POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi açıklandı
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi açıklandı
İstanbul'da okullar 1 gün tatil edildi!
İstanbul'da okullar 1 gün tatil edildi!
İtalya'da Sicilya mafyasına operasyon: 130 tutuklama
İtalya'da Sicilya mafyasına operasyon: 130 tutuklama
Mansur Yavaş'tan dikkat çeken paylaşım!
Mansur Yavaş'tan dikkat çeken paylaşım!
11 Şubat 2025 Salı - 14:30

İnan’dan Büyükşehir’e ‘atık su’ çıkışı: İhanet bir kez daha ortaya çıkmıştır

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Harmandalı katı atık tesisi suyunun Harmandalı Deresi’nden İzmir Körfezi’ne deşarj edilmesi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. İnan, “CHP'li yerel yöneticiler tarafından İzmir'e yapılan ihanet bir kez daha ortaya çıkmıştır. Pis atık suları halen daha İzmir Körfezine dökmek hangi aklın ürünüdür? Anlaşılan o ki; CHP yönetimi, İzmir'in tüm güzellikleriyle mücadele etmeye yemin etmiş!” dedi.

İnan’dan Büyükşehir’e ‘atık su’ çıkışı: İhanet bir kez daha ortaya çıkmıştır

GERÇEKİZMİR- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne Harmandalı katı atık tesisi suyunun Harmandalı Deresi’nden İzmir Körfezi’ne deşarj edilmesi nedeniyle 1 milyon 671 bin lira ceza kesti.

Konuyla ilgili İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. CHP’li Büyükşehir yönetimine tepki gösteren İnan, “İzmir'imizin merkezinde, hemşehrilerimizin maruz kaldığı görüntüler ve kötü kokunun neticesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Harmandalı Katı Atık Tesisi'ndeki atık suyu Harmandalı Deresi üzerinden İzmir Körfezi'ne bıraktığını tespit etmiştir. CHP'li yerel yöneticiler tarafından İzmir'e yapılan ihanet bir kez daha ortaya çıkmıştır. Pis atık suları halen daha İzmir Körfezine dökmek hangi aklın ürünüdür? Anlaşılan o ki; CHP yönetimi, İzmir'in tüm güzellikleriyle mücadele etmeye yemin etmiş! Bakanlığımız, İzmirli hemşehrilerimizin daha güzel koşullarda, daha sağlıklı bir ortamda yaşaması için çalışırken CHP yönetimi aksi için gayret etmeye devam ediyor. Bakanlığımızın uyguladığı yaptırımlar dahi, hantal ve tembel CHP yönetimini harekete geçirmiyor. İzmir onların umrunda değil. Şehrimiz onların umrunda değil” dedi.

 
İzmir'de korkunç olay: Bebeğini denize attı!
 
CHP Gençlik Kolları Başkanı'na hapis istemi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de ön seçim tarihi belli oldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup ...
İzmir’de eski belediye başkanı 6 yıl sonra CHP’ye döndü!
Şubat 2019’da CHP’den istifa eden Eski Karşıyaka Belediye Başkanı Cihan ...
İmamoğlu'ndan operasyonlara sert tepki!
İstanbul'da, aralarında Kartal ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılarının ...
 
CHP kurmaylarından operasyonlara tepki!
İstanbul'da Kartal ve Ataşehir belediye başkan yardımcıları ile diğer ...
CHP'de ön seçim muamması: Yavaş 2'li aday önerdi!
Özel, Yavaş ve İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği 3’lü zirveden birlik mesajı ...
CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın acı günü
CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal sosyal medya hesabından yaptığı ...
 
Kılıçdaroğlu cephesinden beklenen açıklama!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ...
Soruşturması sonrası Hamzaçebi'den ilk açıklama!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Özel'in genel başkan seçildiği 4-5 ...
CHP'nin ön seçim kararı belli oldu!
CHP Parti Meclisi (PM) ön seçim tarihinin belirlenmesi konusunda MYK'ya ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Merak edenler varsa anlatayım...
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri