POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Cumhurbaşkanlığı açıklaması: Aday ben değilim!
Cumhurbaşkanlığı açıklaması: Aday ben değilim!
İstanbul'un göbeğinde taciz dehşeti: Tutuklandılar!
İstanbul'un göbeğinde taciz dehşeti: Tutuklandılar!
Doktor ve savcı konuştu: Mezardan neden 'poşet' çıktı?
Doktor ve savcı konuştu: Mezardan neden 'poşet' çıktı?
2 kadını öldürdü, birinin kafasını kesip aşağı attı!
2 kadını öldürdü, birinin kafasını kesip aşağı attı!
3 Mart 2023 Cuma - 17:07

Akşener'in açıklamaları sonrası İzmir siyasetinden ilk tepkiler!

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı Masa’ya dair açıklamaları ülke gündemine bomba gibi düşerken İzmirli siyasiler de Akşener'in açıklamalarını sosyal medya üzerinden değerlendirdi.

Akşener in açıklamaları sonrası İzmir siyasetinden ilk tepkiler!

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı Masa ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin açıklamaları Türkiye gündemine damga vurdu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı Masa’ya dair açıklamalarının ardından siyasi partilerden, ünlülerden, STK’lardan peş peşe yorumlar gelirken İzmir siyaseti de Akşener’in açıklamalarını değerlendirdi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR: 

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu: “Sen iste tarih, sen iste talih değişsin!” (Meral Akşener ile birlikte fotoğrafını paylaştı)

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: Meral Akşener, Altılı Masa'yı dağıttı.

Masayı dağıtacağını söylediğimizde "Ölürüm de dağıtmam." diyordu. İYİ olduğu tek konunun bozgunculuk olduğunu bir kez daha gösterdi. Hayatında ilk kez bir işe yaradı. Tebrikler! 

Hep söyledik. Bir kere arkadan hançerleyen her zaman hançerler. Meral Akşener'e güvenen CHP de hançeri yedi. Meral Akşener, son ana kadar oyaladı ve sizi de sattı. Çok güvendiğiniz masanızı devirmek bu kadar kolay işte.

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi: Ne dedik! Masalar yıkılır ama Türkiye Cumhuriyeti yıkılmaz!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu: Meral Akşener bugünkü çıkışıyla sadece altılı masayı parçalamadı,CHP’yi de parçalamak için CHP belediye başkanlarının peşinde.CHP Genel Başkanını itekleyip içlerinden aday çıkarma uğraşında. CHP demokrasi için İP’e destek vermişti, İP'ten demokrasi ve demokratlık öğreniyor şimdi.

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz: Bizim yolumuz belli… Akılla, bilimle, adaletle çağdaş laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti… 

Eski CHP İzmir İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Deniz Yücel: Yürümek; dost omuzbaşlarını omuzlarının yanında duyup, kelleni orta yere yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek!..

Yürümek; yolunda pusuya yattıklarını, arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek...

Yürümek; yürekten gülerekten yürümek...

Eski İYİ Parti İzmir İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Hüsmen Kırkpınar: Söz konusu Vatansa gerisi Teferruattır…

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen: Altılı masa sürecinin başından itibaren dimdik duran, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’la gurur duyuyorum.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: Soframızı büyütmeye devam edeceğiz. Sabırla ve inatla... Başlıyoruz Başlıyoruz Başlıyoruz!!

CHP Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Demokratik ve çağdaş bir Türkiye hayaliyle…Ezilenin yanında, baskı ve zulmün karşısında… Hak, Hukuk ve Adalet yolunda… (Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafı ile birlikte paylaştı)

CHP Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: “Hiç merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak”

CHP Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: Yolumuza devam ediyoruz (Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafı ile birlikte paylaştı)

CHP Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı: Dün, bugün, yarın daima, Birlikte umuda... (Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafı ile birlikte paylaştı)

CHP Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: İncecikten bir kar yağar Tozar Kemal, Kemal” diye... (Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafı ile birlikte paylaştı)

CHP Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Hep destek,tam destek! Daha adil bir Türkiye için seninleyiz sayın Genel Başkanım. (Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafı ile birlikte paylaştı)

CHP Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: Umudun yolculuğu başladı, ne mutlu ki yoldaşıyız. (Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafı ile birlikte paylaştı)

CHP Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Umudun adı @kilicdarogluk 

CHP Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan: Adalet, emek, liyakat, nezaket, umut, bilim, demokrasi, gelecek... Ülkemizi tüm renkleriyle yeniden çiçek bahçesi yapmak için...

CHP Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş: "Umutsuz durumlar yoktur. Umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim." Mustafa Kemal Atatürk Umudu hep birlikte büyüteceğiz, güzel günlere olan inancımızı hep beraber yeşerteceğiz ve hep birlikte başaracağız...

CHP Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: Dün olduğu gibi bugünde yarında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız. @kilicdarogluk

CHP Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: “Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin, bu yürüyüş bizim ilk adımımızdır”. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız

CHP Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay: Hak, hukuk, adalet yolunda, tam demokratik cumhuriyet hedefiyle İlk gün olduğu gibi bugünde, yarın da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız.

CHP Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: Aydınlık geleceğimizin umut ışığı; Türkiyemizin birleştirici gücü... Genel Başkanım yanındayız, yolundayız.

CHP Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: Hepimizin sorumlulukları var. Millet İttifakı'nın adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bu yolda emin adımlarla yürümeye, soframızı büyütmeye devam edeceğiz.

CHP Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Halkın iktidarı güzel ülkemize demokrasiyi, barışı ve refahı da beraberinde getirecek. Gelecek güzel günler için seninleyiz @kilicdarogluk

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili, Murat Aydın: Kimse yılgınlığa kapılmasın. İttifakı halk kuracak. Tek adama karşı, birbirine sımsıkı sarılıp güzel bir gelecek isteyenler kazanacak, hangi partiden olursa olsun bu inançta olanlar kazanacak. "Milletin bağımsızlığını, milletin azim ve kararlılığı kurtaracak" Biz kazanacağız.

 

 
Kaftancıoğlu: Asla umutsuz olmayın!
 
Siyasi partilerden acil toplantı kararları!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seniye Nazik Işık 3 Mart 2023 Cuma 17:31

Altılı Masa Beşli okur, Sekizli olur ama bu seçimde Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olur! Olacak! Miadı dolmuş Cumhur ittifakı gi-de-cek! Ya gidecek ya gidecek!

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaftancıoğlu: Asla umutsuz olmayın!
CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı ...
Akşener'in açıklaması sonrası borsada sert düşüş
Altılı masa üyesi İYİ Parti’nin “Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı”na ...
Erdoğan: Yatay mimariden taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yatay mimariden taviz vermeyeceğiz. ...
 
CHP İzmir’de disipline sevk edilen 40 işçi hakkında karar verildi
Büyükşehir'in Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşen Halk Konut Projesi'nin ...
Akşener'in çıkışının ardından CHP Lideri'nden yeni açıklamalar!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ...
Başdaş'tan Batur'a 'kaçak kat' çıkışı!
AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, “Her yerde kendine methiyeler ...
 
Hangi il kaç milletvekili çıkaracak: YSK açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu, illerin milletvekili sayılarını açıkladı. Resmi Gazete'de ...
Akşener masadan kalktı, İmamoğlu ve Yavaş'a çağrı yaptı!
6'lı masanın 12. toplantısı sonrası ortak aday konusunda uzlaşıldığı ve ...
Ankara'da adaylık kulisleri hareketlendi!
Altı parti lideri dün 12. kez buluştu. Toplantı sonrasında “Adayımız için ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ne kongreymiş ama!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri