POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
TÜİK eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı
TÜİK eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı
İmamoğlu'ndan 'ahmak davası' açıklaması
İmamoğlu'ndan 'ahmak davası' açıklaması
ENAG enflasyon rakamlarını açıkladı
ENAG enflasyon rakamlarını açıkladı
15 yaşındaki çocuk tartıştığı kişiyi bıçaklayarak öldürdü!
15 yaşındaki çocuk tartıştığı kişiyi bıçaklayarak öldürdü!
3 Ekim 2024 Perşembe - 09:21

İzmir'de önemli teknoloji iş birliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ (İZTEKNOLOJİ), TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile iş birliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, yazılım geliştirme, bilişim teknolojileri, yapay zeka ve mobil uygulama alanlarında elektrik ve elektronik mühendisliği hizmetlerinde iş birliği yapılacak.

İzmir de önemli teknoloji iş birliği!

Sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma ve akıllı şehirler için projeler üreten İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ (İZTEKNOLOJİ),  söz konusu projelerde ihtiyaç duyulan elektrik ve elektronik mühendisliği hizmetleri konularında Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği  (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile iş birliği yapacak. Oda binasında düzenlenen protokol imza törenine İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Andaç Pamuk ve Genel Müdür Emrecan Durmaz, Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gülhan Gürler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Çubukçu katıldı. EMO İzmir Şubesi, protokol kapsamında yazılım geliştirme, bilişim teknolojileri, yapay zeka ve mobil uygulama alanlarında İZTEKNOLOJİ’ye elektrik, elektronik ve haberleşme konularında destek verecek. Yapılacak iş birliği, bilimsel esaslara ve standartlara uygun ilerleyecek.

“Motivasyonla yola çıktık”

İş birliğinin hayırlı olması temennisinde bulunan İZTEKNOLOJİ Yönetim Kurulu Başkanı Andaç Pamuk, “Bu iş birliğinin sağlanmasında emeğe geçen herkese teşekkür ederiz. Bu kentin teknoloji ile çözülebilecek bütün sorunlarının merkezinde olmak gibi bir motivasyonla yola çıktık. Yerel yönetimler olarak bakış açımız budur ve çalışmalarımızı bize destek olabilecek kurumlarla el ele vererek gerçekleştirmeye niyetliyiz. Bu anlamda protokolümüzü çok kıymetli buluyoruz. Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, şehrimizin önemli odalarından biridir. Protokolle birlikte güzel işler başarıp güzel bir paydaşlık ortaya koyacağımıza inanıyoruz” dedi.

“Kentimizin hizmetindeyiz”

EMO İzmir Şubesi olarak İZTEKNOLOJİ’nin ihtiyaç duyacağı konulara ilişkin eğitim veya seminer düzenlenmesi, teknik personel istihdamı ile kısa ve uzun dönem stajyer ihtiyacının giderilmesine de katkıda bulunacaklarını belirten Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gülhan Gürler, “Odamızın sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma ve akıllı şehirler kapsamında yürütülen yazılım geliştirme, bilişim teknolojileri, yapay zeka ve mobil uygulamalarla ilgili teknolojik çalışmalarda kentimizin hizmetinde olduğunu vurgularız. Akıllı şehir ve iklim nötr kent olma yolunda çalışmalar yürütürken bir yandan da ortak düzenleyeceğimiz hackathon, proje yarışması, panel, söyleşi ve seminerlerle de farkındalık düzeyini artırarak bilgi birikimimizi genç kuşaklara aktarmaktan gurur duyacağız” diye konuştu.

 
Büyükşehir'den minikler için 4 yeni anaokulu!
 
15 yaşındaki çocuk tartıştığı kişiyi bıçaklayarak öldürdü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'den minikler için 4 yeni anaokulu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları, 2024-2025 eğitim-öğretim ...
Tugay'dan Gaziemir'de yatırım mesajları: 2025'i işaret etti!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Gaziemir’in 16 mahalle ...
Ege Planlama Ajansı geliyor: Aykut Erdoğdu'ya önemli görev!
Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
Başkan Balkan: Balık ölümlerinde Büyükşehir'in ihmali yok!
Urla Belediye Meclisi ekim ayı birinci oturumunun dilek ve temenniler ...
Patilerin Festivali 5. kez Gündoğdu Meydanı’nda
Konak Belediyesi’nin her yıl dört gözle beklenen ve can dostlar için önemli ...
Çiğli’de eylem planında sona doğru
Çiğli Belediyesi tarafından hazırlanan Yerel Eşitlik Eylem Planının hazırlık ...
 
Karşıyaka’nın kurslarında yeni dönem
Karşıyakalılara hem yeni hobiler hem de mesleki beceriler edindirmek için ...
Başkan’dan protesto tepkisi: Meclis grubundan ayrıldı!
Konak’ta Başkan Mutlu ve 15 CHP’li meclis üyesi arasında kriz büyüyor. ...
İş’im Menderes istihdam sağlayacak
Menderes Belediyesi, işçi ile işveren arasında köprü olacak olan İş’im ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ne kongreymiş ama!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri