GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalar tam gaz devam ederken, önemli bir zirve gerçekleştirildi.
İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İzmir milletvekilleri yemekte bir araya gelerek süreci masaya yatırdı.
Büyükşehir Adayı Tugay, Aslanoğlu ve vekillere yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduğu seçim koordinasyon zirvesinde vekillerin de aday listeleri üzerinden görüş ve eleştirilerini dile getirdikleri bildirildi.
Toplantıda seçime kadar her hafta bir araya gelme kararı alınırken, vekillerin de ihtiyaç olan ilçelerde sahaya inmesi kararlaştırıldı.
Buna göre CHP İzmir Milletvekilleri, Tugay’ın Perşembe günü saat 14.00’te Tepekule’de gerçekleştireceği proje lansmanın ardından sahaya inecek. Vekiller Tugay’ın projelerini sahada halka anlatacak.
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |