POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
29 Ekim 2017 Pazar - 11:05

AK Partili Doğan'dan Kocaoğlu'na otopark çıkışı!

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Doğan, Konak Hatay'da yapımı henüz tamamlanamayan otopark projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, "Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu, bu kentteki otopark krizini çözecek iradeye sahip değildir. Zam yaptığı kadar otopark yapsaydı, şimdiye kadar kentin trafik sorunu çözülmüş olurdu" dedi.

AK Partili Doğan dan Kocaoğlu na otopark çıkışı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, belediyenin Hatay semti 141 Sokak'ta devam eden otopark yatırımına dair açıklamalarda bulundu.

Tamamlanamayan otoparkın belediyenin diğer projelerinde yaşanan başarısızlıktan nasibini aldığını dile getiren Doğan, "Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu, bu kentteki otopark krizini çözecek iradeye sahip değildir. Zam yaptığı kadar otopark yapsaydı, şimdiye kadar kentin trafik sorunu çözülmüş olurdu" dedi.

20 EKİM'DE BİTECEKTİ, NE OLDU?
İzmir'deki bir numaralı sorunun otopark eksikliği olduğunun altını çizen AK Parti'li Bilal Doğan, Hatay semtinde yılan hikayesine dönen tesis inşaatına dair şu açıklamayı yaptı: "Kentin ihtiyaçlarına yabancı, başladığı hiçbir işi vaktinde bitiremeyen, her işi yarım kalan, her seferinde ihale iptalleriyle gündeme gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak ilçesinin Hatay semtinde yeni bir fiyaskoyla karşı karşıyadır. Kentimizin en büyük sıkıntısı olan otopark eksikliği karşısında adeta acziyet içerisinde kıvranan İzmir Büyükşehir Belediyesi, büyük ümitlerle başlanan Hatay'daki yeni katlı otopark projesini de ne yazık ki yüzüne gözüne bulaştırdı. 29 Nisan 2016'da inşaatına başlanan ve toplam 9 milyon 450 bin lira bedelle yapımına başlanan Konak 17 No'lu Katlı Otopark yatırımının ihale şartnamesi gereği 20 Ekim 2017'de tamamlanıp hizmete açılması gerekirken, üzülerek söylüyoruz ki, hüsranla sonuçlanmıştır. 8 katlı olacağı ilan edilen 440 araçlık otopark projesi bitiş tarihi geçmiş olmasına karşın ancak 3 katı tamamlanabilmiştir. Görünen o ki, yine iş çok, ama icraat yok... Her ne hikmetse büyük vaatlerle ve bol reklamla yola çıkan bu seyir teraslı otopark projesinden ses soluk kesilmiş, bir türlü haber gelmez olmuştur."

İRADE YOK!
Doğan son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na seslenerek, "İzmir'in göbeğinde ortaya çıkan bu manzara bizlere Büyükşehir Belediyesi'nin başarısızlığını ve öngörüsüzlüğünü bir kez daha göstermiştir. Bugün karşımızda enkazı aratmayan bu tablonun sorumlusu kimdir? Sormak istiyoruz acaba tesis inşaatı yarım kalmış, bu proje de iptal mi edilmiştir? Bu tesis ne zaman bitecek, Hatay'daki yeni otopark ne zaman hizmete açılacaktır? Yoksa Hatay'ın yeni modern otoparkı da yılan hikayesine dönen metro gibi 10 yılda mı bitecektir? Bu tesis bu hızla ancak 20 yılda tamamlanır. Basit bir katlı otopark inşaatını dahi vaktinde bitiremeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kente nasıl yeni tesisler kazandırıp kentteki trafik sorununu çözecektir? Kaldı ki yeni tesisler yapacağız diyerek otopark fonuna halktan yüz milyonlarca lira toplayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yasal görevini ihmal etmiş ve bu konuda çivi dahi çakmamıştır. Sayın Kocaoğlu bu kentin otopark sorunu ve trafik çilesini çözebilecek iradeye sahip değildir. Zam yapma konusundaki istikrarınızı otopark yapma konusunda gösterseydiniz, bu kentteki park ve trafik sorunları şimdiye kadar çoktan bitmiş olurdu. Seçim bildirgesinde İzmir halkına söz verdiği 21 yeni otopark projesinden zaten ümidi kestik ama, en azından bari şu işi bitirip tesisi hizmete açın" dedi ve geçmişte dile getirdiği "Otoparktan çok zam yaptınız" şeklindeki sözlerini de bir kez daha hatırlattı.

 
Ve Bornova TV yayına başlıyor
 
Erdoğan özel deftere yazdı: O ruh dimdik ayakta
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan teşkilata 'istifa eden başkanlar' uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstifa eden belediye başkanlarıyla ilgili kimse ...
Gökçek'in yerine geçecek isim ne zaman belli olacak?
Ankara Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Meclisinin 10 gün içinde ...
CHP'li Özel'den İzmir'de 'Ekmeleddin' çıkışı!
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özel “Cumhuriyet Güneşi Kararmasın” ...
 
AK Parti milletvekili ve il başkanı kaza yaptı
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve İl Başkanı Necip Filiz’in bulunduğu ...
Delican'ın hedefinde CHP'li yerel yönetim: 'Stat' ve 'çöp' eleştirisi
Alsancak Stadı'nın otopark krizinden, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ...
Torbalı ADD'nin hedefinde CHP'li Başkan: Eğer böyle giderse...
Torbalı Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Emine Ece, düzenlenen Cumhuriyet ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri kudurmuş durumda...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Mevlana ...
Dağ’dan CHP'den gelen istifa eleştirilerine yanıt: Koltuk sevdasıyla...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Partili ...
Gökçek veda ederken dikkat çeken tweet
2014 yerel seçiminde Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için Melih ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri