POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yusuf Yazıcı'ya İngiltere'den dört talip
Yusuf Yazıcı'ya İngiltere'den dört talip
ABD'den krizi tırmandıracak yaptırım kararı
ABD'den krizi tırmandıracak yaptırım kararı
TIR'a arkadan çarpan araç bu hale geldi
TIR'a arkadan çarpan araç bu hale geldi
Lübnan'da yeni siber saldırı: Bu kez telsizler patlatıldı
Lübnan'da yeni siber saldırı: Bu kez telsizler patlatıldı
15 Kasım 2017 Çarşamba - 13:12

Altay'ın süper ninesi!

Altay'ın forveti Hüsamettin Yener'in anneannesi Saniye Ayan, siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kurdu. Torununun geçen haftaki Bandırmaspor maçını izlemek için Ordu'dan İzmir'e gelen 80 yaşındaki anneanne, Atatürk Stadı'nın merdivenlerini bastonuyla çıkarken çekilen fotoğrafıyla sosyal medyada gündem oldu.

Altay ın süper ninesi!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü Karşıyaka ile oynayacağı derbiye odaklanan zirve takipçisi Altay'da Sportif Direktör Özden Töraydın, rakibin son sırada yer almasının kimseyi yanıltmaması gerektiğini vurguladı. İki takımın da 3 puana ihtiyaç duyduğunu ifade eden Töraydın, "Çok zorlu bir maç olacak. Karşıyaka kadro yapısıyla iyi bir takım. Camiasıyla Türkiye'ye mâl olmuş bir kulüp. Moral bozuklukları var ama onlar da derbiye farklı motive olacaklar. Sıralamadaki yerlerinin bir önemi yok" dedi.

Yeşil-kırmızılı ekibin geçen sezon aynı kadroyla Play-Off'u kaçırdığını hatırlatan Özden Töraydın, "Kaliteli futbolculara sahipler. Önceki hafta Şanlıurfaspor'u yenerek bunu gösterdiler. Gerçek potansiyellerini sahaya yansıttıklarında ligin en iyi takımlarından biri oluyorlar. Bu yüzden zor bir müsabaka bizi bekliyor" diye konuştu. Karşıyakalı taraftarların geçen sezon kendilerine zorlu süreçte destek verdiğini hatırlatan Töraydın, "Dostluk baki kalacak, sahada gülen taraf biz olmak istiyoruz" yorumu yaptı.

İBRAHİM KRİZİ ÇÖZÜLDÜ
Altay'da ibrahim Akın krizi çözüldü. Bandırmaspor maçı öncesi Teknik Direktör Cüneyt Biçer'e, "Beni ya ilk 11'de oynatın ya da kadroya almayın" resti çekip müsabakayı tribünden izleyen tecrübeli futbolcuyla ve Biçer'le bir araya gelen Sportif Direktör Özden Töraydın, olayı tatlıya bağladı. Töraydın, "Sorunu aile içinde çözdük. Futbolcular zaman zaman duygusal davranabiliyor. İbrahim Akın özel bir oyuncu ancak kadrodaki 26 futbolcumuz da oynayabilecek kapasitede, kimseyi ayırmıyoruz. Armayı taşıyan hiçbir oyuncumuzu ezdirmeyiz. Forma verirken adil davranan hocamızın kararlarına saygı duyuyoruz. Bu takımın patronu Cüneyt Biçer" dedi.

SÜPER ANNEANNE
Altay'ın forveti Hüsamettin Yener'in anneannesi Saniye Ayan, siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kurdu. Torununun geçen haftaki Bandırmaspor maçını izlemek için Ordu'dan İzmir'e gelen 80 yaşındaki anneanne, Atatürk Stadı'nın merdivenlerini bastonuyla çıkarken çekilen fotoğrafıyla sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafların yayılmasından sonra Saniye Ayan'ın torunu Hüsamettin için tribünde yer aldığı ortaya çıktı. Anneannesinin geçen sezon da kendisini seyretmek için maçlara geldiğini belirten genç golcü, "Anneannemi çok seviyorum. Bana destek vermesi beni daha iyi motive ediyor. Benim için gurur verici bir durum" diye konuştu. (AA)

 
CHP'li Sertel: Cezaevi değil fabrika yapılsın!
 
'İnciraltı planı'nı yaşarken görmek istiyorlar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe deplasman turuna çıkıyor!
Süper Lig'in geride kalan bölümünde 17 puan toplayan Göztepe, ilk devrenin ...
Altınordu Tuncay Şanlı'yı ağırladı
Eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, Altınordu'nun altyapısını mercek altına ...
Karşıyaka’da kritik kongre öncesi bir de Hollanda bombası!
Şirketleşme gündeminde SBK Holding, Roman Abramovich, Hagi, Popescu, Mihail ...
 
İzmir derbisinde tribünde dostluk, sahada rekabet
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak Karşıyaka ...
Göztepe ideal kadrosuna dönüyor!
Eksikler yüzünden son 3 haftayı sıkıntılı geçiren sarı-kırmızılıların ...
60 yıl sonra bir ilk: İtalyasız Dünya Kupası
İtalya, Rusya'da düzenlenecek FIFA 2018 Dünya Kupası için vize alamayan tek eski şampiyon oldu.
 
Göztepe'nin süper tesisi görücüye çıktı!
Torbalı Belediyesi'nin ilçede Göztepe'ye tahsis ettiği araziye inşa edilecek ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önerisi Altay’ı ikiye böldü!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden yapılacak Alsancak Stadı'na ...
Altınordu revire döndü
Milli maç nedeniyle lige verilen arada Süper Lig temsilcisi Teleset Mobilya ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri