POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Seçil Erzan davasında yeni gelişme
Seçil Erzan davasında yeni gelişme
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
Pera bebeğin ölümünde 5 tutuklama
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
İran'ın yeni cumhurbaşkanı belli oldu
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
Türkiye'nin birçok ilinde göktaşı görüldü
1 Haziran 2024 Cumartesi - 14:26

Karşıyaka'da tarihi uzlaşma tamam

Karşıyaka Spor Kulübü'nde seçimli olağan genel kurul öncesi Başkan İlker Ergüllü yönetimi ve kulübü 5.5 yıl yöneten Eski Başkan Turgay Büyükkarcı arasındaki uzlaşma resmiyete döküldü.

Karşıyaka da tarihi uzlaşma tamam

Karşıyaka Spor Kulübü'nde seçimli olağan genel kurul öncesi Başkan İlker Ergüllü yönetimi ve kulübü 5.5 yıl yöneten Eski Başkan Turgay Büyükkarcı arasındaki uzlaşma resmiyete döküldü. Geçen yıl tartışmalı geçen 12 Ağustos 2023'teki son seçimli kongrede ibra edilmeyen Turgay Büyükkarcı, kulübe geçmişten kalan tüm alacakları karşılığında sponsorluk desteği verdi. Büyükkarcı yönetimi olağan genel kurulda tekrar ibrayı sunulacak. Yeni yönetimde Büyükkarcı'nın ekibinden isimler de olacak. Konuyla ilgili Mavişehir'deki kulüp merkezinde yapılan basın toplantısında yeni dönemde tüm camiayla barışık bir şekilde kulübü başarıya taşımayı hedefleyen İlker Ergüllü, Karşıyaka olarak ancak birlik içinde sıkıntıları aşabileceklerini söyledi. Turgay Büyükkarcı ise hep beraber yeşil-kırmızılı kulüp için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

ERGÜLLÜ: GÜÇ BİRLİĞİYLE SORUNLARI AŞARIZ

Başkan İlker Ergüllü, toplantıda, "Kulüpte geçen yıl olağanüstü kongrede ibra sıkıntısı olmuştu. Turgay başkanla yeni yönetim arasında süreç içinde diyalog gerçekleşti. Bu görüşmelerde bize Mehmet Yaya destek oldu. Son noktada belli bir uzlaşma sağlandı. Büyükkarcı, kulübümüze yeni dönemde kimisi 1 yıl, kimisi 2, kimisi 3 yıl olmak üzere sponsorluk desteği sağlandı. Bugün kongrede bir önergeyle eski yönetimin ibrasını da yapacağız. Yeni yönetimimizde uzun yıllar Turgay başkanımızla çalışmış isimler de var. Umarım bundan sonra camiada birlik beraberlik içerisinde, kendilerinin desteğini yanımızda hissedeceğimiz dönem olur. Karşıyaka'nın en büyük sıkıntısı içten kaynaklanıyor. Umarım bu uzlaşı Karşıyaka'ya örnek olur. Kulübü daha güzel yerlere hep beraber götürürüz. Karşıyaka zor bir camia. Bunların üzerinden birlikle gelebiliriz. Bu güç birliğiyle sorunları daha rahat aşarız. Başkan Turgay Büyükkarcı'nın kulüpte 5-6 yıllık emeği var. Kulüp için bir araya geldiği bağlantıları var. Hep beraber bu görevi layığıyla yapacağız. Kendisine anlayışı için teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlı bir kongre olsun" dedi.

BÜYÜKKARCI: KULÜBÜMÜZÜN EMRİNDEYİZ

"Başkanımıza ve yönetim kuruluna hayırlı bir 3 sene diliyorum" diyen Turgay Büyükkarcı ise, "Zor ama çok onurlu bir görev. Bu koltukta çok değerli insanlar oturdu ve bizler o bayrağı taşıyoruz. Başkanımız İlker Ergüllü'ye çok teşekkür ediyorum. Bir dostluk köprüsü kurmak istediğini söyledi. Bunu olumlu karşıladım. Yönetimler birbirleriyle kavga ettiği sürece, kulübün organları birbiriyle kavgalı olduğu sürece başarı yakalamak zor. Ancak geçici başarılar yakalanabilir. Biz bu kulüp için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Karşıyaka hepimizin kulübü. Kavgalarımız şahsi ve kulübe taşınmamalı. Pazartesi gününden itibaren öncelikle Selçuk Yaşar Tesisleri'yle ilgili ne gerekiyorsa beraber yapmaya hazırım. Kulübümüzün kayıtsız şartsız emrindeyiz" şeklinde konuştu. (DHA)

 
Çeşme'de minikleri sevindiren açılış!
 
İzmirliler dikkat: Meteoroloji'den sıcaklık artışı uyarısı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KAP geldi: Mourinho hayali gerçek oluyor!
Fenerbahçe Kulübü, teknik direktörlük görevi için resmen Jose Mourinho ...
Kaf-Kaf final umutlarını zora soktu!
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci ...
Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi sona erdi
Fenerbahçe, İsmail Kartal ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertliler sözleşmesi ...
 
Menemen FK Yılmaz Vural'ı bekliyor
 TFF 2'nci Lig ekiplerinden Menemen Futbol Kulübü, teknik direktör Yılmaz Vural'ı bekliyor.
Göztepe'den Kazımcan’a kanca
Süper Lig'de yeni sezon öncesi iç ve dış transferde çalışmalarını yoğun ...
Mourinho, Fenerbahçe ile anlaştı iddiası!
Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun Fenerbahçe ile 2 yıllık anlaşma ...
 
Doğalgaza haziranda zam gelecek mi? Açıklama geldi!
Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), haziran ayı itibarıyla mesken ...
Süper Lig'e yükselen son takım belli oldu
Trendyol 1. Lig'in play-off final maçında Bodrumspor, rakibi Sakaryaspor'u ...
Fenerbahçe'de yeni sezonun ilk imzası atılıyor!
Fenerbahçe'de yeni sezonun ilk transferi için sona gelindi. Sarı lacivertliler ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay’la A’dan Z’ye siyaset… Çarpıcı mesajlar!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri