POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İsrail doğruladı: Hamas lideri Yahya Sinvar öldürüldü!
İsrail doğruladı: Hamas lideri Yahya Sinvar öldürüldü!
Köpeğe silah doğrultmuştu: Serbest bırakıldı!
Köpeğe silah doğrultmuştu: Serbest bırakıldı!
'Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı hayatını kaybetti!
'Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı hayatını kaybetti!
Tek yumrukla komaya giren çiçekçiden acı haber
Tek yumrukla komaya giren çiçekçiden acı haber
17 Ekim 2024 Perşembe - 21:00

Eşini katleden cani konuştu: O an gözüm hiçbir şey görmedi!

İzmir'de eşi Neşe Keçkin'i (23), boşanma davası açmak için gittiği adliye bahçesinde bıçaklayarak öldüren Alaattin Keçkin, "Eşimi öldürmek istemezdim, o an gözüm hiçbir şey görmedi, gözüm karardı. Polislerin yaralandığını bile iddianamede gördüm. Cezama razıyım" dedi.

Eşini katleden cani konuştu: O an gözüm hiçbir şey görmedi!

İzmir'de eşi Neşe Keçkin'i (23), boşanma davası açmak için gittiği adliye bahçesinde bıçaklayarak öldüren Alaattin Keçkin'in (25) yargılanmasına devam edildi. Savunma yapan tutuklu sanık Keçkin "Eşimin kardeşi küfrederek kafa attı. Eşim de göğsüme vurarak başkasıyla birlikte olduğunu söyledi. Üstüme çok geldiler. Küfredip aşağıladılar. Elim kırılsaydı da yapmasaydım. Eşimi öldürmek istemezdim, o an gözüm hiçbir şey görmedi, gözüm karardı. Polislerin yaralandığını bile iddianamede gördüm. Cezama razıyım" dedi.

Olay, 2 Kasım 2023'te, Seferihisar Adliyesi'nde meydana geldi. Eşi Alaattin Keçkin ile bir süredir sorun yaşayan 2 çocuk annesi Neşe Keçkin, boşanma davası açmak için adliyeye gitti. Eşinin peşinden giden Keçkin, barışmak istediğini söyledi. Neşe Keçkin, bu teklifi kabul etmedi. Öfkelenen Keçkin, adliye bahçesinde eşine bıçakla saldırdı. Durumu gören bir polis memuru, olaya müdahale etti. Bu sırada çiftin yakınlarının da olaya dahil olmasıyla arbede çıktı. Keçkin, önce polis memurunu elinden, sonra eşini göğsünden bıçakladı, eşinin kardeşini de yaraladı. Çağırılan ambulansla Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Neşe Keçkin, kurtarılamadı. Yaralanan polis memuru ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Suç aleti ile yakalanan Alaattin Keçkin, emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliye sevk edilen Keçkin, olayın ertesi günü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alaattin Keçkin hakkında 'eşi kasten öldürmek', 'görevi yaptırmamak için direnme', '3 kişiye karşı öldürmeye teşebbüs' suçlarından dava açıldı. İzmir 4. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu sanığın yargılamasına başlandı. Davanın bugün görülen 3'üncü duruşmasına tutuklu sanık, müşteki yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Tutuklu sanık Keçkin savunmasında, "Eşim evi terk ederek anne ve babasının evine gitti. Zaman zaman geçimsizliklerimiz vardı. Görüşmek istiyordum ancak reddediyordu. Birgün kızımla yürürken bana 'kerhane' ne demek diye sordu. Nerden duydun diye sorduğumda 'annem bana kerhaneye düşesin' dedi. Çok sinirlendim. Eve gidip bıçakla kendime zarar verdim. Daha sonra eşimle tartıştık. Yüzük alıp barışmak istedim. Kaynanamı aradım. Eşimin evden gittiğini söyledi. Daha sonra eşimi arayıp, adliyeye çağırıp 'boşanalım' dedim. Adliyeye tek gelmesini söyledim. Bunların kalabalık geldiğini görünce, adliyenin önündeki karavana koyduğum bıçağı yanıma aldım. Onlara saldırmak isteseydim, geldiklerinde üzerine koşar saldırırdım. Eşimin annesi beni çağırdı, gittim, aramızda küfürleşme oldu. Eşimin kardeşi küfrederek kafa attı. Eşim de göğsüme vurarak başkasıyla birlikte olduğunu söyledi. Üstüme çok geldiler. Küfredip aşağıladılar. Elim kırılsaydı da yapmasaydım. Eşimi öldürmek istemezdim, o an gözüm hiçbir şey görmedi, gözüm karardı. Cinnet getirdim. Polislerin yaralandığını bile iddianamede gördüm. Cezama razıyım" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi ve sanık avukatlarının taleplerinin karşılanması için duruşmayı erteledi. (DHA)

 
Tugay'dan İnciraltı açıklaması: Yeni imar planı için çağrı yaptı!
 
'Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı hayatını kaybetti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tek yumrukla komaya giren çiçekçiden acı haber
Antalya"da spor hocalığı ve barlarda korumalık yapan Kıvanç Şensöz'ün ...
Yerlerde sürüklenen doktor dehşet anlarını anlattı!
İzmir'in Gaziemir ilçesinde devlet hastanesinin acil servisinde darbedilen ...
Bakanlığın İnciraltı planları iptal!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan dava sonucunda Çevre, Şehircilik ...
 
MEB'den valiliklere kış saati genelgesi!
MEB tarafından gönderilen genelgede, il bazlı ders saati başlangıç saatlerini ...
Şebnem Korur Fincancı hakkında karar!
Eski Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, "TSK'nın ...
Turistik ilçede orman yangını!
İzmir'in Dikili ilçesinde tarım arazisinde çıkan ve ormana sıçrayan yangına ...
 
İzmir'in lüks semtindeki satılık konutlar vitrinde!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü Karşıyaka Bostanlı’da ...
İzmir'i yakından ilgilendiriyordu: Kritik otoyol trafiğe açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bugün tamamını hizmete ...
İzmir'de akıl almaz anlar: Polisi 3 kilometre kaputun üzerinde götürdü!
Ödemiş ilçesinde, 'dur' ihtarına uymayan sürücü, kendisine engel olmak ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir İl Başkanı’nın zor sınavları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri