nin İzmir özelinde anlaştığı ve AK Parti’nin aday çıkarmayarak İYİ Parti’yi destekleyeceği yönündeki iddiasına yanıt verdi. Dağ, ‘AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istiyor musunuz’ sorusunu da cevapladı.

Dağ, son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini ziyaret eden İzmirli işadamlarına ‘yerel seçimde büyükşehir adayımız Tunç Soyer’dir’ dediği iddiasını da değerlendirdi.

ÇIRAY’IN İDDİASI: HİÇBİR MANTIKLI TARAFI YOK!

Dağ sözlerine Eski İYİ Parti Milletvekili Çıray’ın ‘İzmir’de anlaşma’ iddialarını değerlendirerek başladı.

Dağ, ‘’Aslında bunu çok konuşulacak bir iddia olarak görmüyoruz. Cevap verilmeyince bir tartışma doğsun istemediğimiz için mecburen bu konuda açıklama yapma durumu hasıl oldu. Böyle bir durum ne akla ne mantığa uyan bir durum değil. Konuşulabilecek bir durum da değil. AK Parti son seçimlerde Türkiye’de 1. Parti oldu ve bugüne kadar girmiş olduğu 20 seçimde 1. Parti olmuş bir parti. Mayıs 2023 seçimlerinde ipi göğüslemiş bir hareket. Biz Cumhur İttifakı olarak görüşmelerimizi yapıyoruz. Şu anda ittifakla alakalı stratejimizi ortaya koyuyoruz. Önümüzdeki günlerde Cumhur İttifakı olarak açıklamalarımızı yapacağız. Aytun Bey’in söylemiş olduğu ifadenin ne siyaseten ne rasyonel olarak hiçbir mantıklı tarafı yok. Sadece bu konuda bir açıklama yapılmaz ise kamuoyunda gereksiz bir tartışma olabilir düşüncesi ile bağlanma gereği hissettik’’ diye konuştu.

‘İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTİYOR MUSUNUZ?’ SORUSUNA İLK KEZ YANIT VERDİ!

‘İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı ile ilgili bir talebiniz var mı? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyor musunuz?’ sorusuna yanıt veren Dağ, ‘’Biz kongremizi yeni geçirdik. Ben tekrar Tanıtım ve Medya Başkanlığı’na devam ediyorum. Tanıtım ve Medya Başkanlığı kritik bir görev. Seçimlerde kampanya yöneten bir birim. Biz 2023 seçimlerinin kampanyasını yönettik. Dolayısıyla dolayısı ile önümüzde yerel seçim var, yerel seçimlerin kampanyasını da yöneteceğiz parti adına. 12 sene boyunca milletvekilliği yaptık. Bu anlamda önümüzdeki dönemde de İzmir’e bir siyasetçi olarak hizmet etmeye devam ediyoruz. Bir talebimiz yok partimizin prosedürleri belli. Bundan önce de aynı şekilde sistem uygulandı. Gerekli incelemeleri yapacağız inşallah İzmir’de. Biz bu anlamda duruşumuz çok net görevimiz var görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz’’ dedi.

‘’İZMİRLİLERİN TAKDİRİNİ GAYET İYİ GÖRÜYORUM’’

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret eden İzmirli iş insanlarına ‘Büyükşehir adayımız Tunç Soyer’dir’ dediği iddiasını değerlendiren Dağ, ‘Öncelikle resmi bir açıklama değil. Resmi açıklamadan sonra değerlendirme yapmak daha doğru olur. Gayri resmi de olsa adaylık ile alakalı durumu İzmirliler takdir edecekler. Ne şekilde takdir ettiklerini ben de İzmirli hemşehrilerimizi ile görüştüğümüzde gayet iyi şekilde görüyorum’’ ifadesini kullandı.

 
Haluk Levent, Gazze Belediye Başkanı ile görüştü
 
Fidan: İsrail çok büyük bir intikam peşinde!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: İsrail örgüt gibi davranıyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas-İsrail çatışmasına ilişkin bir ...
Özlale'den 'AK Parti ile anlaşma' iddiasına yanıt, Çıray'a yaylım ateşi!
İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ümit Özlale, İYİ ...
Erdoğan, Libya Başbakanı Dibeybe’yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ...
 
Dışişleri'nden 'yabancı asker' polemiğine ilişkin açıklama
Dışişleri Bakanlığı, muhalefet ile iktidar arasında polemiğe neden olan ...
Çıray’dan ‘AK Parti ile İYİ Parti'den İzmir anlaşması’ iddiası!
İYİ Parti’den istifa eden İzmir Eski Milletvekili Çıray katıldığı programda ...
Hangi parti, ne kadar Hazine yardımı alacak?
Siyasi partilerin alacağı Hazine yardımları netleşti. Bu yıl yerel seçim ...
 
CHP'de kurultay trafiğinde son durum!
CHP’de gözler 4-5 Kasım’da yapılacak kurultaya çevrildi. Genel merkez ...
2024’te partiler ne kadar Hazine yardımı alacak?
2024 yılı bütçesinin TBMM'ye sunulmasıyla 2024 yılında siyasi partilere ...
Meral Akşener'den CHP'ye tezkere eleştirisi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Düzce'de belediye başkan adaylarını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri