POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Cumhurbaşkanlığı açıklaması: Aday ben değilim!
Cumhurbaşkanlığı açıklaması: Aday ben değilim!
İstanbul'un göbeğinde taciz dehşeti: Tutuklandılar!
İstanbul'un göbeğinde taciz dehşeti: Tutuklandılar!
Doktor ve savcı konuştu: Mezardan neden 'poşet' çıktı?
Doktor ve savcı konuştu: Mezardan neden 'poşet' çıktı?
2 kadını öldürdü, birinin kafasını kesip aşağı attı!
2 kadını öldürdü, birinin kafasını kesip aşağı attı!
3 Ocak 2018 Çarşamba - 14:40

Dağ'dan İzmir'e yatırım ve stat raporu, CHP'ye 'şımarıklık' çıkışı!

"AK Parti'nin İzmir'e yaptığı yatırımın toplam değeri 45 milyar 650 milyon lira" diyen Dağ stat çalışmalarında son durumu da anlattı. AK Parti İzmir Milletvekili ayrıca, "İzmir CHP'ye mahkum değil. CHP idarecileri bir şımarıklık içinde. İzmirli hemşehrilerimiz yeri geldiğinde cezalandırmanın ne olduğunu gösterirler" dedi.

Dağ dan İzmir e yatırım ve stat raporu, CHP ye  şımarıklık  çıkışı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, hükümetleri döneminde İzmir'e yapılan yatırım değerinin 45 milyar 650 milyon lira olduğunu belirtti.

Dağ, bazı siyasi partilerin belli bölgelerde siyaset yapabildiğini, AK Parti'nin söylemlerinin ise tüm Türkiye'yi kapsadığını, Türkiye geneli siyaset yaptıklarını anlattı.

AK Parti'nin "Türkiye'nin mozaiği, çimentosu" olduğunu dile getiren Dağ, ülkenin dört bir tarafında hizmetler yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini vurguladı.

Anamuhalefet partisi tarafından "AK Parti'nin İzmir'e yatırım yapmadığı, cezalandırdığı" algısı oluşturulduğuna dikkati çeken Dağ, İzmir'de 20 yıldır CHP, DSP'nin iktidar olduğunu, bu sürede onların yaptıklarından çok daha fazla iş yaptıklarını söyledi.

Dağ, Konak Tüneli'nden çevre yoluna, havaalanından barajlara kadar pek çok yatırımın tamamlandığını, İzmir-İstanbul Otoyolu'nun bitmek üzere olduğunu, statların devam ettiğini aktararak, şöyle konuştu: Bir çırpıda en az 20 kalem sayarız. Bunlar görevimiz, görevimizi yaptık. AK Parti'nin İzmir'e yaptığı yatırımın toplam değeri 45 milyar 650 milyon lira... İzmir CHP'ye mahkum değil. CHP idarecileri bir şımarıklık içinde. İzmirli hemşehrilerimiz yeri geldiğinde cezalandırmanın ne olduğunu gösterirler. 22 belediyen, bir büyükşehir belediyen var, yine açılış yapan AK Partili belediyeler... 

Stat çalışmaları
İzmir'deki stat yapım çalışmalarına da değinen Dağ, engelleme olmasa Göztepe ve Karşıyaka statlarının şu an tamamlanmış olacağını ancak uzun bir süre belediyenin arazi vermediğini, daha sonra konunun yargıya taşındığını anlattı.

Göztepe Stadı'nda şu an olumsuz bir süreç bulunmadığını belirten Dağ, Alsancak'ta belediyenin ruhsat vermediğini ifade etti.

Dağ, Alsancak'ta riske girenin kendileri olacağının altını çizerek, "Belediye ruhsatı verebilirdi. Başka konuda inisiyatif almasını biliyorlar, kendi partileri değil de akıllarındaki partinin ideolojileri doğrultusunda kadrolaşma konusunda inisiyatif alıyorlar. Konak Belediyesinde neyi kastettiğimi herkes anlar. Ama biz inisiyatif alacağız. Şu anda firmanın çalışması sürüyor, ilk hak edişi geldi." değerlendirmesinde bulundu.

Karşıyaka Stadı'yla ilgili 51 kişinin itiraz ettiğini kaydeden Dağ, "İlk ilana çıktığında herhangi bir itiraz yoktu. İtirazların tek kalemden çıkmış şekilde olduğunu gördük. Yine belediye üzerinden bir organizasyon yapıldığını görüyorum. Dava açarlarsa biz de davayı takip edeceğiz. Açmazlarsa Karşıyaka Stadı da kaldığı yerden devam ediyor" ifadelerini kullandı. (AA)

 
Göztepe'de gergin bekleyiş!
 
TSK'da 'organik' dönem: Askerin sütü Pınar'dan!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kamil 4 Ocak 2018 Perşembe 10:55

45 milyar 650 milyon tl lik bir yatırım izmire yapılsa tüm izmirliler bunun farkında olurdu.Şu yatırımları kalem kalem açıklarsanız memnun oluruz sayın vekilim.

Yorumu oyla      0      0  
Hikmet Güriş 3 Ocak 2018 Çarşamba 20:23

Kaç yılda yaptınız bu yatırımları vede bu senelerde İzmir’den ne kadar vergi aldınız Onur’da söyleyin sizi anlayalım sayın vekil

Yorumu oyla      0      0  
ercan sümerkan 3 Ocak 2018 Çarşamba 18:47

sayın vekilim sıra stad yapımlarında olduğuna göre bayındır çırpı beldesinin yılan hikayesine dönen sahamızın suni çim yapılması işinede bir el atsanız.çünkü bizim belde de her türlü uyuşturucu kullanımı had safhada gençlerimizi bu bataklıktan ancak sporla kurtarabiliriz.bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz saygılarımla..

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de kritik başkanlar zirvesi: Neler konuşuldu/ne açıklama yapıldı?
CHP İzmir’de İl Kongresi’ne sayılı günler kala ilçe başkanları bir araya ...
Sürekli'den 7 ilçede yoğun mesai!
Sürekli, TBMM’nin Bütçe Görüşmelerinin ardından verdiği arayı fırsat bilerek ...
Sertel 'rektörün oğlunun TBMM'de işe yerleştirilmesi'ni sordu!
Sertel, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ruhani'ye telefon!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile telefonda görüştü. ...
CHP İzmir’de o isim de il başkanlığına resmen aday!
CHP İzmir’de İl Kongresi’ne sayılı günler kala trafik hızlanırken, PM ...
AK Partili Kaya'dan 'trafik' çıkışı: Çin işkencesine döndü!
İşlerine, okullarına gitmeye çalışan milyonlarca İzmirli vatandaşın, trafikte ...
 
CHP İzmir'de kongreye doğru: Gümrükçü'den seçim üssü!
CHP İzmir’de tüm dikkatler il kongresine çevrildi. Pazar günkü kongrede ...
CHP 'çocuk evlilikler' için araştırma istedi!
CHP’li milletvekilleri “4721 sayılı Medeni Kanun’un 11. maddesinde ‘erginliğin ...
Çiğli'nin ilk yardım ekibi göreve hazır!
Çiğli Belediyesi tarafından belediye personeli içinde oluşturulan ilk ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ne kongreymiş ama!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri