POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyine hava harekatı
MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyine hava harekatı
Dilan Polat için istenen ceza belli oldu!
Dilan Polat için istenen ceza belli oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile bir araya geldi
Öğretmenler dikkat: 11 Temmuz'da başlıyor!
Öğretmenler dikkat: 11 Temmuz'da başlıyor!
1 Haziran 2024 Cumartesi - 14:20

Çeşme'de minikleri sevindiren açılış!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ildır Mahallesi'nde “Çocuk Oyun Alanı ve Spor Kompleksi” açılışını gerçekleştirdi.

Çeşme de minikleri sevindiren açılış!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ildır Mahallesi'nde “Çocuk Oyun Alanı ve Spor Kompleksi” açılışını gerçekleştirdi. Başkan Denizli,  çocuk uyumlu alanların önceliklendirilmesinin önemine vurgu yaparak, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı gelişimi ve mutluluğu için böyle güzel alanlar oluşturmak, bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Burada, onların oyun oynarken keyif alacakları ve spor yaparak sağlıklı bir yaşam biçimi kazanacakları bir ortam sunuyoruz” dedi. 

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ildır Mahallesi'nde “Çocuk Oyun Alanı ve Spor Kompleksi” açılış törenine katıldı. Başkan Denizli, çocuk oyun grubu, onlu açık alan spor aletleri, halı saha ve soyunma kabini ile tuvaletler olarak ek tesislerin bulunduğu 3776 metre² proje alanının açılışını gerçekleştirdiği ilk kamu alanı olduğunu ifade etti. Denizli, açılışta yaptığı konuşmada, şunları söyledi: 

“Belediye başkanı olarak açılışını gerçekleştireceğim ilk kamu alanımızda hepinizi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İki aylık dönemde özellikle bütün çalışmalar kapsamında birincil önceliğimiz her zaman çocuk uyumlu alanların önceliklendirilmesi oldu. Çünkü ailelerin en son isteyeceği şey çocuklarımızın yaşam alanlarının daralması, onların sağlıklı sosyalleşme alanlarından uzak kalmasıdır. Bu konuda önceki dönem yönetimimizin başlatmış olduğu, bizlerin de tamamlamaya vesile olduğu bu güzel halı sahamız için başta bu konuda emek veren bütün müdürlüklerimize de teşekkür ediyorum. Çeşme'ye doğru hizmeti, yerinde hizmeti ve vatandaşın beklentileriyle uyumlu hizmeti verebilmek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Bunları tamamen başta çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaş almışlarımız, erkeklerimiz için yapıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı gelişimi ve mutluluğu için böyle güzel alanlar oluşturmak, bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Bu oyun alanı ve spor kompleksi ile çocuklarımıza güvenli bir alan oluşturduk. Burada, oyun oynarken keyif alacakları ve spor yaparak sağlıklı bir yaşam biçimi kazanacakları bir ortam sunuyoruz. Ayrıca, çocuklarımız ve gençlerimiz için de spor yapma imkanı sunarak sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik ediyoruz. Bu projenin hayata geçirilmesindeki asıl amacımız, birlikte daha yaşanabilir bir Çeşme yaratmaktır. Hepimizin sağlığı ve mutluluğu için böyle tesislerin çoğalması, Çeşme’mizin geleceği için büyük bir adımdır.” 

“EKİPLERİMİZLE UZUN MESAİLER HARCIYORUZ” 

Vatandaşların hızlı sürede hizmetlere ulaşabilecekleri alanlar oluşturmak için çok çalıştıklarını söyleyen Başkan Denizli, “Devletin yayımlamış olduğu tasarruf tedbirleri kapsamında belediyelerin önüne belirli engeller gelmiş durumda. Ekiplerimizle uzun mesailer harcıyoruz. O nedenle sizlere benim Çeşme Belediye Başkanı sıfatıyla gerçekleştirdiğim ilk açılışın ardından da daha nicelerinin yakın zamanda gerçekleşecek olmasının müjdesini verelim. Çalışacağız, hizmet edeceğiz. Önceliğimiz de bu olmalı. Bu güzel günde benimle olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 

 
Aliağa'da öğrencilerden hayran bırakan final
 
Karşıyaka'da tarihi uzlaşma tamam
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balçova'da velilere kaygı ile mücadele eğitimi
Balçova Belediyesi Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilerin ...
Başkan Eşki’den tatlı teşekkür
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, vergi ödemelerinin son gününde Mali ...
Karşıyakalılar istedi, Yıldız Başkan yaptı!
Karşıyaka Belediyesi’nin sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda aylık ...
 
Konak'ta kimse kendini öteki hissetmeyecek!
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Sosyal Demokrasi Derneği ...
'Emekli Efeslim Kart' Türkiye'ye örnek!
Efes Selçuk Belediyesi, geçtiğimiz Ocak ayında hayata geçirdiği Emekli ...
Çiğli’de Erdal Erzincan rüzgarı esti
Çiğli Belediyesi, Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Erdal Erzincan’ı ...
 
Tugay'dan Çeşmeli turizmcilere 'Vahşi' anlayışa karşı birliktelik çağrısı!
Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇEŞTOB) tarafından Çeşme’de ...
Bornova’da verilen sözler tutuluyor!
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, hizmet ve yatırım sözlerini teker ...
Karabağlar Ailesi’nin yeni üyesi: Yonca
Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Karabağlar Belediyesi adına Uzundere ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri