POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ahmet Özer için iddianame hazırlandı
Ahmet Özer için iddianame hazırlandı
Ve İmamoğlu 'adaylık' başvurusunu yaptı!
Ve İmamoğlu 'adaylık' başvurusunu yaptı!
Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama
Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama
MİT'ten nokta operasyon: Etkisiz hale getirildiler!
MİT'ten nokta operasyon: Etkisiz hale getirildiler!
16 Şubat 2025 Pazar - 14:15

Bayraklı'da kadınlar spor ile stres atıyor

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen zumba kursları kadınlara hem spor yapma hem de stres atma imkanı sunuyor. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Toplumun her kesimine yönelik spor aktivitelerimize aralıksız devam edeceğiz" dedi.

Bayraklı da kadınlar spor ile stres atıyor

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği zumba kursu, her yaştan kadının ilgisini çekiyor. Katılımcılar, motive eden müzikler eşliğinde hem kalori yakıyor hem de günlük streslerinden arınıyor. Zumba derslerine katılan 59 yaşındaki Tülay Korkmaz, etkinliğin hayatına olumlu yönde katkı sağladığını belirtip, "Zumba ile hem fiziksel sağlığıma hem de moralime yeniden kavuştum. Eğitmenimiz eşliğinde, arkadaşlarımızla müziğin ritmine kapılıp neşeyi ve mutluluğu paylaşıyoruz. Bu etkinlik bizleri gerçekten çok mutlu ediyor" dedi.

Ümit Aksu (55) da zumbayı bir terapi olarak gördüklerini vurgulayıp, "Yaşamımızdaki zorluklara rağmen burada kendimizi yeniden buluyoruz. Sadece bedenimizi değil ruhumuzu da dinlendiriyoruz. Günlük sıkıntılardan uzaklaşıp adeta başka bir dünyaya adım atıyoruz. Burası bizim için bir sığınak oldu ve eğitmenimizle geçirdiğimiz zamanlar bize huzur veriyor. Zumba artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası" diye konuştu.

SAĞLIKLI VE GÜÇLÜ BAYRAKLI

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Bayraklı Belediyesi olarak, ilçemizde yaşayan herkesin sağlığını ve mutluluğunu ön planda tutuyoruz. Hem fiziksel hem de ruhsal sağlığı destekleyen etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarımızın daha güçlü ve sağlıklı bir yaşam sürmesine katkı sağlıyoruz. Bu kapsam aktivitelerimiz artarak sürecek" dedi.

Zumba derslerine katılmak isteyenlerin, Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisi'nde kayıt yaptırabileceği bildirildi. Zumba dersleriyle ilgili detaylı bilginin 0232 477 20 44 veya 0232 371 23 00 telefon numaralarından alınabileceği belirtildi.

 

 

 

 
Karşıyaka’da yürekleri ısıtan koşu!
 
Kurultayda 'şaibe' iddiasına Aslanoğlu ve Tugay'dan sert yanıt!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’da yürekleri ısıtan koşu!
Karşıyaka Belediyesi tarafından Sevgililer Günü kapsamında düzenlenen ...
Oltalar atıldı… Karaburun’da renkli yarışma!
Karaburun Belediyesi tarafından bu yıl 14. kez düzenlenen Mordoğan Levrek ...
Konak’ta Love Fest rüzgarı esti
Konak Belediyesi’nin Sevgililer Günü için düzenlediği ve iki gün boyunca ...
 
Bornova’da aşk ve öykü buluşması
Bornova Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kent Söyleşileri, bu ...
‘Nasıl bir İzmir’ serisinde son panel
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Planlama Ajansı (İZPA) tarafından şehrin ...
Bornova’da Yerel Tohum Seferberliği
Bornova Belediyesi, yerel tohumların korunması ve sürdürülebilir tarımın ...
 
Büyükşehir’den kalplere dokunan hizmet: Evde bakım
İzmir Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ekipleri, sabahın erken saatlerinde ...
Karşıyaka’da 7’den 70’e 14 Şubat coşkusu!
Karşıyaka Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 7’den 70’e her yaştan ...
Efes Selçuk sokaklarında temizlik harekatı
Efes Selçuk Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle kentte ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Merak edenler varsa anlatayım...
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri