POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
Narin cinayetinde adli tıp raporu tamamlandı
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
İsrail savaş uçakları Hizbullah hedeflerini vurdu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu Dervişoğlu'nu ziyaret etti
29 Ekim 2017 Pazar - 16:45

CHP’de Cumhuriyet kutlamasına damga vuran mesaj: Hodri meydan, 8 ilçeyi de istiyoruz!

İl Örgütü Cumhuriyet Bayramı’nı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen alternatif törenle kutladı. İl Başkanı Güven, “İzmir’de önemli payla iktidarız ama bu yetmez 8 ilçeyi de istiyoruz. Bu bayrağı dikeceğiz. Bu bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Genel Başkanımız ‘hodri meydan’ dedi. Biz de hodri meydan diyoruz” dedi.

CHP’de Cumhuriyet kutlamasına damga vuran mesaj: Hodri meydan, 8 ilçeyi de istiyoruz!

CHP İzmir Örgütü Cumhuriyet Bayramı’nı Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutladı.

CHP İzmir’in alternatif törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.



Törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu selamını getirdiğini söyledi. Altıok, “Bu anlamlı günü Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da selamlıyor, hepinize selamlarını iletiyor. Bugün İzmir farkını gösterdi. Cumhuriyetimizi için danslarla, marşlarla kutluyoruz. Kadınlarımızla erkeklerimizle büyük coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet bayram demek… Cumhuriyet bir kelime ama birçok şey ifade ediyor. Cumhuriyet kurtuluş demek zafer demek! Zenginlik, büyümek, refah demek… Çağdaşlık demek... Kültür-sanat,  bilim, kadın,  erkek, eşitlik demek... Barış, kardeşlik, özgür düşünce, üretmek demek. O kadar çok şey demek ki. Bugün bu kavramları hedef alan, ben diyenlere karşı, bizler, biz diyeceğiz. Tüm bu değerleri bize hediye eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven ise konuşmasında CHP Diyarbakır İl Kongresi için kente yaptığı ziyareti anlatarak başladı. Başkan Güven, “Bugün 94’üncüsünü kutladığımız Cumhuriyet Bayramımızı yine Ana muhalefet partisi olarak geçiriyoruz. Dün Diyarbakır’daydım. Orada da gördüm. Biz inşallah bir dahaki dönem 95’inci cumhuriyet bayramımızın kutlama törenini CHP iktidarında yapacağız. Bunu ben istiyorum, görüyorum. Diyarbakır’da da İzmir’de de,  Aydın’da da, Manisa’da da,Trabzon’da,  Adana’da da gördüm. Sık seyahat ettim bu aralar. Bu yerlerde artık CHP’nin iktidara yürüdüğünü gördüm sizinle bu duygumu, düşüncemi paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.

8 İLÇEYİ DE İSTİYORUZ!
Güven, “İnşallah CHP halkın iktidarını kuracaktır. Cumhuriyet değerlerimizin bize Atatürk’ün emanet ettiği şekliyle hayata geçmesini bu ülkenin cumhuriyetle, toplumumuzun kavuşmasını, değerlerin hayata geçirilmesini inşallah CHP iktidarında göreceğiz. Sorumluluğumuz CHP’yi yerelde ve genelde iktidar yapmaktır. Şükür İzmir’de önemli payla iktidarız ama bu yetmez 8 ilçeyi de istiyoruz. Bu bayrağı dikeceğiz. Bu bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Genel Başkanımız ‘hodri meydan’ dedi. Biz de hodri meydan diyoruz” dedi.

30 ARTI 1 YAPMA SÖZÜ VERİYORUZ
Güven şunları söyledi: Bugün siyasi iktidar başbakanı, belediye başkanlarını azad edebiliyor.  Görevine son verebiliyor. Böyle bir cumhuriyet, demokrasi hukuk devleti olur mu? Doğu’da, güneydoğuda görevden alıp, kayyum atıyor. Böyle de çifte standart uyguluyor. Biz bunları kabul etmiyoruz. Hodri meydan gücün yetiyorsa, kendine güveniyorsan yerel seçimleri yapalım. İzmir’de 30 artı 1 yapma sözünü hep birlikte veriyoruz. Biz inanıyoruz ki ilk yapılacak yerel seçimde başta İstanbul ve Ankara olmak üzere tüm büyük kentleri. CHP’li belediye başkanlarımız kazanacak.  İzmir Türkiye’nin göz bebeği, bu görev ve sorumluluğun bilinciyle davranmaktadır. Sadece İzmir’e değil tüm Türkiye’ye karşı sorumluluğumuz var. Bu yapılacak yerel seçimlere kadar birlik beraberliğimizi dostluğumuzu, kardeşliğimizi, yol arkadaşlığımızı güçlendirmek zorundayız. Cumhuriyet değerlerini özümsemiş bir arkadaşımızı Cumhuriyet değerlerini yeniden uygulamaya geçirecek bir arkadaşımızı Cumhurbaşkanı yapmak için çalışacak ekipleri seçeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını hep birlikte seçeceğiz. Türkiye’nin ihtiyacı, sorumluluğu, halkın beklediği budur…

 
Bakan Çavuşoğlu'ndan Barzani açıklaması
 
Çeşme'de Başkan'ı ağlatan tören!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Fahri 29 Ekim 2017 Pazar 22:44

Bayındır özen sayesinde gitti bile

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Çavuşoğlu'ndan Barzani açıklaması
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 1 Kasım'da görevi bırakmaya hazırlanan ...
AK Parti'den 'Gökçek' açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ankara Büyükşehir ...
Çıray’dan sert ‘metal yorgunluğu’ çıkışı: Bunu örtbas etmek için…
İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Çıray, “Asıl metal yorgunluğu ...
 
Erdoğan özel deftere yazdı: O ruh dimdik ayakta
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstiklal Harbi'mizi zaferle taçlandıran, cumhuriyetimize ...
AK Partili Doğan'dan Kocaoğlu'na otopark çıkışı!
Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Doğan, Konak Hatay'da ...
Erdoğan'dan teşkilata 'istifa eden başkanlar' uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstifa eden belediye başkanlarıyla ilgili kimse ...
 
Gökçek'in yerine geçecek isim ne zaman belli olacak?
Ankara Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Meclisinin 10 gün içinde ...
CHP'li Özel'den İzmir'de 'Ekmeleddin' çıkışı!
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özel “Cumhuriyet Güneşi Kararmasın” ...
AK Parti milletvekili ve il başkanı kaza yaptı
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve İl Başkanı Necip Filiz’in bulunduğu ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Başkanların 150 günü
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri