POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Ehliyet sınavında dehşet: Öğretmeni dövdü!
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Şimşek kartla ödeme kabul etmeyenleri uyardı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
Gençlerin yeni takıntısı için peş peşe uyarı
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
18 yaşındaki motosikletlinin feci sonu!
5 Aralık 2017 Salı - 11:41

Bahçeli: Pervasızca belge sallayanlar namerttir!

Grup toplantısında konuşan MHP Lideri, "ABD'de kurulan tezgahın tamamlaycısı, selam mangası gibi hareket ederek, doğruluğu yanlışlığı belli olmayan belgeleri pervasızca sallayanlar, Türkiye'ye karşı yeni cephe açmaya çalışan namertlerdir" dedi.

Bahçeli: Pervasızca belge sallayanlar namerttir!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında milletvekillerine sesleniyor.

Bahçeli konuşmasında, Rıza Sarraf'ın tanık olduğu ABD'deki davaya değindi. 

"Ülkenin pekçok sorunu birikmiştir. Üzüntümüz bunların gittikçe kemikleşmesidir. Bir yanda uluslararası komploların şiddeti, diğer yanda ülke içindeki kamplaşma... Bölgemiz ateşle çevrilmiştir. Güney sınırlarımızdaki ihanet, mevzi kazanmakta... Verilmiş sözler çiğnenemektedir. Küresel fitne bölgesel taşeronlarıyla birlikte ülkemizi hedefe koymaktadır..." diyen Bahçeli şunları söyledi:

"ABD'de kurulan yanlı ve siyasi mahkemelerde Türkiye yargılanmaktadır. Buna razı olamayız, sessiz kalmayacağız. Kaçak bir şahıs, hain bir suçlu; kirli ve kinli itiraflarıyla kamuoyunu meşgul etmektedir. Nasıl kaçtığı ya da kaçıırıldığı konusunda spekülasyonlar yapılmaktadır. Türkiye'yi yere düşürmek amacıyla yarışanların ihanetleri gözümüzün önündedir. Dolandırıcı ve daleverciler Türk milletini küçük düşürmenin hevesine kapılmışlardır. Türkiye soytarıların ithamı ile değerinden bir şey kaybetmeyecektir. 

Sözde hukuk sistemi her zaman ayaklarımızın altındadır, nefret ve öfkemizin hışmına uğrayacaklardır. 'Ortada suç yoktur, şarlatan yargılanmasın' demiyoruz. Suç nerede işlenmisse hukuki sınırlar orasıdır; bu da Türkiye Cumhuriyeti'dir. Uluslararası kumpasın hükmü Türkiye'de geçmeyecektir. FETÖ'cülerin intikam arayışları duvara çarpacaktır. 

ABD'de kurulan tezgahın tamamlaycısı, selam mangası gibi hareket ederek, doğruluğu yanlışlığı belli olmayan belgeleri pervasızca sallayanlar, Türkiye'ye karşı yeni cephe açmaya çalışan namertlerdir. İç siyaset hesaplarını ülkemizin karışmasına bağlayan işbirlikçilerin gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır... İçlerinde yalan nefreti kopanlar belge de sallasa, ABD'ye el de sallasa, haçlıların beşiğinde de sallansa; nihai son kendileri adına utanç verici olacaktır; nesillerini bile utandıracak bir kokuşmuşluk olacaktır." 

"YERİMİZİ DE YURDUMUZU DA BİLİRİZ"
"Bu ülkeye, vatana yazıktır. Biz yabancıların elinden su içen çevrelere benzemeyiz. Bizim siyasetimiz ilkelidir... Türkiye'nin kaybetmesine oynayanlar en acı yenilgiyi tadacaklardır. Bunlara merhamet ise maraz doğuracaktır." ifadelerini kullanan Bahçeli, "16 Nisan ile yeni bir hükümet sistemine geçilmiştir. Bu yeni sistemin yasal sütunlarının sağlamlaştırılması adil ve ahlaki bir uzlaşma ile mümkündür... Uyum yasalarıyla ilgili ihtiyaç ve zaruretler acilen karşılanmalıdır. Biz üzerimize düşeni, uzlaşmacı ve sorumlu siyaset anlayışımızla yapacağız. Uzlaşmadan kaçmadık, kaçmayacağız" dedi.

Sözlerini, "Partimizle ilgili kurcalama yapan, dedikodu sermayesi üreten çevreler ortalığı karıştırmaya çalışmaktadır" şeklinde sürdüren Bahçeli'nin dikkat çeken diğer ifadeleri de şöyle oldu:

"'MHP ne derse o yapılıyor, iktidara yön veriyor' deniyor. Altını kalın olarak çiziyor ve buradan sesleniyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bir kısım milletvekil ve yöneticileri kaygılanmasın, korkuya kapılmasın. Beyhude yere onun bunun dediğine aldanmasınlar. Türkiye'yi yönetenler cumhurbaşkanı, başbakan, bakanlar kurulu ve mesai arkadaşlarıdır. Bunlar da görevlerinin başındadır...

Hükümete desteğimiz; terörle mücadelenin başarıya ulaşması, dış politikada elinin zayıf olmaması, küresel ve bölgesel ablukaya karşı milli ruhu sağlam ve diri tutmak, Türkiye'nin köşeye sıkışmasına engel olmak içindir. Milliyetçi Hareket Partisi yerini de yurdunu da bilir, bilmeye de devam edecektir. Zamanı geldiğinde, şartlar olgunlaştığında neyin nasıl olacağını herkes görecek ve bizzat şahit olacaktır."

ENGELLİLER GÜNÜ VE KADINA ŞİDDET
Grup konuşmasına, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne değinerek başlayan Bahçeli, engelli olmanın felaket ve acınacak, utanılacak bir durum olarak değerlendirilmemesi gerektiğini söyledi.

Engelli vatandaşların sadece 3 Aralık ve 10-17 Mayıs haftasında hatırlanmaması gerektiğini söyleyen Bahçeli, "Engellilik başarı için engel değil, asıl engel karamsarlık içinde bu duruma boyun eğmektir" dedi. 

Engelli sporcuların elde ettikleri başarılardan bahseden ve engelli vatandaşların sosyal, güvenilik, sağlık, eğitim ve istihdam gibi alanlarda çektikleri sıkıntıların bir gerçek olduğunu söyleyen Bahçeli, "Hak ettikleri yardım ve desteği daha fazla almaları için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

"MHP varsa engel yoktur. MHP varsa engel çıkaranlar ayıklanacak, engeller kaldırılacaktır" diyen Bahçeli sözü kadın haklarına getirdi. MHP lideri, tam 83 yıl önce bugün (5 Aralık 1934), Türk kadınının milletvekili seçme ve seçilme hakkını elde ettiğini söyleyerek, böylece demokrasi kültürünün daha da geliştiğini dile getirdi.

Kadına şiddetin otomatiğe bağlandığını, eli kanlı psikopatların, gözü dönmüş manyakların kadınları katlettiklerini söyleyen Bahçeli, rakamlar verdi ve kadına şiddetin artmakta olduğunu belirtti.

"Kadınların katline nereye kadar seyirci kalınacak, kadınların feryatları ne zamana kadar duyulmayacaktır" diyen; yapılan yasal düzenlemelerin caydırıcı olmadığının görüldüğünü söyleyen Bahçeli, "Kadın cinayetlerinin nedenleri ortadan kaldırılmalı. Aksi halde bu şiddet toplumsal huzuru mahvedebilir" şeklinde konuştu. 

 
"İnciraltı doğru planlamayla uçar"
 
Halk oyunları ekibi dans için gitti, iltica etti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Sürekli: İzmir laftan bıktı!
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Memur-Sen İzmir Başkanlar ...
Baykal tedavi için Almanya'ya götürüldü
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tedavisinin devamı için Almanya'ya ...
CHP İl Başkanı Güven’den ilginç çıkış: Bu Türk Futbolu’nun sonu olur!
CHP İl Başkanı, futbol gündeminin bir numaralı tartışma konusu yabancı ...
 
Ankara'dan ABD'ye 'Kudüs' uyarısı!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti ...
İYİ Parti İzmir'de hareketli gün: 2 başkan, bir de meclis üyesi!
Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti’de İzmir İl Başkanı Ulupınar, Buca ...
CHP'li Sertel 'haram ilaç iddiası'nı Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Sertel, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü ve ...
 
Yerel siyasetin nabzı ‘Kafe Siyaset’te attı: Gündem kongreler
Gazeteciler Sercan Avcı ve Bünyamin Dobrucalı’nın yer aldığı Can Radyo’da ...
CHP'de en sessiz ilçede fırtına kopacak!
10 Aralık’taki kongre öncesi uzun süredir aday belirsizliğinin yaşandığı ...
CHP’de o 2 ilçede 2015’in kopyası: Başkanlar kazandı, belediye başkanları kaybetti!
CHP İzmir'de hafta içi kongre mesaisinde 2015’in kopyası yaşandı. 2 yıl ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri